Hei, hei! Uzmanies no darījumiem, kuri tiek pārvirzīti ārpus portāla! Nedalies ar savu e-pasta adresi, lai veidotu sūtījumu. Vienmēr uzmanies no pircējiem, kuri lūdz ievadīt kartes, internetbankas datus vai PIN kodus.

Chanel

Sveikas, meitenes! Lai kā mums gribētos ticēt, ka varēsim pa lētām naudiņām nomedīt Chanel smaržas, neesam lētticīgas! Lai arī vienmēr pārjautāju un palūdzu gravētā k koda foto, šoreiz tik ļoti vēlējos iegūt savā īpašumā kāroto pērli, ka pasteidzos. Rezultātā ieguvu lētu, nezināmas izcelsmes flakonu. Pārdevēja protams neņem atpakaļ, jo esot pirktas lidostā, uzstāj, ka oriģinālas un lai arī skaidri redzams, ka metāla uzmava no lēta materiāla un saplīsa tai pieskaroties, vaino mani, ka esmu salauzusi. Iespējams kastīte no oriģināla, bet pats flakons no tirdziņa. Varbūt forumā ir kāda pieredze?
ive-ta
Ar "batch code" vēl ir iespējams pārbaudīt oriģinalitāti. Ar šo unikālo katra produkta kodu var pārbaudīt internetā izcelsmi un kad ražots. Jūsu nopirktajām smaržām ir batch kods? Atrodiet, ierakstiet internetā un apskatieties.
innuendo
Ka kods tika atrasts vai neatrasts kāda internetbāzē (piemēram, checkfresh vai checkcosmetics), diemžēl, neko īsti nenozīmē. Ja kāds grib ražot dargu viltojumu, tad izdrukās arī uzlīmi ar kodu no interneta)) Jo visas šīs kodu bāzes ir pašdarinātas - neviens īsts parfimu ražotājs nevienai svešai personai nenodos savus datus ar partiju numuriem utt. Šīs bāzēs tiek savakta informācija NO LIETOTĀJIEM =)
Meģināju tur atrast piemēram dažas letas smaržas pēc batch koda( body shop , audigier, utt ) - neatradu)) Bet maztīcams ka kād vilto body shop parfimēriju :D - nav nekādas jēgas ražot/pirkt labu pudelīti lai ko...uzpildit ar viltotu smaržu un tirgot pa 10 eiro izpardošanā oficiāla veikalā?)
Un protams, kad ir griba viltot chanel/dior utt smaržas, vai tik grūti izprintēt uzlīmes/karbu ar kodu, kuru atrada internetā?:)

ive-ta
Viltot var viskaut ko, piekrītu, bet tomēr daudzos gadījumos šī metode palīdz. Par to ka datu bāze tiek veidota no lietotājiem, īsti nevaru piekrist, vai arī līdz galam nesaprotu ideju. Tās pašas manis jau pieminētās Lancome smaržas pirku ASV veikalā Nordstrom, tātad 100% oriģinālas, chekfresh com datubāzē es tās atradu, bet lietotāja esmu es un atvēru pilnīgi jaunas no iepakojuma. Varbūt tiešām kaut ko neizpratu, bet es kā pircēja ne ar kādu informāciju par savām smaržām neesmu dalījusies. No kā secinu, ka tur atrodamā informācija var būt arī visnotaļ objektīva. Varbūt tur apkopo informāciju tikai no konkrētām valstīm, var būt vēl kaut ka citādi, varbūt nezinu, to ko Jūs zinat :)
ive-ta
Jā un vēl, kā es varu dalīties ar informāciju, kuru es kā pircēja un lietotāja pati nezinu. Es nopērku smaržas veikalā pie oficiālā zīmola pārstāvja, bet tur ir tikai tas kods, pēc kura es pati varu pārbaudīt, kad ražotas un attiecīgi derīguma termiņš. Pērkot, tāda informācija nekur neparādās. Man kā lietotājai tādas nav. Bet viltot noteikti ka var, kaut vai iegūstot informāciju no veikalā izliktām smaržām, vai tām kuras tirgo oficiālajās tirdzniecības vietnēs. Bet tas jau ir advancēts līmenis kopā ar uzlīmes izdruku. Vismaz šajā gadījumā tā tas nebija.
ive-ta
Tikko apskatījos savām Lancome, ir kods arī uz pudelītes apakšas. Atradu arī pilnu informāciju chekfresh com meklētājā. Varat veikalā paskatīties, vai Chanel smaržām arī ir kods uz pudelītes apakšas, man šķiet tas ir standarts. Un tik izsmalcinātam brendam kā Chanel visa furnitūra būs ļoti kvalitatīva.
innuendo

vitamingreen,
Diemžel ir tikai viens īsta metode nopirkt oriģinālu smaržu - paturēt pudelīti rokās, ļoti labi apskatīt , jo viltotam parfīmam neviens neražos dargu kvalitātīvu pudlīti. Un visgalvenais - nu nevar nekāds chanel/dior maksāt 30 eiro. Arī neviens chanel smaržas testeris nemaksā 30 eiro...tikai sakot no 70 eiro.
Ja ir leti un pārdevējs negrib papildus bildēt, tad prasiet satikties un apskatīt preci pirms pirkuma...
Un nevajag ticēt tikai "batch" kodam...izdrukāt ikviens var =)
Īsts parfīms = uzticams veikals + KVALITATE >> 1) pudeles kvalitate (stikla kvalitate - stikls ir gluds, biezs un smags, bez trūkumiem) + 2) uzraksta kvalitate (nevar uzreiz saskrapēt vai nomazgāt vai vispār ir gravējums) + 3) furnitūras kvalitate (pudeles vaks ir kvalitatīvs; pudeles pulverizatoru nevar pagriezt un šuve ir kvalitatīva, labi pieguļ pie pudeles) + 4) nu protams visiem uzrakstiem jābūt pareiziem :) + 5)karbas kvalitate (ja karba ir) (karbā jābūt papildus kartona ieliktnis- lai pudele nekustas iekšā) + 6) pleves kvalitate (ja ūdens netika lietots un ir iepakots karbā un plēvē) (tad plevei ir jāpiegūļ pie karbas stipri, lai nevarētu noraut ar vienu kustību) + 7) ūdens krāsa/viendabīgums +iepriekš pasmaržot šo ūdeni kāda veikalā lai zinātu cik ilgi apmēram šī smarža turas pie jums... + ADEKVĀTA CENA ( paskatīties internetā visletāko piedāvājumu, paskātīties cenu offline veikalā un ņemt visu to vērā:) + ŅEMT VĒRĀ kā visbiežāk vilto ne kaut kādas Lanvin smaržas, ne CK un utt, bet Chanel un Dior :)
Vispār pēc kāda laika radas prasme atšķirt viltojumu jau pēc pudeles svara rokās:)

P.S.S. Nevaru atrast pārdevējas profilu...jau nav?:)) Es domāju viņa ar nolūku pārdeva jums viltojumu...Jo nav jēgas tik leti tirgot 100ml chanel ar karbu, kad var par 50 uzreiz pārdot..
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.