Каталог

Kas Jūs "uzvelk"?

Man, piemēram, pircēja uzreiz sāka ar atlaidi, ok, iedevu, palūdza visu sīki izmērīt, apmierināja, tad pajautā pie summas ap 25 eiro, vai Omnivu arī segšu? tad ņems.. nē, nesegšu. Atvadījās, tad neinteresē.
Bet sludinājumā jau biju aprakstījusi, cik izmaksās kurš pakomāts.
Manuprāt, ja ir vēlme, lai pārdevējs sedz izmaksas, par to jājautā sākumā, nevis jātērē vienam otra laiku, lai beigās šo te "izmestu".
Kā ir ar Jums?
innuendo
Nevienu reizi nebija šādas pircējas, kura uzreiz prasa atlaides+piegādi. Neviena kura jautāja par "piegāde ir cenā?" neko nenopirka. Neviena, kura uzreiz gribēja atlaidi - vai vispār nenopirka, vai nopirka letāk, bet iepriekš iznesa visas smadzenes.
Es personīgi neieteicu dot kādas atlaides tiem, kuri uzreiz lūdz samazināt cenu vai prasa bezmaksas piegādi. Jo lielāka daļa no viņiem ir šādi bezkaunīgi! Varbūt vienkārši kaut kas nav kārtībā ar galvu.
Visi normālie pircēji , kuriem īsti vajag, pieteicas, jautā kaut ko un pēc tam uzreiz apmaksā.

