Krāpniecība kā ātrais kredīts bez procentiem???

Kāda ir saskārusies ar šo fenomenu?

Iegādājos preci, bet pēc dažām dienām pārdēvēja atsaka darījumu, atvainojas un pārskaita naudu atpakaļ. It kā viss ok, nu gadās, mazums, pārdomāja... BET.. pēc laika vēlreiz ieliek sludinājumu pārdošanā. Piesakās jaunas pircējas...un tad pēc laika pačekoju atsauksmes, izrādās, ka neesmu vienīgā, ar kuru izspēlēta šī "ātro aizdevumu" shēma..Toreiz atsauksmi neieliku, noticēju, ka tik tiešām kas atgadījies, bet pēc laika pārdēvējas profils tika dzēsts..

Šoreiz veicu pirkumu pie jaunas pārdēvējas, kura pēc pāris dienām atvainojās un atgrieza naudu. Izrādās tā pati persona....

Runa iet par personu - Anita Kiseleva, kura kādreiz bija ar niku Annmary , tagad ANYAMJAU... Administrācija jau ir informēta.

minkaminka16
Šī pati krāpniece anita kiseleva podgornaja atkal uzdarbojas, jauns profils un pēc novērotā vsrētu būt jau pāri 10 cilvēki uzķērušies uz šo. Kad jautāju viņai kad izsūtīs preci, momentā teica ka tagad nevar jo covid, un tapēc naudu atgriezīs 😅
alise.berzina
Tāda ir Aleksandra Ļaļina. Meklētājā var rezdēt, ka viņai ir daudz kontu. Dod maksāt uz Viktora kontu parasti.
Man gan prece atnāca, tiesa gan pēc laika, kad uzspēju jau Citadelei aizrakstīt. Smaržas, par ko piemaksāju, gan neatnāca.. Citiem vispār nekas neatnāca.
kr-as
Labdien!
Par šo pašu tēmu arī es laiku atpakaļ biju izveidojusi šādu publikāciju, meitenes vārdu jau vairs neatceros,bet situācija identiska, nopirku pa 120 eur somu, piegāde kavējās aptuveni nedēļu, pēc tam meitene ar mani sazinājās teica, ka noticis pārpratums, un bija aizmirsusi, ka somu jau pārdevusi laiku atpakaļ kādai citai, bez jebkādas aizķeršanās nauda tiek atgriesta manā kontā, vēlāk soma atkal bija publicēta iegādei.
Sarunāju ar draudzeni, ka viņa nopirks šo somu, darījums izdodas, un situācija identiska pēc apmērama nedēļas draudzenei naudu atgrieza, bet "mistisko" somu atkal nevarēja atrast..
Vēlāk profils bija izdzēsts, un uz telefonkomunikāciju neatbildēja.

Iespējams, ka meitene tā pati.
Shēma vienkārša, tiešām, kā bezprocentu aizdevums...
maija1984
FB krāpnieku grupā pasen bija ieraksts par kundzīti, kura līdzīgi izklaidējas, nezinu, vai tā pati.

Tur ne “kredīts”, bet cerība, ka kāds neprasīs atpakał pārskaitīto, plus lieli putni galvā.

Un neko īsti uzsākt tur nevar, jo naudu tiem, kas prasa, atgriež. Bet vispār neesot “visi mājās” tai kundzītei.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.