Tiesības izvēleties pircēju - negodīgi!

Sveikas!
Šodien saskāros ar ļoti nepatīkamu pieredzi. Pieteicos precei, biju gatava uzreiz samaksāt , par cik bija jāsūta, tie bija trauki, tad vēlējos apdomāt, kā nesasitot labāk tos saņemt. Kamer sarakstījāmies, tikmer piesakas otra pirceja un pārdeveja pārdod viņai. Es atvainojos - tasa ir negodīgi!!! Sabojāta visa diena, esmu bedīga un dusmīga reizē. Portāls pat iesaka izvēlēties sev vēlamo pircēju, kas ir ļoti negodīgi. Tad sanāk, ka , ja uz kādu ļoti kārotu preci stāv veikalā rindā pircēji, pārdevēja var izvēleties pēc deguna 3 vai 5. Lai tas pirmais iet ieskrieties. Arī pie ārsta, dakters var ņemt pirmo, kurš labak patīk. Un te nav runa, ka ilgi neatbild, vai rupji uzvedas, bet tā tankš pusstundas laikā. Esmu andelē sen, bet šodien tiešām apskrējās dūša!
Dzēsts lietotājs
Sveiciens,

Protams, nav patīkama sajūta, šeit pārdevējs izvēlas sev ērtāko veidu kā pārdot preci, nevis pircējam par labu..diemžēl.
Jūs domājāt, tikmēr cits jau izdomāja, tas , ka piesakaties pirmā nenozīmē, ka tiekat pie pirkuma. Pārdevējs izvēlējās pircēju, kurš uzreiz bija gatavs iegādāties pirkumu.

