Nedala preces

Sveikas meitenes, kāda Jums pieredze ar māmiņām, kuras itkā nedala komplektus, bet tad, kad vēlies iegādāties pilnu komplektu, tad atbilde ir..viena prece vairs nav pieejama.. Nu ok, tad es arī varu izvēlēties no komplekta, bet atbilde.. Nē, visu kopā (kas palicis). Nu ok, tad ja visu, tad visu.. Un tad atkal seko atbilde, ka nu jau divas preces no komplekta trūkst.. SVIESTS ar tādām pārdevējām. Kādam dala
, bet kādam, nu lūk jāņem pārpalikumi. Protams, pēc tādas attieksmes Neko vairs neiegādājos no konkrētās personas.Nepatīkama. Kā Jūs uz tādām situācijām skatāties.
alise777
Varbūt tas no sliktas pieredzes.. man arī viena raksta, pērk, savā galvā sadala komplektu, ne bērnu, tiesa, piedāvā super mazo cenu, tā, ka pat nav jēgas līdz pakomātam soļot, atsaku, piedāvā par 50 centiem lielāku, ok, piekrītu, lai jau tiek )), katra sarakste ar dienas starpību, iedodu konta numuru un atkal klusums. Tagad nesaprotu, ja cits pieteiksies, pārdot visu, vai to vienu lietiņu atlikt tam mistiskajam pircējam, kurš, varbūt, jau klusiņām aizskaitījis man savu naudiņu no citas bankas..
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.