Saņēmu "lieliskus" zābakus par 40 EUR, novērtējiet šo krāpnieci

Nopirku par 40 EUR zābakus, atverot paku pavērās šāds skats, pārdevēja naudu neatgriež. Kā rīkoties?
ligga
Šajā attēlā pilnīgi nevar pateikt, ka būtu kāds defekts. Varbūt transportējot zābaki bija ielikti maisiņā nevis kastē, un pa ceļam kāds milzu smagums uzkrita virsū? Bet es Jūsu vietā visu laiku zvanītos un kristu pārdevējai uz nerviem, kamēr kaut ko sarunātu.
viss-lets
Jums tel nr ir viņas? Noteikti zvaniet, rakstiet un mēģiniet atgriezt naudu, ja bijusi krāpniecība, bet visticamāk, ka ir, jo, ja zābaki būtu nosūtīti lieliskā stāvoklī, tad pārdevēja iesaistītos diskusijā un panāktu kompromisu.
Man bij sulituacija, kad tirgoju pilnīgi jaunu jaku,bij tikai piemerita, pircēja mani apvainoja cigarešu caurumos (ņemot vērā, ka ģimenē neviens nesmēķē), saplēstu un netīru, vot tas bij ārprāts, bet es nepiekapos, JO 100%zinaju, ka jaka ir jauna!)) nu neko, dabūju 1 zvaigzni bez paskaidrojumiem 😅
evita.duura
Sveika! Nekā, pārdevēja atteicās atmaksās naudu un nobloķēja mani. Andele administrācija viņai izteica brīdinājumu un tas arī viss. Tā kā, turpmāk, es ļoti padomāšu vai pirkt ar sūtīšanu un vai tiešām nevar preci apskatīties klātienē. Mana uzticība Andelei ir krietni sarukusi, jo arī admini neko nerisina, diemžēl.
eisha
Sveika! Jā,šī problēma aktualizējas. Tu kā pircējs beigās esi diezgan neaizsargāts, ja vien neesi gatavs meklēt cilvēku rokās un braukt klātienē un atprasīt naudu. Man pašai arī vienreiz tāda situācija bija, draudzenei divas reizes un risinājuma nekāda..
eisha
Es domāju,ka pērkot kaut ko dārgāku,maksimāli jāizvēlas to darīt klātienē.
Kad to piedāvā - tiem kam plāns krāpties - paši pazūd.
Vienīgais,ja tas ir tālu citā pilsētā,tad vispār atkrīt variants nopirkt..
alesja.petrenko
Sveiki! Pilnīgi piekrītu, ka krāpnieki pazūd paši:)) Man ļoti iepatikās Andele, jo tiešām mani pircēji ir ļoti jauki, laipni un uzticas pārdevējam! Piem. es ieliekot sludinājumu, kur tirgoju savu dārgu somu uzreiz tur arī pierakstīju, ka esmu gatava tikties Rīgā klātienē. Jo es saprotu, ka jebkuram ir bail maksāt kādam ap 100 eiro piemēram un vēl neredzēt to preci dzīvē. Ja cilvēkam nav krāpšanas plānu un viņs ir ieinteresēts pārdot savu mantu, tad var atrast risinājumu, ka tikties, ja nedzīvo ļoti tālu.
ljampo4ka888
Es gan nepiekritu tam. Man ari ir gadijies ka gribas kautko dargaku un tas ir talu. Vienkarsi uzjautaju vairak bildes. Nu saja lapaa var gadities viss kautkas. No ta neviens nav pasargats. Saja gadijuma ari nezinu. Nu negribas teikt ka cuciba bet nezinam jau kads iepakojums bija. Varbut tieaam no augstuma ta gumija busina braucot ta saplaisajusi. Man atnaca 3dienas zabaki cela. Visi ieksa auksti un spalji. Bet logiski padomajot ka 3 dienas augstuma ta ari varetu but ka auksti nosala un pec tam siltuma iskust. Gumija plaisa aukstuma. Nevienu neaizstavu un tiesam zel pircejas ka ta bet dazreiz ir neprognozejamas situacijas. Un ja bail pirkt kautko dargaku tad jaieperkas veikala. 😉
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.