Vai krāpšanās mēģinājums

Pārdošanā divi identisku mēteļu fotogrāfijas no dažādām pārdevējām.

www.andelemandele.lv
www.andelemandele.lv
maija1984
Nu uzrakstiet un pajautājiet, pēc atbildes varēsiet izdarīt secinājumus. Ja ir šaubas, labāk pirkt klātienē.

Bet vispār es nesen nopirku preci, kura diemžēl nedaudz par šauru plecos, domāju pārdot tālāk, tikai joks ir tāds, ka cilvēks, no kā pirku, to preci nav ne izñēmis, ne atzīmējis kā pārdotu 🤣🤣🤣 Vai nu jāgaida vai nu jāliek ar izvērstu paskaidrojumu, kāpēc te vēl viena tāda identiska 🤣 Beigās būs tikai galvas jaukšana cilvēkiem 😅

Tā ka labāk pajautāt, kas un kā 😐
juspi
Izveidoja 2 profilus - vienu no sava soctīkla, otro no cita cilvēka. (es te nesen forumā runāju ar pircēju vārdā a ļa kristians_oskars (un bildē ģimene), pēc kāda laika tur jau anna_marija ar to pašu bildi konkrētās tēmas autore. ) Un skatās, no kā ko pārdot/pirkt. Varbūt bija slinkums uztaisīt vēl klāt citas bildes, bet doma tāda, ka pircējs redz smuku preci par 100 eiro, un tad pamana tādu pašu par 70 eiro. Nopriecājas un ātri nopērk, Bet patiesībā pārdevēja viena un šādi apmaksājot 2 sludinājumus, viņa paātrina pārdošanas procesu, manipulējot ar pircēju.

Nav obligāti krāpšana. Var būt mārketings.

Un par to sludinājuma neizņemšanu. Mani tā kaitina. Man nopērk preci, es rezervēju, saņēmu naudu, noformēju paku un atzīmēju - pārdots. Pircējs jau samaksājis, tas nozīmē, ka pārdots! Viss. Ko vēl gaidīt?
Gadās, ka pati nopērku preci, to atzīmē, kā pārdotu, bet ne man... un pat nerezervē, kaut gan viss jau apmaksāts. Tad vispār neomulīga sajūta.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.