Maksājuma mērķis

Meitenes, ko Jūs norādat un ko Jums norāda, pārskaitot naudiņu? Kas būtu tā frāze, ko vislabāk norādīt maksājuma mērķī? Tēma, iedvesmojoties no jaunākajiem rakstiem par privātpersonu savstarpējiem norēķiniem. :))
inese-jekabsone
Ja pārdevējs sarakstē neko īpaši nenorāda, tad parasti rakstu preci, kuru pērk. Vispār reti kāds norāda ko rakstīt .
Kad pati pārdodu (vairāk citur, ne šeit) , tad esmu lūgusi pierakstīt - lietots . Piemēram, lietota bērnu jaka .
La Isla Bonita
Personīgie norēķini, nevis konta papildināšana. Konta papildināšanai ir jābūt pamatojumam, kuru jums var pieprasīt gan banka, gan VID.
Bet no pircējs drošības viedokļa - jā, jo precīzāk norādīts patiesais mērķis, jo labāk. Jo shēmā, kad krāpnieks dod svešus rekvizītus, un trešā persona tiek pasludināta par krāpnieku, tas var palīdzēt nekļūt par shēmas upuri, jo godīgs pārdevējs uzdos krāpniekam neērtos jautājumus, u viņam radīsies aizdomas.
irinakaro
Ja pardeveja ir ar stažu vai ar labam atsauksmem, pazistamais niks jau,tad var likt to konta papildinašana. Bet ja jus neesat lidz galam parliecinata par pardeveju un viņa prasa noradit ka konta papildinašanu,tad NE! 2018 gada es trapiju uz krapniece,un tikai deļ ta,ka noradiju ka viņa prasija vnk konta papildinašana,tikai tapec pazaudeju naudu,jo izradas,ka samaksaju par prece,kuru viņa nopirka sev! Starp citu,joprojam krap te andelemandele cilvekus!
i.i.
Man meitenes ir lūgušas norādīt visādas mistiskas lietas,bet es pieturos pie tā, ka vislabāk tomēr ir norādīt īsto mērķi. Pāris gadus atpakaļ arī pati lūdzu norādīt
”konta papildināšana”, bet tad bija grūti saprast par ko no kā naudiņa ir ieripojusi kontā.

Uz visa fona tomēr tā andelēšanās nauda nav liela, tāpēc uzkatu, ka akurāta informācija par naudu ir vislabākais variants, ja vien tas nav fake Calvin Klein biksīšu bizness. 🤭😂
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.