bērnu rati

sveiki,nezinu vai si bus ista vieta kur rakstit so bet meginasu! varbut kada mamina atdot kulbu ratus? loti nepieciesami jo driz gaidams mazulis! bet ta nu sanaca ka naudinu no valsts nedabusu lidz ar to ir ka ir(puikam)
Lauvas Sirds
Ja drīkst jautāt, kādēļ pabalstu nesaņemsiet? Ja esat strādājusi, tad Jums tas pienākas! Un bērna piedzimšanas pabalsts vienreizējais arī pienākas un katra pašvaldība vineriezējo pabalstu arī maksā, tikai summas atķirīgas katrai pašvaldībai.
manasperles7
ak kungs, ir sausmigi lasit tadu stastu, bet milais cilvek, jus esat no sakta gala bezatbildigi rikojusies i pret sevi i pret berninu, jus neesat nepilngadiga meitenite kuru apved ap sturi puiselis un rezultats ir - grutnieciba, jus eat liela sieviete, kapjot gulta pie viriesa uz ko cerejat? jau nenomaksata kreditvesture daudz negativa pasaka par jums, jus nedomajat ne pirms, ne pec izdaritaa, un lugt palidzibu ari ir - pazemot savu vel nedzimuso deelu, laist vinu pasaule ka plukatu, beedu mamma jus esat......puika augs , prasibas augs, sabiedriba ir nezeliga, beerni ir riebigi pret tiem kuriem nav viss pec vinu modes standartiem.......man sausmas domat kados kompleksos jus iegrudisiet savu bernu, un kas peec gadiem no tada izaugs, ......man zeel.......vai tiesam jus pati to nesaprotat? ta nedrikst darit, es pati stradaju slimnica, bernu nodala, es redzu lidzigas situacijasun tas ir briesmigi, ja cilveks nozog kadu mantu vinu soda un liek cietuma, bet ja sieviete nozog sava berna naakotni tad vina grib lai to zeelo, aizdomajaties, jus esat noziedzniece pret savu delu, jus esat bez izglitibas, bez nodrosinajuma, bez vira, uz ko cerat? dzive ir darga, pamperi , edieni , vitamini, .......nu pats minimums maksa daargi, vai vienmer ubagosiet? delam prieks izglitibas naudu studijam ari vajadzes.......bet jus jau tik talu pat aizdomaties nevarat, bet nekas neskrien tik aatri kaa laiks......es saprotu ka mans komentars ir nevieta, bet nu ja visi te ko saka, tad nu man ir taads sakamais......slikti , loti slikti........bernam ar zupas skiviti diemzeel dzivee nepietiek......ipasi sajaa dargajaa un nezeeligajaa laikmetaa
ziedins....
Sveikas meitenes!! Nav tada likuma un kreditoriem nav tiesibu un vini nedrikst atskaitit pabalstus kas saistas ar alimentiem un bernu naudam ka ari par dekreta naudam. Tas ir nelikumigi. Tas viss ir atrisinams. Es pec drosiem avotiem to varu apgalvot.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.