Каталог

Cenu noteikšana.

Sveikas. Interesē tada lieta -kā Jūs savām tirgotajām precītēm nosakāt cenas? Interesē gan jaunām lietām, gan lietotām.
Jauku dienu :)
andeletiesprieks
Ļoti vienkārši - cik pati esmu gatava par šo preci maksāt un vispār esmu ļooooti skeptiska pret savām un arī citu precēm. Manuprāt, portāla doma ir humpalas virtuālā vidē, bet daudzi šo pārprot un nodomā, ka te var skrūvēt astronomiskās summas. Es bieži vien (ja nepieciešams kas jauns) meklēju sākumā te, bet ātri vien "aplaužos", jo diemžēl cenas galīgi neatbilst tam, kas nepieciešams.
Dažreiz acis var palikt vaļā, ka cilvēki neizprot - šis nav nekāds kruts internetveikals , šī ir lietas ne no tiešā veikala. Cenām jābūt piemīlīgām, nevis astronomiskām. Šai vietai ir jauks mērķis , patiesi! Tomēr daudzi to bojā ar savām cenām. Cilvēkiem jāpadomā vai paši pirktu kleitu pa 60-100€, bez garantijas, bez nekādas informācijas un drošības :))
i.i.
Es visu andelēju tālāk par simbolisku samaksu, jo uzskatu, ka nav nozīmes tam cik pati esmu iztērējusi (veikalu uzcenojums, kā zinām līdz 300% no patiesās preces vērtības). Nesaprotu kā par fast fashion var prasīt 90% no veikala cenas. 🙈

Jaunas lietas, kuras ir ar visām šiltēm un čekiem andelēju tālāk pat līdz 70% lētāk. Lietotas, bet ļoti labā stāvoklī max līdz 25eiro.
anna.vin
Par ļoti simboliskām cenām, lai lietas nekrājās skapī un tiek ātri nopriktas. Man pat citreiz ir bail pārdot labas, nenolietas firmas lietas pa 15€, jo liekas, ka būs daudz par dārgu. Un jā, piekrītu pārējām, ļoti daudzām lietām cenas šeit ir kosmos un vēl brīnās kāpēc neviens nepērk. Lētas un labas pērles šeit, manuprāt, ir retums, tāpēc jāmāk tās noķert. ☀️
innuendo
Problēma ir šāda: grūti pārdot labas kvalitatīvas lietas, jo liekas visi visu grib pa 10 eiro... Un tas būtu nekas, ja dazādi H&M, Zara utt nepirktu arī pa 10 eiro! Sanāk visbiežāk pircējiem vienalga kādu zīmolu nopirkt, galvenais - letāk =/
Labas lietas negribu pavisam leti tirgot, jo jābūt kāds cenu līmenis. Vajag atšķirot dažādas vienas sezonas lietas no kvalitatīvām. Jo protams patīkami pirkt sev labākas mantas un tirgot pa augstākām cenām, lai pievienot mazliet naudas un nopirkt sev kaut ko it kā "jaunu" un labu, ar iespēju pārtirgot, ja lieta nederēs...It kā mazāk naudas īsti terēt drebju iepirkšanai, sanāk gandrīz kā maiņa - pārdeva vecu lietu, nopirka jaunāku, un ir prieks, un ne tik dauz naudas izterēja... Bet ar H&M lietām pašlaik sanāk tā, ka var pārdot savu H&M lietotu mantu gadrīz pa cik nopirki...Un sanāk ka izdevīgāk pirkt un pēc tam tirgot H&M (ja viņu lietas vispār pārdzīvos vismaz 1 sezonu). Es nekādu H&M negribu stimulēt. Un tirgot pa viņu cenām arī negribu. Ja kāds pircējs zina starpību, tad nopirks labu preci pa 30/40/50 utt cenu... Ja nezina, tad kāpēc viņu pārliecināt ar zemu cenu? Katram ir savs cenu/kvalitates līmenis. Domāju ir daudz tādu, kuri, saņemot īstas jimmy choo kurpes pa 15 eiro, nesaprātīs kāds ķeriens šis ir:) Un nesapratīs starpību. Tāpēc nepiekrītu par "simbolisku cenu", jo katrai lietai ir sava attiecīga cena.
P.s. arī jāņem vērā, ka ir cilvēki, kuri principa pēc negrib pirkt jaunas lietas veikalā (eco-aktivisti utt), viņi var nopirkt vienreiz lietotas kurpes, kurām veikalā cena ir 70 eiro, par 65 eiro :) Jo liekām mantām jābūt otrā dzīve, nevis atkrītumu tvertne. Ja cilvēks saudzē dabu, tad viņam vienalga pa cik pirkt, galvenais - nestimulēt lieku ražošanu.
Un arī ir cilvēki, kuri izmanto Andele kā lielu internet-veikalu - šeit ir VISS. Ja ir uzticīgi pārdevēji, kuriem seko, tad kāpēc nenopirkt Andelē visu visu visu? Latvijā ir nedaudz lielu i-veikalu, kur atrodams garndrīz viss. Andele vismaz ir multibrand veikals:) Kas ir ļoti ērti! Daudziem nav laika staigāt pa veikaliem un ērtāk pārmaksāt par kādu preci, bet saņemt to ātri, nevis sūtīt no ārzemēm/gaidīt/. Ja kādam pircējam stundas atalgojums ir kādi 15 eiro, nu kāda jēga šim cilvēkam terēt laiku (kas ir nauda)? Vieglāk nopirkt andelē, ekonomējot laiku.
i.i.
Par zīmoliem ar vārdu, es piekrītu. Bet šeit esmu novērojusi otru galējību. Piemēram, Gucci apavi, bet deformējušies, pēc vairākām profilaksēm un “simboliskie” 100 eiro.... es atvainojos, bet vai tiešām tādi ir vēl jātirgo? Vai arī vintage Pradas, Coach,LV... nebūs nozīmes brendam, ja soma būs ar tinti sasmērējusies vai āda kaut kur padilusi. Londonā šādas somas tiek novērtētas pa kapeikām, bet te... oooo Hermes, bet nonēsāta soma līdz kliņķim pa 1500 eiro.

