Nesaprašanās

Labdien visiem! Iespējams, ka daru kaut ko nepareizi, taču diezgan bieži manām precēm pieteicas meitenes ar jautājumu "Vēl pieejams? ", uz ko atbildu " Labdien, vēl ir! ". Tad uzreiz nez kāpēc atteicas. :( Ko es daru nepareizi? Varbūt ir kaut kādi ieteikumi? Paldies!
P. S. Komunikācijā vienmēr cenšos būt laipna, taču sēdēt andelē 24 stundas diennaktī vienkārši nav iespējas.
juspi
Labvakar, kas mulsina? Ka prasa, vai ka pazūd? Vai abi?

Prasa - loģiski, un es arī prasu un man arī prasa. Jo var būt ir pārrunas par kaut kādu mantu un manta vēl nav apmaksāta, un tā kā jau daļēji aizrunāta pie kaut kādiem nosacījumiem no pircēja puses, tad pārdevējs vēl nevar atļauties to atzīmēt kā rezervētu, neļaujot citiem tai pieteikties. Piemērām, man raksta pircēja, ka VĒLAS iegādāties pāris bērnu apģērba gabalus. Mērus viņai nevajagot, vēl bildes arī ne. (??) Vienkārši VĒLAS. Un tās pārrunas vislaik kārās garumā. Atzīmēt kā rezervēto nevēlos es. Jo, a ja nu kas. Man cita pircēja prasa - Vai pieejams. Saku, ka jā. Ja pirmā parādīsies pēc nedēļas, man vismaz 1 manta būs notirgota. Piedāvāju pirmajai pircējai vēl brīvdienās jaunas bildes un drēbes apskatīt. Pienāca laiks, ieliku. Viņa atkal pazuda. Tad parādījās un izvēlējās vēl vienu mantiņu. Tad sākās epopeja - tīklā ir, rekvizītus prasa, bet manas ziņas nelasa, tikai pērk no citiem un saņem vērtējumus. Sarakstījos ar vienu meiteni, tā pareizi saka - ja kāds cits pērk, droši pārdod! Un es to varu izdarīt, jo nav rezervētas drēbes, jo nav apmaksātas. Bet te atkal jādomā, ja no 4 mantām citi nopirks tikai 1 vai 2, varbūt mana pirmā pircēja atteiksies vispār no darījuma, kad parādīsies uz sakariem - nav izdevīgi.

Tāpēc visādos šādos gadījumos, var būt, ka sludinājums ir, bet manta ir aizrunāta un pircējam saka, pagaidiet 2 dienas, ja nesaņemšu naudu no aizrunātāja, prece būs brīva.

Vai, ja pārdevēja kādu laiku nav bijusi andelē un tagad skatās, ka viņai stāv pieteikumi vai vispār tikai vēstule ar VĒLOS pirkt, tad viņa vispirms aizraksta tam pirmajam pircējam rindā, un notirgo tur, un tad nonāk līdz tavai vēstulei - Vai ir pieejams? un atbild- Pardon, vairs nav.

Tas ir normāli prasīt un atbildēt par pieejamību.

Par pazušanu - arī normāli. Varbūt 5 precēm aizrakstīja vai ir, bet tad izvēlējās kaut ko pavisam citu. Nerakstīs jau visiem atkal - Pardon, nevajag. A ja norausies tas pavisam cits? Tad atgriezīsies te un atkal prasīs - Vai ir?

Andele, kā tirgus placis, kur staigā cilvēki, prasa cenas, tausta un neko nepērk:) Uztveriet to visu mierīgi.

Laipna komunikācija ir būtiska, bet sēdēt andelē 24h/7 gan nevajag. Pietiek apskatīt un visu izlasīt, ideālā gadījumā 3 reizes dienā - rīts pēc nakts, pusdienlaiks, vakars. Ja kkāds darījums šķiet nopietns - varat iedot tālruņa nr. un rakstīt pircējai īsziņas.

Tas ir - manuprāt :)

Vēl pārsteidz, ka tik īsi apraksti pie precēm...Man, kā pircējai, nepatīk uzdot 100 jautājumus. Kaut ko precizēt var, bet preces aprakstu izlasot, jābūt pilnam priekšstatam par preci. Tas ir man. Citiem var būt pietiek ar 2 rindām.



juspi
Izskatās, ka pilnīgi garām mana gara runa... Jo esmu andelē 1 paciņu tikai pārdevusi, bet Jums vērtējums pēc vērtējuma, raiti tirgošana iet. Retu kuram redzi tik ātru tirgošanas procesu.

Viss jau labi.

