Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Ceļošana - padoms

Labdien! Zinu, ka te ir daudz atsaucīgu dāmu, tāpēc vēršos pēc padoma. Pavisam drīz ir plānots lidojums, bet kravāšanās sagādā problēmas. Vēlējos uzzināt, kā pareizi rīkoties ar šķidrumiem - piemēram, smaržas, tonālais krēms, matu akzams, sejas krēms - šādas lietas ņemot līdzi, tās jāliek aizspiežamajā maisiņā. Vai obligāti ir jāpērk šis maisiņš, kam komplektā ir arī pudelītes (nopērkams Drogās), vai var atstāt jau esošajos iepakojumos (visi līdz 100ml) un likt parastajos aizspiežamajos maisiņos (tajos, kur vidū ir sarkanā svītriņa un ar nagu pārbraucot maisiņš aizspiežas)?

Elektroierīces (fēnu, matu taisnotāju, fotokameru, telefona lādētāju, viedpulksteni) - tās, cik saprotu, liek rokas bagāžā?

Vai arī līdzi paņemtās uzkodas (šokolādes batoniņu u.c. līdzīgas uzkodas, cienastiņus, ko vedam uz ārzemēm un pēc tam atpakaļ uz LV) - labāk rokas vai nododamajā bagāžā?

Pieredzējušam ceļotājam tas viss noteikti pats par sevi saprotams, bet man šķiet kaut kas sarežģīts
Paldies ikvienai, kas palīdzēs ar padomu :)
janetajumtina
Nav nozīmes kādā pudelīšu iepakojumā pārved savas lietas,galvenais,ka to iepakojums ir līdz 100 ml,nedrīkst ņemt lielākus iepakojumus par 100ml un neskaitas arī,ja paņem 200ml iepakojumu,kur,piemēram,puse pilna. Visu jāliek klasiski caurspīdīgajos maisiņos.


Fēnu,taisnotāju,var likt arī nododamajā,jo tās nesatur bačenes,bet visu,kas ir uzlādējams,ir jāliek tikai un vienīgi rocenē. :)

Našķus var vest gan,gan,protams,ļoti silti iesaku izlasīt tās valsts noteikumus,kurā ielido,jo,piemēram,Amerikā nevar ievest pilnībā visu. :)

Ja ir kādi jautājumi-jautā!
janetajumtina
Dezīti pie šķidrumiem,sauso šampūnu es parasti ielieku arī-to es nezinu,es vienkārši ielieku! :D Mums ar vīru ir divi maisiņi uz abiem,katram savs,skaidrs,kuram vairāk produkti :D Patiesībā jau pat ļoti pietiek,realitātē nemaz tik daudz lietu nevajag(lai gan agrāk domāju citādāk). :) Ņem masku sejai(kuras ir papīra loksnēs),pēc lidmašīnas gaisa visa āda būs sausa! Tas ir tas bez kā es nevaru izdzīvot pēc lidojumiem,gan gariem divu dienu lidojumiem,gan īsajiem.
relaco
Es cenšos neko līdzi neņemt, bet nopirkt galamērķī uz vietas vai iztikt ar viesnīcas piedāvājumiem attiecībā uz šampūniem. Ja nu kāds ļoti mīļš smaržu aromāts vai īpašs tonālais, tad esmu sarunājusi Doglasā paraudziņus pie pirkuma. Atceros, ka Londonā lika iegādāties viņu speciālos maisiņus pa 1 GBP par 2 gb. tikai priekš acu tušas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.