Nu jau tracīna

Kas ar to portalu ir? Te gļuko, te nerāda bildes, te bremzē un nestrādā? Par ko tad ir maksāts??? Pārdot čības pa 1 eur, par sludinājumu paņem 1.05. Pārdot riteni par 150 eur par sludinājumu 0.75. Stulbums.
irina-ananjeva
Vai tiešām tie saimnieki ir tik stulbi, ka neko nevar normāli uztaisīt, bet tikai iekasa naudu?! Ne atbild cilvēkiem, cik daudz bija sūdzību, daudzi neievēro noteikumus, bet tāpat tas paliek ka ir, tad priekš kam tos rakstīt?!
Dzēsts lietotājs
Ja . Pilnīgi piekrītu ... Es ieliku sludinājumu pa 1.50€ un samaksaju 1.05€ par pašu sludinājumu . Kaut kāds murgs tas ir . Man arī apnicis,viss lago . Pilnīgi viss .😡 Vai tiešām nevar šo visu risināt ka? Naudu iekasē,bet portāls iet uz leju .
jamaika
Da te ir pilnīgs pīīīīī. Tirgo feikus, kurus sauc par replikām, mānās, bloķē sudinājumus( 2 x grāmatas), admini neapstiprina negatīvas atsauksmes, mudina tirgot jebkuram, rinda nav jāievēro, tikko pieteicos pirmā un man no deguna nocēla izcilu pērli, retumu otra pirceja un meitenei arguments - pardevejs pircēju izvēlas,

Te galvenais naudu tik iekasēt, uz godīgumu neceriet!!!!
Nav brīnums, ka daudzi jau pārgajusi uz FB grupām.
mary5891
vēl jau pastāv tirgošanās ss, kur tagad arī, šķiet, visi maksas sludinājumi. Tāpat fb un marketplace, tur vismaz bezmaksas. Vēl ir atverskapi.lv - kādreiz bija galīgi noslīdējis uz leju, bet pēc tam uzlaboja, nu jau labāk. Ir arī citas vietnes, kur andelēties. Šeit es tikai iemetu aci interesējošā sadaļā un ne uz ko neceru - sanāks iegādāties-jauki; nesanāks - nav lemts.
Jolanta L
Man arī tik bieži gļuko,ielieku sludinājumu,nospiežu apmaksāt-bet te uzreiz paziņojums-jūsu sludinājums tiek apstrādāts! Uzreiz sekundi vēlāk it kā neko nebūtu izveidojusi,veidoju no jauna-esmu neatlaidīga! Taču rezultātā man pie otreizējās apmaksas parāda ka sludinājums publicēts. Un divi vienādi sludinājumi ar dubultapmaksu😡
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.