Каталог

Prece apmaksāta, bet netiek sūtīta

Meitenes, ko darīt šādā gadījumā? Es esmu pirms ~10 dienām pārskaitījusi 50€ par preci, pārdevēja jau pirms nedēļas uzrakstījusi, ka tūlīt izsūtīs, bet kopš tā brīža nekādu ziņu nav, portālā pārdevēja vairs neiet, manas ziņas nelasa. Mēģināju viņai sūtīt FB uzaicinājumu, pagaidām nekā. iepriekšējās 3 atsauksmes bija labas. Andeles administrācija man neatbild.
maija1984
Pajautājiet tām meitenēm, kuras ielikušas labās atsauksmes, varbūt viņām ir pārdevējas telefona numurs kaut kur saglabājies. Vai arī FB, ja redzat viņas draugus vai radus, tiem var uzjautāt telefona numuru.

Jo te nu tiešām nav skaidrs, vai cilvēkam kas nopietns noticis vai arī cilvēks nolēmis pievienoties krāpnieku pulciņam.
hetehete
Es arī trāpījis uz krāpniece, kurai bija 2 vai 3 labas atsauksmes. Samaksāju par preci, bet tad iedomājos iemest vārdu un uzvārdu Google. Tur uzreiz izmeta, ka jau iepriek# ir nodarbojušies ar krāpniecību. Rakstīju draudu vēstuli-naudu atgrieza.
irina-ananjeva
Man bija gadījums, kad meitene pārdoda jaku, bija daudz pieteikumu, sarunājām ka es pirkšu, pārskaitīju. Pēc tam viņa pazūda uz trīm dienam, tad vēl kādu dienu bija ārzemēs, pēc rakstīta. Un vēl pēc nedeļas dabūju jaku. Pēc tam viņu ielika krāpnieku grupā. Man vienīgai laimējās, ka dabūju to jaku.
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.