esmu bailīga!?

Jauku vakaru)Andelemandele esmu jau mēnesi,pirku,pati pārdodu.Pati cenšos aisutit pērlīte cik vien varu atri..visi apmierināti.. ar sūtīšanu un pakomatam vēl īsti nedraudzrjos))Šodien meitene gribēja pirkt preci..bet kaut kā nesarunajamies))Gribēja lai es izsūtu viņai preci pa Omnivu,bet viņa apmaksātu kad dabūs!Vai tā vispār var?Meitene portāla 5 dienas,varbūt arī nevar man uzticēties))Varbūt man nav taisnība?Nav pārāk žēl tos 2.30...bet tomēr..
nata70
Tā nevar. Man arī viena meitene piedāvāja šo variantu , prece maksāja 50 eiro ar Omniva. Solīja samaksāt ,kad saņems . Es atteicos , uzrakstīju ka tā nedara .Domāju , ka neticēja ka pārskaitīs naudu un nedabūs sūtījumu no sveša cilvēka .Bet mēs sarunājam tā ,ka visi pārdevēji andelemandelee, naudiņu kontaa un es nosūtīšu ar Omnivas kodu .Ta arī bija , cilvēks bija laimīgs un rakstīja man pateicību par sūtījumu
mary5891
Risks vienmēr ir abām pusēm. Es sūtu tikai pēc apmaksas veikšanas. Vienu reizi bija tā, ka pārdevēja teica par naudas pārskaitīšanas veikšanu, bet man bija jābrauc uz vairākām dienām prom, bankā nekas nebija ienācis. Attiecīgi nosūtīju paciņu, bet gan saņēmēja, gan nosūtītāja tālruņa nr.mans. Kad Omniva man atsūtīja paciņas izņemšanas kodu, pārsūtīju pircējai. Nauda jau bija kontā.
green-thinking
Omg, nedariet tā, sākumā nauda, tikai tad nosūtat preci, kā jau jebkurā citā civilizētā vietā, kur pasūtījums tiek noformēts/nosūtīts tikai tad, kad jau ir notikusi apmaksa/ir saņemta nauda kontā. Man pārsvarā ir veicies ar pircējam, taču šeit dažādi brīnumi ir redzēti, kad sūta vilto maksājuma uzdevumu, nauda protams neienāk kontā, taču grib preci assap, kad lieto pērli 2 nedēļas, saboja to un tad prasa naudu atpakaļ draudot ar slikto atsauksmi, kad neskatoties uz Covid grib tikties. Respektējiet sevi un rūpējieties par savu drošību, jo, diemžēl, ne vienmēr arī Andeles administrācija varēs Jus pasargāt no krāpniekiem, kas te pedējā laika aktīvi uzdarbojas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.