Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Jauns krāpniecības paveids?

Tautai jāzin savi varoņi - Zane Allena🎊
Sveikas, meitenes. Esiet uzmanīgas tiekoties ar pircējām, kas vēlas no jums nopirkt tonālos krēmus, jo tos vienkārši var atliet trauciņā un pēc tam vainot jūs, ka tilpums nav kā solījāt un atgriezt jau preci STIPRI mazākā tilpumā, kas arī notika manā gadījumā. Pārdevu Armani tonālo krēmu , kurā bija puse. Meitene vēlējās saņemt to rokās. Satikāmies, pēc 20min zvana un saka, kāda es esot nekaunīga, ka tur nemaz nav puse, bet gan daži ml.palikuši līdz pudelītes dibenam. Kaut gan biju pārliecināta, ka tur bija puse, ne mazāk. Piekritu atdot naudu atpakaļ un viņa man tonālo, neko sliktu nenojaušot. Atnākot mājās redzēju , ka pudelītē ir stipri mazāk kā puse( kā pati dāmīte teica-daži ml.līdz pudelītes dibenam). Un diezgan zināma meitene - aktieru aprindās.( varbūt tas palīdzēja nospēlēt apkrāptās lomu).
janetajumtina
Precizēšu-var uzlikt,lai nerādās šīs personas pērles uz laika joslas. Tas man diezgan palīdz,attiecīgi es nemaz šādu personu pārdodamās preces neredzu un nemaisu sev galvu. Kā arī-ja kādreiz piesakās man pie preces,apskatos,redzu,ka ahā,šito esmu jau izbanojusi sev,tātad netērēšu laiku. :) Aptuveni tāda ir mana sistēma.
anna-kocina
Ārprāts! Vienmēr lasot šos ierakstus esmu sašutusi, kur šādas dāmas rodas...
Es atkal pērkot tonālo krēmu, kurš bija norādīts, ka pamēģināts 2x reizes, sapratu, ka esmu nopirkusi tikai iepakojumu, jo tonālā krēma saturs bija pilnīgi cits, kāds parasts viss lētākais krēms. Konkrēto Lancome krēmu lietoju kādus gadus 5, īpatnējo tekstūru un smaržu atpazītu pat ar aizvērām acīm..
Reiz šādi sanāca arī pērkot Bioderma micelāro ūdeni, kura pudelē, bija šampūnūdens... Nācu pie secinājuma, ka lietota kosmētika vairs mani neuzrunās..
ronni
Drausmas! Kā var tik cūciski darīties?!
Man jau sen ir bail pirkt visādus micerālos ūdeņus , tonikus no rokām, jo,nu, loģiski, ka atradīsies tāda, kas nolems izlietotajā pudelītē ieliet sazin ko un uzvārīties uz tā rēķina. Tad jau nu jāpriecājās, ka ieliets kāds parasts ūdens, nevis kaut kas nopietnāks..
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.