Каталог

administrācijai

lūgums administràcijai atbildēt uz manām ziņām viņiem, ja ne viss būs nopietnāk
deize
Jā, man arī neatbild!
Nopirku dpd kodu, atsūtīja kodu. Taču, kad ievadu, atbild - atlaižu kupons nepareizs. 3 reizes mēģināju un nekā nesanāk. Zvanīju uz dpd man atbildēja, ka ir Andelēmandelē kļūda.Uz manu vēstuli Andelēmandelē neatbild. Taču cilvēks naudiņu ir samaksājis un gaida.
andelemandele-administracija
Sveika, deize! Atbilde ir nosūtīta uz @inbox.lv adresi, kuru esi norādījusi saziņai savā profilā. Atbildes parasti tiek sagatavotas darba dienās laika posmā līdz 24 stundām. Ziņu no Tevis saņēmām 08:32 un atbildējām 11:30.

P.S. Kļūda ar DPD kodiem mūsu pusē gan nevar būt. Tos paši neģenerējam, bet gan saņemam no pakalpojuma sniedzēja. Iesakām tos uzreiz kopēt, lai nerastos pārrakstīšanās kļūdas un viss izdosies. Lai veicas!
andelemandele-administracija
Hei, hei! Redzam, ka no Tava profila ir saņemti ziņojumi pērnā gada septembrī. Visi ir atbildēti. Lūdzu pārbaudi kāda e-pasta adrese ir norādīta saziņai un pārbaudi rūpīgi visas e-pasta mapes. Pastāv iespēja, ka atbilde nonāk pie surogātpasta. To gan ietekmēt nevaram
ljampo4ka888
Zinas tika sutitas paris menesus atpakal, tapec tas vairak nav aktuali TAGAD. jocigi vienkarsi ja ari par sludinajumiem ir tada samaksa tad ari ja ir kada problema kas ir jarisina domaju ka cilveecigi tad jabut ari cilvekiem kuri risina un atbild uz jautajumiem vai problemam nevis tikai iekasee naudinu par sludinajuma ievietosanu😉
skaistaslietas
Man arī joprojām jautājums administrācijai, kapēc zīmola colorfall īpašniece ir tik ļoti izredzēta,ka var šajā portālā veikt komercdarbību, bet kad es uz ZS tirgoju paštaisītus sniegavīriņus dekoriem mans sludinājums tika nobloķets un tā tika nosaukta par komercdarbību? :)
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.