Preces atgrieśana

Labrît, meitenes! Nopirku zîmola somu, lietotu, lieliskà stàvoklî. Màjàs atklàju, ka somai visi apakšèjie stûri ir nobružàti, kas nebija noràdîts sludinàjumà. Pàrdevèja piedàvà atgriezt 15 eiro, lai nesu pie meistara labot. Samaksàju 80 eiro. Tàtad atzîst, ka defekti ir, ko nav noràdîjusi sludinàjumà. Visu naudu negrib atgriezt. Kà rîkoties? Esmu šeit pirkysi desmitiem preces, visàdi ir bijis! Bet negribu nesàt nobružàtu somu! Paldies
maija1984
Informējiet viņu, ka publicēsiet šeit un krāpnieku grupās profilu, ja nav jauns profils, bet cilvēks, kurš regulāri ko tirgo, varbūt apdomāsies.

Šī ir tipiska problēma cilvēkiem, kuriem dzīvē nopirkts viens MK, noteikti veikalā un pa pilnu cenu savulaik, tad nu liekas, ka tāds dārgums, ka jānonēsā, kamēr izskatās kā no miskastes un tad vēl jāpārdod par cenu tuvu simtam. Nesaprot, ka arī zīmoliem pienāk laiks, kad tie jāatdod par simbolisku cenu vai jāizmet.

Noteikti pati saprot, ka par 30-40 vairāk par to somu nedabūs, tāpēc tā pretojas ņemt atpakaļ.
i.i.
Jā, jo tā ir maldināšana, lai tiktu pie naudas. Godprātīgi pārdevēji tā nerīkojās. Un tie stūrīši nav tādi, ka pārdevēja varēja nepamanīt, tas ir fakts.
maija1984
Par tādu kādus 30 būtu varējis prasīt ... Es vienu MK, kurai kaķis ar vienu nagu švīku bij ievilcis pa 40 pārdevu citā portālā un stūri vispār nebi apbružāti. Un jāpublicē šitāda tai pārdevējai bija kā ar defektiem, te nav nekāds lielisks stāvoklis. Turklāt tā soma ir daudz un dikti nēsāta, tikko apskatījos savas visas MK, nevienai nav tādu stūru, pat ne tām, kurām jau gadi desmit.

Tur vērts krāsot, ja tiešām tā soma ļoooooooti patīk un ir sapņu soma, ja tā ir tikai tā kā "viena no", tad nu nav jēgas izmest laiku un naudu, lai viņa ņem atpakaļ somu, tas nav lielisks stāvoklis. Pamēģiniet tomēr vienoties, lai savāc atpakaļ, jo ar šitādiem stūriem tiešam var sākt publicēt pardevējas profilu krāpnieku grupās, nez vai viņai publicitāti vajag?
dincis77
Dienžèl divas reizes lûdzu, bet nepiekrît! Es negribu rakstît publisku komentàru vinai, tàpat no tà nebûs nekàda jèga! Bwt nu mèginàšu vèlteiz, arî andeles administràcija nevar palîdzèt! Diemžèl
i.i.
Es noteikti sūtītu atpakaļ. Man ir bijuši gadījumi, ka pa taisno andelē pirkto lietu izmetu miskastē, jo pat uz labdarību tādu kauns būtu nest, bet tad max ko esmu samaksājusi 30-40 eiro. Bet 80 eiro ir bik pa daudz, lai vēl kaut ko labotu. Pārdevēja nav norādījusi trūkumus un viņai godprātīgi būtu jāpaņem prece atpakaļ bez čīkstēšanas.
maija1984
Nu ielieciet bildes ar tiem stūrīšiem, lai var redzēt, vai tur vispār kas labojams. Un kāds vispār materiāls un krāsa. Ja klasiskas krāsas āda, meistars noteikti var tos stūrīšus piekrāsot, bet būs vajadzīgs profesionāls meistars. Ja tā kaut kāda salātu vai lavandas krāsa, piemēram, tad nu Latvijā meistaru neatradīsiet, jo tur ir jājauc krāsas un ar to darbojas meistari, kas tieši uz to specializējušies. Meistars parastais tikai pleķainu uztaisīs. Ar ādas imitāciju vispār nav verts sākties, nekāda labosana tur neko nedos, pēc nedēļas būs tas pats. Bet ielieciet bildes, lai ir vairāk skaidrs.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.