Andelemandele noblokeja manas perles

Apraksts, ka ir identificets ka komerciala rakstura. Man tads noblokejums pirmo reizi. Perles no mana garderoba, pofotografeju pati, nevis no interneta. Neesmu nekads veikals. Nesapratu blokešanas iemeslu ?!
deby
Iespējams, ka bija vienāda rakstura vairākas pērles. Piem., kosmētika, rotas. Man tā ir bijis, kad ieliku 3 gultas veļas komplektus, kuri revīzijas rezultātā izrādījās lieki. Un, neko nevarēju pierādīt vai paskaidrot. Komerciāla rakstura sludinājumi un viss. Kaut arī bildes bija pašas fotografētas, un rakstīju, ka gultas veļa ir no pašas krājumiem.
amand
Es arī saskāros ar šādu lietu, ka pievienoju pati savas personīgās lietas, ar savām bildēm, bet nobloķēja, jo esot komerciāla rakstura sludinājums! Naudu atpakaļ, protams, neatskaita par samaksāto sludinājumu! Vai, tad tā nav krāpniecība, naudu paņem un sludinājumu deaktivizē! Tad vismaz, lai atskaita atpakaļ samaksāto naudu par abiem sludinājumiem! Dzirdu, ka pēdējā laikā ļoti daudzi ar šo ir saskārušies...Diemžēl, ļoti sabojājās priekšstats par šo portālu!
juspi
Jums arī praktiski visas ir jaunas preces, sieviešu drēbēm izmērs stipri neatbilst Jūsu bildē esošās jaunkundzes augumam. Nav nekādu paskaidrojumu, ka tirgojāt mirušas kaimiņienes mantas - izskatās pēc komercijas. Apraksti precei - 1 īsa rindiņa, vai vispār bez apraksta. Savu preci tomēr pārdevēji slavē, pieraksta kāpēc pārdod, kā valkājās utt.

Es tikai minu, bet skopi apraksti, jaunas preces bez paskaidrojumiem - kāds filtrs varēja interpretēt kā komerciju.

Domāju, ka adminiem jāizskata šādas sūdzības, un, ja ir komercija - neko neatmaksāt. Ja nav komercija, tad atjaunot. (varbūt Forumā Meklēju ievietojāt savas preces reklāmu? Nevis kā atbildi uz kāda lūgumu kaut ko pārdot, bet, kad pārdevējs pats ievieto postu - Ja meklējiet man ir - ...... Dzēšot šādu postu varēja izdzēst arī sludinājumus, lai nepārkāpjat noteikumus.

Bet vispār, šokē, cik grūta dzīve andeles adminiem, pilns forums ar pārkāpumiem - sadaļā Meklēju, kāds cenšas notirgot savu preci bez pircēja pieprasījumā. Sadaļā Dāvinu - liek postus Meklēju vai Pārdodu par nelielām naudiņām. Jau par to viens var daudz ko izdzēst šādu pārgalvīgu tēmu autorēm.
amand
Paldies par atbildi! Komercija manos sludinājumos viennozīmīgi nav! Sludinājumos ir tikai un vienīgi manas personīgās mantas, kas lielākoties ir jaunas, nopirktas, mainījusies gaume/izmērs un stāv skapī, tāpēc lieku sludinājumu! Varbūt ziniet, kur rakstīt administratoriem, ja vēlos, lai izskata sūdzību?
juspi
Tiešām domājāt vērts? Jums atsauksmēs kā pārdevējai ir 2 atsauksmes no pircējām, kas iegādājušās identiskus cimdus ar identiskām birkām. Bildēs pie atsauksmēm ir pilnīgi identiskas. Varbūt sabildējāt 1 pāri, bet ievietojāt 2 sludinājumus, es nezinu, bet, ja jau 2 pāri un 2 sludinājumi arī bildes varējāt neņemt identiskas.

Galvenais, es ticu, ka cilvēks var nopirkt sev vairākus identiskus cimdu pārus, bet valkājot nepatīk, un tad 2 pārus pārdod. Bet domāju, ka andelē tomēr stāv filtri, kas tam nenoticēja. Labāk rakstiet garākus aprakstus, ka pirkts sev, bet mainījās kkas, vai nopirku dāvanai - un nav vajadzīgs utt. Savādāk īsi apraksti, sabildēju, pat neaprakstu un sludinu JAUNS... var likties aizdomīgs, un, ja vēl caur 1 sludinājumu 2 mantas pārdotas, tad vispār užas
juspi
Pašā lapas apakšā ir sadaļa Sazināties ar administrāciju. Rakstiet, ja tiešām domājat, ka vērts.