Ja pērk, tas galvenais. Nav taču grūti atbildēt, ka viss ir pieejams. Jāsūdzas tiem, kam 1 pirkums 1-2 mēnešos vai pusgadā.
grinky
Liels paldies par Jūsu izvērsto atbildi! Turpmāk uztveršu to vienkāršāk, kā arī centīšos aprakstā sniegt vairāk informācijas.
Preces cenšos pārdot pēc iespējas ātrāk, jo nav tik daudz vietas dzīvoklī, viss ļoti ātri aizpildās ar mazo bērnu. :)
L. B.
Jā,tas ir vismaz 80-90%,kad prasa vēl ir? pieejams? gribu.Kad nosūtu atbildi-momentā atsakās.
varētu te iekopēt vismaz 50 šādus gadījumus.
Es nekad neko nevienam nejautāju,ja man nevajag,ja negrasos pirkt un ja nav naudas.
andele.mandele
Esmu savā aprakstā ierakstījusi, lai ar tādu jautājumu netraucē nemaz. Jo tas taču pašsaprotami ir, ja prece nav rezervēta vai pārdota, tad taču tā ir pieejama..😂 Un jā ir ļoti daudz gadījumi bijuši, kad pajautā vai pieejams un tad vienkārši viss apstājas. Brīžam liekas, ka cilvēkiem vienkārši ir uzmanības trūkums un tādā veidā cenšas pievērst sev uzmanību ar , Hey, es taču tev rakstīju vai pieejams, kādēļ nejautā vai pirkšu😂😂😂😂😂
An JC
Tos aprakstus vispār reti kāds lasa . Profila info , atrašanās vieta - tas viss ir redzams un izlasāms , bet bieži jautā to pašu . Ja sludinājumā ierakstu mērus , tad 100% kāds vienalga pajautās mērus ...tos pašus . Tā ir , tur neko nevar mainīt
Dzēsts lietotājs
Es uz pieteikumiem kā vai pieejams, vispār neatbildu, jo īpaši , ja ir pirmais un vienīgais pirkums, ja ir vairāki pieteikumi , tad- jā!
Dienu atpakaļ uz vienu preci, kura maksā 40 eur, man uzraksta pieteikumā - "ņemšu par 20 " , Bez labdien, sveiki, un vispār ko var paņemt, kas tā par komunikāciju?!!
laura
Man nesen dāma pajautā jautājumus, ok, pirks, lai sūtu rekvizītus, nosūtu, bet tagad ignorē. Tādu gadījumu nav daudz, bet ir. Arī tās,kas jautā, vai pieejams, kad atbildu - jā, uzreiz atsakās, tas smieklīgākais :)) Bet nu, cilvēk dažādi.
Par to, vai pieejams, nešķiet traks jautājums, jo pati esmu sastapusies, kad meitenes aizmirsušas izņemt jau pārdotas lietas.
zane-f
Es arī tā jautāju vai vēl pieejams...jo daudzi pārdevēji neatzīmē, ne rezervētās, ne pārdotās lietas. Un kad pajautāju, tad izrādās, ka prece sen pārdota, bet nekas par to neliecina.
Ir jau labi, ka ir tādi kārtīgi pārdevēji, kas visu atzīmē, bet liela daļa tādi nav.
elzouzo
Nju zināms ka šeit tā mēdz notikt, ko nu daris, tikmēr AS salīdzinoši vis notiek kā vajag, saņēmu pāris vēstules, tādas pasas kā Jūs, vienmēr laipnot atbildu, nav tādu zinu kā pērku, uz kurieni sūtit, tālrunis un visi nepieciešamie rekvizīti, neesmu manījuši šeit neko tādu
juspi
Es joprojām uzskatu, ka prasīt Vai pieejams ir normāli
bet par to, vai ir pieteikumi vai nav- prece var būt izlikta pārdošanā vairākās vietnēs
Ja to rezervē atverskapī, vai notiek pārrunas ss, tad andelē šo preci nevar pat rezervēt, ja neviens nav pieteicies.
easy
es pārdevu jaku atverskapī un kamēr gaidīju, ka pircēja to saņems un vai viņai viss der, šī pati jaka man andelē stāvēja pat nerezervēta, jo varēju tikai apturēt, izdzēst vai citādi šķirties no samaksātās par sludinājumu naudas.
grinky
Pašam jautājumam nav ne vainas, vienkārši brīnos, ka cilvēks uzreiz pazūd un nav ieinteresēts pirkumā. Nav nekas traks, taču parasti cenšos atbildēt pēc iespējas ātrāk, lai cilvēkam nepazūd interese, vēlos pēc iespējas ātrāk tikt vaļā no mantām, jo daudz kas sakrājies. 🙂
ive-ta
Tas ir kaut kāds testa jautājums, prece it kā interesē, bet arī ne līdz galam, tomēr jāpārliecinās, vai prece ir pieejama. Un atteikums ir tikai apstiprinājums, ka pircējs šo preci nav gatavs iegādāties tagad un tūlīt. Atteikties ir vieglāk, nekā kko atbildēt vai skaidrot. Citi raksta, kad ir izlēmuši, citi tāpat vien, lai ievāktu informāciju. Tā ir un viss.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.