Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Latvijas Pasta pakomāti.

Meitenes, kāda ir jūsu pieredze??

Vairākus gadus biju uzticīga Omnivas pakomātiem, kuri vienmēr visu ir nogādājuši ātri un bez sarežģījumiem. Vismaz tāda ir mana pieredze četru gadu laikā.

Taču Latvijas Pasts pakomāta draudzīgā cena 1, 85 uzrunāja izmēģināt viņu pakalpojumus . Ko es varu teikt, rezultāts ir ļoti bēdīgs. Jau ir otrais gadījums mēneša laikā Juglas t/c, kad paciņas pazūd. Viena, pēc ilgstošiem meklējumiem trīs nedēļu garumā atradās noliktavā . Otru tagad meklē. Lieki piebilst, ka situācija nav no patīkamajām, ne pircējai, kura nesaņem nopirkto, ne man kā pārdevējai, kura godprātīgi visu izdarījusi , bet jātaisnojas par Latvijas pasta kļūdām un neizdarību.... Dažas paciņas, kuras tomēr sasniedza pircējas esot gājušas savu ceļu ļoti ilgi, tā vismaz sūdzējās pircējas. Kāda ir jūsu pieredze? Padalieties!!




zelta-zivtina
Izmantoju -gan sūtu,gan saņemu,tieši draudzīgās cenas dēļ,gan arī tāpēc,ka
pakomāts atrodas iekštelpā(vismaz Jēkabpilī)-tas labi ja ir preces , kurām nepatīk temperatūras svārstības.Viss kārtībā. Es vienmēr uz pakas uzrakstu adresi,saņēmēju,tel.num, . Domāju,ka paka noklīst tad,ja nevar viņu identificēt vai arī ja kļūdaini ievada datus.
Dzēsts lietotājs
90% sūtu ar Omnivu, ja pircēja vēlas PS tad sūtu, viss ir aizgājis , un labi, ka tā, ātri un fiksi un bez problēmām. Šogad kādus 20 sūtījumus esmu veikusi caur PS. Bet arī baidījos, jo sliktas atsauksmes, bet Omnivai jau arī sūdzības, bet tur man ar viss bijis lieliski.
Ivanda Šmite
Kā Latvijas pasts paskaidroja, ka mēdzot gadīties, ka viņiem neiznāk uzlīme un kurjers nevar uzlīmēt vai arī uzlīme nokrīt vedot. Un tad arī vairs nav identificējama. Jo to lietu dara kurjers, atšķirībā no omnivas.
Dati ir ievadīti pareizi, jo tad, kad paciņa ir ielikta atnāk sms ar datiem un trackinga nr.
Katrā ziņā , vadoties iz pieredzes, sūtot ar Latvijas pasta pakomātu , obligāti papildus jāliek vēl sava uzlīme.
andeletiesprieks
Sākumā domāju neko nerakstīt, jo man NAV bijusi pašai pieredze ar PS, tādēļ nav pieredzes- nevaru teikt vai ir labi, vai nav, bet izmantoju tikai omnivu.
Kāpēc? Jo man omniva mājām ir tuvākais. Tākā nedzīvoju centrā un vasaras periodā vispār uz centru nesanāk braukāt, tad vienkārši izmantoju to iespēju, kur varu aiziet ar kājām. Bet, protams, ja man tuvākā būtu PS, visdrīzāk, ka izmantotu tieši PS, ne Omnivu.
Man vienkārši ļoti patīk tas, ka omnivas ir bez maz katrā malā un vietā, tas ir ļoti ērti un visur var nosūtīt.
Otrs - nekad nav bijušas problēmas ar omnivas pakalpojumiem, sūta ātri un viss forši!
Par to man, protams, liels prieks.
Tākā es savas drēbes pārdodu lēti, tad es uzskatu, ka pircējs var pielikt vienu eiro, nekas traks nenotiks, omniva vismaz būs droša un zinu, ka paciņas neaizkavējas, vai tamlīdzīgi. Cik esmu lasīju par PS - pieredze ne tā labākā citiem, tādēļ nemaz roka neceļas izmēģināt. :)
An JC
Pēdējā laikā man ir laba pieredze ar Pasta pakomātiem , piegādā ļoti ātri . Pirms dažiem mēnešiem viena paka bija sajaukta , bet arī to operatīvi atrada.
Taču ļoti neērtas ir šo pakomātu atrašanās vietas. Tieši tas bieži atttur izmantot . Sevišķi Kuldīgā , tur pat no rīta nevar ielikt , veikals strādā no 10:00 .
janetajumtina
Pēdējā gada laikā ir bijusi tikai viena pieredze ar šo pakomātu-sūtīju paku sev,dodos pakaļ sūtījumam,nodalījums tukšs. :)
Protams,ar laiku viss atradās,bet tāpat lieki iztērēts laiks,dodoties pēc pakas,kura tur nemaz nav.