Es rakstīju, kad dzēsu pārdoto (ne šeit) zābaku pāri, bet man izdzēsās arī blakus esošā jaka (kuru es nedzēsu). Lūdzu atjaunot. Man atbildēja, ka nekā. Atjauno tikai citos gadījumos, nevis tad, kad dzēsi. Bet, ja prece pārdota citur, tad šeit var TIKAI izdzēst, nevar ne rezervēt, ne pārdot gaisam, ja neviens nav pieteicies. Lūk tā.
Atbild dienas laikā. Bet cerības uz to, es neliktu.
maija1984
Galvenais, ka feikus var sabāzt oriģinālu sadaļās un tirgot uz urrā, tur administrācijai rociņas par īsām. Man jau sāk likties, ka katru reizi, kad braucu uz Latviju, kaut kur pa ceļam kādā melnīgsnēju vīriņu tirgū jāpaķer viens koferis ar feikajām Gucci un LV somelēm un jostām pa 5-10 eiro gabalā. Uz katru gabalu pa kādi 30 eiro varētu nopelnīt, jo te uz uzrrā grābj tos mēslus vismaz pa 40 gabalā 🤣🤣🤣

Žēl, ka es ienīstu feikus, tāda peļņa iet garām 🤣🤣🤣

Ja par tēmu, tad rakstiet administrācijai un izskaidrojiet situāciju 😉
zalaandele
Mani arī ļoti izbrīna pēc kāda principa vērtē, jo es redzu tik daudz pārdevējas, kuras gadiem pārdod te lietas tieši ar mērķi pelnīt. Jaunus brendu apģērbus vai kosmētiku. Un tur tiešām ir diezgan plaša darbība, bet kad parasts lietotājs izdomā vairākas jaunas lietas ielikt, uzreiz nu nu nu. Man tas liekas dīvaini.
juspi
Kopš "saņēmu" andeles administrācijas palīdzību nesenā darījumā, nekad, acīmredzot, vairs neaizstāvēšu šo andeli.
Pārdevēja skaidri sludinājumā norādīja, ka cena iekļauj pārsūtīšanu, kad pieteicos, viņa pieprasīja papildsamaksu par piegādi.
Atradu Andeles noteikumos punktu 3.13, kur rakstīts, ka cenai jābūt noteiktai skaidri un šādi izgājieni nav pieļaujami.
Pārdevēja par mani tikai pasmejas.
Uzrakstīju administrācijai. Man atbildēja, ka "pārdevēja kļūdījusies, un tas ir cilvēciski". Respektīvi tiešām Andeles saimniece interpretē visu absolūti subjektīvi. Tas, kas rakstīts noteikumos, ir vairāk kā "vadlīnijas", nevis "noteikumi", kā sludināja Džeks Sperrous.
Dīvaini tikai, ka, kad sistēma "pārdeva" manu bērna jakas sludinājumu, pēc tam kad tā 2 reizes "nepārdeva" bērnu zābakus, un rakstīju administrācijai, lai atjauno, jo kkas nojucis. Man atbildēja, ka neatjaunošot. ievietojiet sludinājumu no jauna (par maksu). Lūk tā.

Tāpēc ticu, ka administrācija dara tikai to, kas pašiem ir izdevīgs. Kaut kur to aci pievērt, kaut kur papildsummiņu iekasēt. Neredzu jēgu pat rakstīt un skaidroties. Iespējams ir jēga tikai pameklēt kādas citas aktīvas pārdošanas vietnes, kur ir godīgāka politika.
mjusli
Noteikti kāds sūdzas,jo man arī nobloķejuši daudz sludinājumi un nekādi pierādījumi viņiem nav vajadzīgi,viņi tikai ņirgājās atbildējot man!Tik dusmīga bija!Un kad pakļautajā,kāpēc bloķē manus sludinājumus,bet nebloķe tos,kur tieši var redzēt ka komercdarbība,pat uz pasūtījumu,atbildeja-paldies,ka sazinājās ar mums,visu labāko!Vairs neko netirgošu šajā portālā,tādas naudas izmestas uz sludinājumu pievienošanu un pacelšanu!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.