Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Anna Kociņa

Uzmanieties no preču iegādes no šī profila. Preci gaidīju divas nedēļas un atnāca replika, kad pateicu ka saprotu ka šī ir lēta prece pārdevēja saka izdomāt pasakas. Protams ka summu atpakaļ nesaņēmu un pārdevēja uzliek ka prece pārdota kādam citam lai nevarētu atstāt atsauksmi 😄 gudri gudri. Kā odziņa visam bija ielikti smirdīgu apavi ko izliku pieliekamajā telpā jo vēlējos nosūtīt atpakaļ
anna-kocina
Labdien!

Kā jau zināms katram kokam 2 gali!
Publikācijas autore piemirsusi minēt, ka par konkrētajiem apaviem neuzdeva nevienu papildus jautājumu, ne no kurienes tie nākuši, kas ir ražotājs, vai jebkādu citu nformāciju. Kā jau manā profilā minēts, atbalstu tikai klātienes darījumus, ne sūtīšanas pa omnivām, lai izvairītos no šādām situācijām, jo katras pircējas/pārdevējas preces vērtējums ir subjektīvs.
Vienmēr esmu veltījusi, iespēju robežās laiku, lai satiktos. Arī ar Jums, Beāte telefonkomunikācijā mēģinājām vienoties par tikšanos, kura neizdevās, sūtīju Jums sms, uz kuru Jūs pat neatbildējāt.. Lieki piebilst, ka nosūtīju Jums šo paciņu, bez jebkādas papildus maksas caur Omnivas pakomātu, sedzot 3,++ eur sūtīšanas izmaksas.
Klāt paciņā kopā ar šiem apaviem Jums bija pielikta pilnīgi jauna kleita ar visām cenu zīmēm, pa iegādes summu, ja nemaldos 40eur, klāt dāvanā pievienoju arī apavus, kurus iegādājos šeit andelē, bet kuri man nederēja (tā vietā, lai celtu brēku, pievēru uz šo iegādi acis, jo izņēmuma gadījumā pati biju piekritusi neklātienes darījumam, līdz ar to reķinājos, ka pērkot lietotu preci bez laikošanas, man tā var arī nepatik vai nederēt.. ) Pieliku to klāt dāvanā Jums, jo abiem apaviem bija vienāds izmērs, no manas puses to darīju, kā labu žestu.Uz ko Jūs savukārt, atbildējāt necenzētu, un norādījāt, ka iegādātās mantas ir ar smaku! Kaut ļoti labi zinu, ka tie ir klaji meli! Jums pat paciņu iesaiņoja dāvanu papīrā ar banti, laikam jāatvainojas, ka netika pasniegta uz sudraba paplātes..





Kurpes pārdevu, kā kurpes un pēc labākās sirds apziņas. Tās tika iegādātas
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.