Kādā gadījumā pircējs nevar atstāt atsauksmi?

Ir šāda problēma:

Pārdevu apavus, viss ir super, pircēja ir apmierināta; prasu atstāt atsauksmi - saka, kā viņa gribēja novērtēt, bet nav iespējams, jo pērle pie viņas jau atrodas arhīvā.
Es pircēju novērtēju, varu atsauksmi izlabot, šī mana pērle atrodas sadaļa "pārdotie".

Nu domāju varbūt pircējai sarakstē kaut kur ir teikums "atstāt atsauksmi"... paskatījos savu sadaļu nopirktie/arhivs/pieteiktie - un jau neko nesaprotu kad ĪSTS pircējs VAR atstāt atsauksmi un kad NEVAR (sk screenshots). Un kad (un kāpēc???) par NENOPIRKTU pērli var atstāt atsauksmi? Un kāpēc es nevaru labot atsauksmi par dzelteno mēteli (reāli nopirku) - vai ir kāds periods, kad var labot atsauksmi, un pēc tam - nevar?

Manā gadījumā es rezervēju preci , nosūtīju preci, pēc tam atzīmēju savu pērli kā "pārdots" un novērtēju šo pircēju. Ir nianse - pirms kāda laika bija vēl viens pieteikums pie šīs pērles, bez pirkšanas - es to dzēsu pirms otrā(reāla) pieteikuma, un mana reāla pircēja bija 1. rindā. Bet, tūlīt skatos saraksti pār pērli un redzu -šis vecs pieteikums eksistē, norādīts kā "2. rindā" . Bet es to jau sen dzēsu! Nu labi, izdzēsu vēlreiz.

Vai esmu stulba vai kas? =/ Un kā pašlaik pircējai atstāt atsauksmi par manu pērli?:( Un kā darīt nākamajā reizē lai pircēji varētu atstāt atsauksmes?
Katru reizi es daru vienkārši: rezervēju, pēc saņemšanas atzīmēju kā "pārdots", novērtēju pircēju un gaidu atsauksmi pretī... Kadreiz atstāj atsauksmes kadreiz - nē. Nu varbūt tāpēc neatstāj, ka NEVAR? Vai kas...

Lūdzu jūsu palīdzību/pamācību šājā jautājumā :)

Jo nu ļoti neērti prasīt pircējai kaut ko kaut kur meklēt, kad pati īsti nezinu ja vispār būs šī "Atsauksme" rinda!=////


laimina
Man liekas, ka Jūs uzrakstījāt, ka prece ir pārdota, nenorādot konkrēto pircēju. Vienreiz pati saskāros, ka prece pārdota man, bet viņa ir manā arhīvā un nevarēju ielikt atsauksmi. Rakstīju pārdevējai un viņa to izlaboja( nezinu gan kādā veidā).
innuendo
nu es >>>sarakstē ar pircēju<<< atzīmēju pie viņas bildes "pārdots", pēc tam paradās aicinājums tieši šo pircēju novērtēt ar zvaigznēm, ko es protams izdarīju... Un pircējai īsti ir mana atsauksme:

‘ Maija
Citāts no portāla noteikumiem "Atsauksmi var atstāt 3 dienas pēc pieteikuma saņemšanas/nosūtīšanas vai brīdī, kad prece tiek atzīmēta kā pārdota." Ja nav pagājušas 3 dienas, tad jāpagaida:)- nu, vismaz man tā ir bijis, ka arhīvā atsauksmes atstāšanas opcija parādās tikai pēc pāris dienām.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.