Izsekošanas kodi

Sveikas perļotājas. Pārdodam preces, nosūtam izsekošanas kodus, bet kā Jūs rīkojaties tālāk?? Pēc 2..3dienām kad nav saņemta paciņas sākas jaut. - Neesmu saņēmusi vēl.. Utt. Personīgi pati sekoju līdz izsekošanas numuriem, ka esmu kko iegādājusies un nejautāju pārdevējam. Jo līdz ko prece ir izsūtīta uz konkrēto skapi.. Omnivu.. Pats pircējs var operatīvi sekot viņai līdz. Nevis pardevējam.
sigita_a
Visu cieņu pārdevējām, kas kodus nosūta uzreiz pašas. Ja man kodu neatsūta un pirkums nav mega dārgs, tad mierīgi varu pagaidīt kādas 3 dienas. Ja tad vēl nav sms no omnivas, tad palūgšu pārdevējai vai izsūtīts un lai iedod kodiņu.
Rakstīt pārdevējai - kur ir prece, ja man ir iedots kods??? Kāds tā dara? To vienmēr apskatos pati omnivas izsekošanas lapā. Un, ja pārdevēja preci ir izsūtījusi, tad visdrīzāk jautājumus ar omnivu risinātu pati, jo no pārdevēja puses viss bijis izdarīts.
Aija U.
kodus dodu, tikai, ja jautā un pati nekad neprasu. neredzu nekādu vajadzību-viss ir aizgājis un atnācis un ir citas lietas ko darīt.
pa 5 gadiem, tagad covidā, 1 paka kur iesprūda un tas bija dpd. tad arī iesaistos, bet tā lieki netērēju ne laiku, ne nervus.
sigucis
Es vienmēr nosūtu izsekošanas kodu. Bet tāpat 50% prasa, kur mana paciņa. Ja pati pērku, un ir kods, nekad neprasu. Pati paskatos, kur mans sūtījums.
i.i.
Personīgi es vienmēr esmu iesaistījusies paciņas meklēšanā, jo omniva pēdējā laikā ļoti bieži pazaudē pakas, rekords bija piegāde pēc 20 dienām. 🤭 Tāpēc arī nofotogrāfēju pakas pirms nosūtīšanas, lai omnivai vieglāk atrast. 😉
sirdspukkiite
Ja ir izsekošanas kods iedots tad, protams pārdevējs netiek tramdīts, bet daudzi tos izsekošanas kodus nemaz neiedod, tad gan nākas pēc 2-3dienām pašai jautāt, lai atsūta. Man uz Ziemassvētkiem viena paciņa vairāk kā nedēļu sūtījās, pircēja man neko nejautāja, jo vienmēr pati to kodu iedodu un tādējādi pati varēja sekot līdzi. Muļķīgi pārdevējam kko prasīt, kad pats var visu paskatīties ar izsekošanas kodiņu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.