Negribu,neinteresē šis viss,labāk izmantoju Omnivu. Ir gājis visādi,bet kaut kā iespaidīgi sen viss ir bez problēmām,kā arī ērtāk.
Cenas visiem ir +/- līdzīgas,nedomāju,ka jāsāk skaitīt centu atšķirība.
preloved items
Man ir bijusi arī negatīva pieredze ar PS pakomātiem, ļoti slikta attieksme,kā arī komunikācija nekāda, respektīvi - praktiski neiespējami sazvanīt. Kopš tā laika nosolījos vairs nekad nesūtīt , neizmantot pasta staciju.
Ja kāds no pircējiem vēlas sūtīt ar Pasta Staciju, tad uzreiz pieminu, pie kāda no gadījumiem, ja nebūs laikā un/vai pazudīs, tad jūs šo probēmu risināsiet paši. Esmu godīga pret pircēju, jo nevēlos tērēt savu laiku un nervus, ja nevēlas maksāt nedaudz dārgāk piemēram, par omniva.
Citreiz kad to uzrakstu, tad pircējs pats pārdomā un piekrīt piemaksāt 0.55 centu atšķirību un sūtīt caur Omniva :D
Ar omniva viss ātri, ērti un vienmēr ātri risina jebkuru jautājumu :) Serviss ir servís :))
Sandija K
Bijusi slikta pieredze kādas 4 reizes vismaz. Divreiz paka pazudusi (paldies dievam, pēc izmeklēšanas ir atradusies), divreiz, nosūtot preci, atvērās skapītis, kur iekšā ir citam cilvēkam paredzēts sūtījums.
Labāk izvēlos Omnivu. Nekad nav bijušas problēmas. 1.85 vai 2.30 eur - nav liela starpība maksas ziņā, ja izmanto mazo nodalījumu.
punduris
pamatā cenas visiem trim pakomātiem ir līdzīgas. ar pasta pakomātiem nekad problēmu nav bijušas, pat laikos, kad tie vēl bija pasta stacijas pakomāti. ar dpd arī nav bijuši čp. vot ar omnivu gan bija periods, kad metu līkumu ilgtermiņā, jo katra pieredze bija briesmīgāka par iepriekšējo. ar šo visu gribēju teikt, ka atšķirības pēdējā laikā nav nevienam no piegādātājiem, vienīgais piegādes laiks plus mīnus viena diena klāt. pati sūtu ar to, ko vēlas pircējs un pakas izvēlos saņemt arī ar to servisu, kāds ir ērtāks pārdevējam.
sirsne
Varu pastāstīt pēdējo pieredzi ar Pasta Staciju. Nesu paciņu nosūtīšanai, tā kā vienreiz jau biju sūtījusi un nu jau zināju, ka nekādas uzlīmes nebūs, mājās iepriekš uz tās jau uzrakstīju visu info - gan sūtītāja, gan saņēmēja. Pie pakomāta pirms manis rosījās viena sieviete, izmisīgi ar lūpu zīmuli mēģināja uzrakstīt tālruni, jo pildspalvas nebija. Pavaicāja man, vai paciņa nosūtīsies, uz ko atbildēju, ka teorētiski tam tā vajadzētu būt, bet praktiski - dzirdētas dažādas pieredzes. Vēl nosmējāmies, ka, cerams, šī reize nebūs tāda. Dāma jau aizgāja prom, es formēju savu sūtījumu, un, kad bija jāveras vaļā durtiņām, kurās ievietot paciņu, atvērās TIEŠI tās, kurās iepriekšējā sūtītāja savu paciņu pirms brītiņa bija ielikusi. Neriskēju, ka viss saputrosies, savu paciņu tur neliku. Nākamajā rītā pie pakomāta sastapu kurjeru, kurš bija izņēmis visas pakas un pa tālruni sarunājās ar info centrāli, skaļi burkšķot, ko tad viņš var izdarīt, ja cilvēki nevar uzrakstīt paši virsū telefonus un adreses, tāpēc viss saputrojoties utt. Es viņam izstāstīju situāciju, ar pirkstu parādīju to paciņu, kuru iepriekšējā dienā tā sieviete mēģināja nosūtīt. Rezultātā - pēc sarunas ar info, man piešķīra jaunu kodu, bet tās dāmas paciņa nonāca pie vairākām citām kastītē, kuru datus nevarēja uz vietas noskaidrot.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.