Jauki kad šādi nenormālie iznes smadzenes par cenu, pēc tam vienojas tikties pēc dažām dienām (it kā viņi šodien nevar, rīt nevar, atalgojums būs pēc nedēļas utt), un zināt kas? Viņi neatbrauc uz tikšanos! :DD Vai atbrauc un... saka: oi es domāju šī (piemēram) soma izskatās citadāk! Es domāju es to duru nogalināšu (soma maksāja 5 eiro). Starp citu viņa tik nelaipni meta somu atpakaļ uz maisu, šausmas. Vienā teikumā: veikt kādu darbību ar šādiem - ir hemoroīds no sākuma līdz beigam, nav vērts vai vipār kaitīgs =)
alise777
Es sapratu )) man bija pircēja, kas atbrauca, un domāja, ka viss komplekts maksā 5 eiro, lai gan komplekts maksāja 15 eiro, jeb 5 eiro gabalā. Man likās, ka melo 😄, sakot, ka no sludinājuma tā varēja saprast.. pat pārlasīju, nē, 5 eiro gabalā! Varbūt domāju, ka iežēlošos un atdošu pa 5, ja jau braukusi speciāli ar sabiedrisko.. ehh.
tatjana-grossmane
Piekrítu, daźreiz skatos un smaidu, visvairák patík "kombindzoni" :D bet daudz skumják ir kad valsts valoda ir tava dzimtá valoda un tu ko tádu raksti :( un diez vai ar "kombindzoniem" runa iet par drukas kłúdu, jo redzéju ko tádu vairákkárt.
saulesskapis
Negribētos apgalvot, ka uzvelk, bet reizēm tracina pieteikumi, kur pirmais teikums: atdosiet par zemāku cenu ar visu piegādi? (Un šādi jautājumi biežàk ir par jaunām lietām cenā līdz 15€)
Tad vēl tas, ka sludinājumā nenorāda izmēru, kas norādīts vai rakstîts uz apģērba/apaviem un tas pats - vienreiz uzvilkts, bet atzīmēts, ka jauns.
rita-kl
Tagad jau uzjautrina,vairs pat neuzvelk - pārdod kleitu un klāt teksts "kleitas garums man lìdz (laikam pārdevējai) celim😂 A kā tas būs man ja nopirkšu. Vai patiešām grūti nomērīt apğērbam 3 pamatmērījumus cm - garums,krūtīs,gurnos? Vai teksts - sīkāku info tikai individuālā sarakstē - noslēpums?
paparde
Man liekas jokaini, ja saka - atdodu par 10 eur. Atdodu par 20 eur... utt.
Manuprāt, atdod ir atdod, bet - ja nauda pretīm, tad tā ir pārdošana.
Kas tas par domu gājienu, lai izklausās lētāk vai kā? 😃
zane-f
Jā, daudz kas kaitina, piem. ja raksta,
kleitas garums līdz celim- visiem būs līdz celim?
par "defektiem jautāt privāti- nez, ja nejautāšu, tad neko arī nepateiks?
jauns"- tikai vienreiz lietots. Nu nav jauns, raksti godīgi.
atdodu par simbolisku cenu"- un cena ar vairākiem cipariem rakstāma.
*atdodu, negribas izmest"- nu izmet uzreiz, nevis mēģini kādam iesmērēt.
Drukas kļūdas arī kaitina, taču saprotu, ka varbūt nelatvietis raksta.
httpwww.andelemandele.lv
Man ārī bija pircēja .Man bija ielikts sludinājums- liela dab.ādas bizness soma un dāvanā tās pašas firmas liels ādas maks ,komplekta cena 50 eiro,ar piezīmi ka soma labā stāvoklī nevis jauna,un ne arī ne lieliskā stāvoklī,Viņa bija pirmā,kas pieteicās un ilgi kaulējās un nokauleja lidz 35 ar visu sūtīšanu.,nemitīgi steidzināja lai sūtu,aizsūtiju Mīlīt,-tūlīt sāka rakstīt man nevis vēstulēs ,bet zem manām pērlem,ka soma esot salieta ar līmi un galvenais tur esot iekšā salikti AMULETI.Nodomāju ka varbūt mazais kamēr meklēju iesaiņojumu ir salicis kādas mantiņas,tāpēc arī piekritu ,lai sūta atpakaļ un naudu aizskaitiju viņai atpakaļ ,lai gan sludinājumā bija rakstīs ka atpakaļ nopirktās mantas neņemu.Protams kad saņēmu savu somu ar maku atpakaļ ,nekādas līmes nebija un arī Amuleti nekādi nebija,Tā kā meitenes uzmanaties no šadām pircējām,pie tam dāma solīdā vecumā.
madmoiselle
Atrakstiet, lūdzu, privāti pircējas vārdu. Man pašlaik viena mēģina pierādīt, ka nekādu preci nav saņēmusi, lai gan Latvijas Pasts gan izsekošanā, gan zvanot operātoram apstiprina, ka paciņa tika saņemta 2 dienas pēc nosūtīšanas. Viņa ar nosūtīto izsekošanas numuru neredzot, ka prece ir saņemta (un ekrānšāviņi esot viltoti!). Tad vēl draud kaud kādas baumas par mani izplatīt jo zinot, "no kurienes esmu"...
Ak jā, tas viss par 7 eiro platmali, kuru es viņai faktiski pārdevu par 5, iekļaujot piegādi cenā -_- Aizrakstīju administrācijai, palūdzu padomu, ko darīt ar tādu klientu.
kr-as
Padalieties ar kontaktiem, man arī zināma slikta pieredze ar šādu kunidzi gados, kura ir garīgi slima, andeles administrācija viņu izdzēsa un aicināja, lai raksta iesniegumu policijā.
Tā sieviete tiešām nav pie pilna prāta, sūta visādus lāstus, terorizē uz tālruni naktīs, novēl nāvi, nolādē uz 7 gadiem, un + patiešām savu brīvo laiku velta, lai pilnu netu pierakstītu ar melīgu informàciju, par to cik ļoti apkrāpta, jo saņemtā prece, kuru pirka klātienē nav tāda, kā gribējusi.
Tagad nesen pamanīju, ka šī persona atkal izveidojusi profilu šeit andelē.
Meitenes- esiet uzmanīgas! Rūpīgi izvērtējiet, kam savas pērles pārdodat.
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.