Man ir bijis , ka piesakos pirmā, ka esmu gatava uzreiz maksāt un noformēt darījumu. Piesakās pēc min 10 vēl pircējs, bet pārdevējs uzraksta, ka jau notikusi sarakste ar 2 pircēju,un manu pieteikumu nav pamanījusi :D lai gan vienkārši ignorēja, uzzināju vēlāk pēc profila atsauksmēm, ka pārdeva 2. pircējam divus pirkumus no profila, tāpēc arī sadarbojās. Uztvēru ar vēsu prātu, jo pārdevējam ir tiesības izvēlēties kam pārdot! :D :)
jamaika
Es uzreiz uzrakstīju, ka tūlīt esmu gatava parskaitīt naudu. Un Jūsuprat - tas ir godīgi? Rinda ir rinda un vel mudinat administrācijai, ka var izveleties jebkuru pirceju, vispar ir negodīgi. Lieta jau ta, ka pie labam mantām vai retumiem piesakas daudzi, tad arī ir liela škrobe, ka ta var izdarīties. Es pati vienmer ieveroju rindas kārtību un mudinu to darīt citus, jo tas ir godīgi!
Dzēsts lietotājs
Nav godīgi,jā! Bet es to sarkasmā domāju, ka atbildēju pārdevējai, ka pārdevējs patur tiesības - izvēlēties sev pircēju .
Es arī uzskatu, ka priekšroka ir pirmajam pieteikumam, jo īpaši , ja gatavs iegādāties - nekavējoties, un to pati arī ievēroju.
Diemžēl , šeit portālā daudz kas nav pārdomāts, arī tie paši fake un krāpnieki.
sopaholike_01
Pārdevējs arī nekad nevar zināt cik ilgi pircējs "padomās". Man arī bija pircēja kura nupat pērk un viss notiek, dabūja konta nr. un pazūd, nākamajā dienā uzraksta, ka viņai tur problēmas un vispār jā -droši varu pārdot arī citai, bet es jau citai tikmēr esmu atteikusi, jo zināju jau pirmās pircējas info-kur jāsūta un tel. nr. un galu galā personīgos rekvizītus izsniedzu....
jamaika
Jā, bet šis nav tas gadījums, es jau uzreiz teicu, lai sūta konta nr, maksāšu.
Man arī tā ir gadījies, ka nupat pirks, aizūtu datus, uzprasu, kāda banka, jo, piemeram brīvdienas, ja nesakrīt bankas, nauda iekrīt konta pirmdien, ja pec diennakts nav, rakstu nākamajai, bet te - hops, sūtīs traukus ar Omnivu, tapēc uzreiz pardeva otrajai. Trauki plīst!!! Nesen saņēmu rūpīgi iepakotu saplēstu trauku. Tad vajadzeja man pirmajai rakstīt, ka tikai Omniva, ja nē, tirgo otrajai - es būtu riskējusi. Runa ir par godīgumu!
skaistaslietas
Es arī vienmēr izvēlos sev ērtāko un ātrāko pārdošanas veidu, ja kāds ir gatavs ņemt ātrāk, braukt tūlīt pakaļ vai pat piedāvā samaksāt vairāk, tad es izvēlešos to pircēju. Tā ir mana prece un man ir tiesības pārdot kam es gribu, muļķīgi salīdzināt ar veikalu vai ārstu. Protams saprotams,ka ir nejauka sajūta, man arī tā ir bijis, bet es arī saprotu kāpēc pārdevēja pārdot tam,kam ir ērtāk, jo es arī tā daru. Neredzu par ko cepties.
An JC
Visādi var būt . Varbūt tas cits pircējs bija gatavs pats aizbraukt pakaļ. Varbūt izvēlējās pārdevējam ērtāku sūtīšanas veidu . Varbūt pirka vairākas lietas uzreiz. Un varbūt tas bija pastāvīgs pircējs, kas regulāri pērk no tā pārdevēja. Gan jau iemesls nebija ļaunprātīgi vērsts tieši pret Jums , vienkārši tā sanāca. Un jā, pārdevējs arī nekad nevar zināt cik ilgi pircējs "padomās".
Pa gadiem daudz dīvainību piedzīvots gan no pircējiem, gan pārdevējiem , tāpēc cenšos tvert vieglāk .
jamaika
Es piedavaju apmaksat DPD kurjeru no majas līdz majai, pat iet nekur nevajadzeja. Tad man ir tiesības ievietot attiecīgu novertejumu, man neko nepiedavaja, hops un pārdots, un tos traukus tagad sūtīs tai otrai ar Omnivu. FB tikko bija plasa diskusija, ka tagad vairs nevar sūtīt ar pakomatiem, jo ļoti daudziem rūpīgi iepakoti trauki atnak sasisti. Man arī tā bija. Un mana diskusija ir parto, ka pirmajam pircejam ir pirmā roka. Ja piedava augstaku cenu, tad raksti pirmajam, tik un tik, varbūt es varu piedavat vairak, pardevejs būtu tikai ieguvējs. Un vēl - vai tas ir GODĪGI?
mary5891
meitenes, tās ir tikai lietas :) tāds cepiens beigās sanācis.
Šīs mājaslapas koncepcija jau sākumā liek saprast, ka te nav svarīga rinda. Kā pārdevējs vēlas, tā tirgo. Vai godīgi - tas no katra pārdevēja uztveres un sirdsapziņas atkarīgs.
Es rindas kārtību tikai teorētiski ievēroju. Ja man noris aktīva komunikācija par preci un piesakās cita pircēja, pirmai dodu ziņu, ka ir vēl viens interesents. Vai nu darījums šobrīd notiek vai tiek tirgota nākamai.
Autores gadījumā pārdevējai gan jau izdevīgāk bija notirgot vairākas lietas uzreiz. Ja vienu lietu pircējai neizdevīgi pirkt ar sūtīšanu, tad varbūt pārdevēja būtu zaudējusi pircēju un otra prece netiktu pārdota. Šajā gadījumā notirgoja 2 lietas.
Kā jau teicu, tās tacu tikai lietas. Vai tiešām vērts pašām sev dienu bojāt, cepjoties par neiegādātu preci.
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.