Es sev šeit pērku reti, vairāk draudzenēm, jo pati Latvijā esmu maz. Bet uz šiem dārgajiem apģērbiem esmu pāris x labi uzrāvusies. Piemēram, laba zīmola ziemas kleita... tieku pie savas kleitas un tad mute paliek vaļā, jo kleita bez defektiem ir vienos bumbuļos, paduses dzeltenas utt. Pačekoju pārdevējas atsauksmes, izrādās, ka pati pirkusi andelē, labi panēsājusi un tirgo tālāk ar iepriekšējās pārdevējas bildēm. Tādu es pat pa 5 eiro netirgotu. Atdevu draudzenei, tagad viņas sunim, iespējams, ir “ krutākā” gultas veļa. 😂

innuendo
piekrītu, kauns valkāt galīgi nonēsātas drēbes, īpaši kad šis ir gucci :D Nu jābūt katram cilvēkam savs cenu diapazons..
Bet nu lai pērk un tirgo...
manuprāt 30 eiro par zīmola apaviem, kuriem šausmīgi nobružāts ādas papēdis un tas viss ir redzams no attāluma - ir par daudz :D Bet tomēr pērk ><
varbūt mēs kaut ko nezinam, un īstenībā šādus apavus tirgo jau klatienē, samazinājot cenu līdz 5 eiro, tāpēc ir labas atsauksmes?:)) Baidos ko dargu pirkt, jo ir aizdomas, ka saņemšu tādu "lielisko stāvokli".
Jocīgi, ka pati nevaru jau 3 mēnesi pārdot basenes ar furnitūras mazredzamu defektu:) Liekas problema ir šāda - diemžēl norādu visus trūkumus sludinājumā?:)
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.