DPD nozaudè paciñu

Sveikas. Varbùt kàdai ir bijusi pieredze ar DPD un paciñas nozaudèśanu? Vai ir izdevies atgùt zaudèto paciñas vèrtìbu? 🙄
i.i.
Jā, man arī ar omnivu 3 pakas pazuda. Bet tad pielikumos pievienoju drēbju foto, pirkuma čekus, paciņas foto un uz sitiena atradās. Nezinu vai sakritība vai arī uzreiz iespringa, jo redzēja pakas satura vērtību. Tāpēc es vienmēr nobildēju paku. Online veikalu pirkuma apstiprinājumi vairumā arī atrodami e-pastos vai interneta veikalu aplikācijās, tāpēc ļoti labi, ja tie ir.
Šobrīd esmu procesā ar šādu gadījumu,pēc 14 dienu paciņa būs,tomēr šodien ieteica uzrakstīt pretenziju ar paciņas vērtību,ja var pierādīt preces vēr'tibu ar iegādes čekiem vai kā savādāk,ideāli,tā kā sūtīju drēbes no savas garderobes,ieteica minēt summu+DPD sūtīšanas izmaksas,to viegli iekopēju no bankas,nzinu kas no tā visa izdosies,bet ceru uz kmpensāciju no DPD puses.
ro.sa
Februāri saskāros ar šādu situāciju , ka DPD pazaudēja manu nosūtīto paciņu.
Sākumā lika gaidīt , bet pēc tam atzina , ka paciņa ir pazudusi.
Lika atsūtīt visu par paku - izskatu, vērtību , saturu. Un tā arī uzrakstīja - mēneša laikā izskatīs situāciju (kompensēt vai nē pazaudētās pakas vērtību).
Gaidīju to mēnesi un tieši divas dienas līdz būtu apritējis vesels mēnesis man uzrakstīja , ka paciņa ir identificēta. Tālāk prasīja , ko darīt ar paku - sūtīt man atpakaļ , vai nogādāt uz norādīto paku skapi.
Palūdzu paciņu man atgriezt , jo pircējai naudu jau biju atgriezusi par nopirkto preci.
Nepatīkami , ka nesaņēmu ne atvainošanos , ne kādu “bonusiņu” (kādu bezmaksas kodu , piemēram). Nu tā. 🙂🤷🏽‍♀️
weude
Tieši šobrīd ar pircēju meklējam pazudušo paciņu, kas noklīdusi 9.aprīlī.. Pircējai DPD teica, ka es neesot pareizi noformējusi, neesot uzlīmējusi adrešu karti, ka cerību neesot atrast. Es no savas puses visu izdarīju, adrešu karti jau mājās izprintēju, pielīmēju.. Zvanīju pati, lūdza noraksturot paciņu un tikai gaidīt viņu zvanu.. Par cik sūtījums no savas garderobes, tad stirpi šaubos, ka viņi jel kā to var kompensēt. Pircējas priekšā jūtos slikti un nezinu vēl kā dalīsim summu.. Ceru uz brīnumu.
Prieks lasīt pozitīvos stāstus, man jau liekas, ka no dpd atgūt kaut ko par viņu pazaudētu sūtījumu ir prakstiski nereāli. Komunikācija nepatīkama, sazvanīt viņus nereāli grūti (un pat ja sazvana, katru reizi savs operators, kurs neko nezin), pretenciju rakstīšana ar bez rezultātiem... Katrā ziņā mani nozaudētie sūtījumi nav atrasti, nav kompensēti un pēc katras komunikācijas ar viņiem kādu laiku nepatīkama pēcgarša...
dpdlatvija
Sveikas, dāmas!
No sirds atvainojamies par katru šo negatīvo pieredzi, ar kuru esiet saskārušās. Šobrīd mūsu klientu atbalsta nodaļu ir patiešām grūti sazvanīt. Esam piesaistījuši papildus palīgus, kuri ar jauniem spēkiem apgūst DPD loģistikas procesus, tāpēc joprojām atbilde var atceļot līdz Jums vēlāk, kā ierasts.
Ja Jūsu paka ir nozaudēta, lūdzam uzrakstīt mums privāti ziņu, atsūtot aprakstu ar pakas izskatu, perfektā gadījumā - bildes. Reizēm pavadlapas no pakām nokrīt (pielīmētas ar līmes zīmuli vai ar skoču, kas atlīp vaļā) un diemžēl pakas bez pavadlapām piegādāt nevaram. Visas šīs pakas tiek uzglabātas pie mums, tāpēc varam pārliecināties, vai paka tiešām ir nozaudēta vai atrodas pie pakām, kurām nevaram identificēt ne saņēmēju, ne nosūtītāju.
N*N ....
Mana pèc mèneśa ilgas pazuśanas arì atradàs. :)) Lai gan dienu iepriekś DPD bija gatava veikt kompensàciju, jo paciña uzskatìta, kà pazudusi transportèśanas laikà. Bet labi, ka viss labi beidzàs. 😊
lana.s
Dpd pazaudēja arī manu paku. No 16. aprīļa atrodas Rīgā nezināmā vietā. Ceru, ka atradīs, bet serviss nav no labākajiem. Ir vērts nedaudz piemaksāt un sūtīt ar citu pakomātu.
ineta.samuelsson
Arī man, diemžēl nākas pievienoties augstāk minētajam par DPD. Mana paciņa, ko izsūtīju 13.aprīlī ir pazudusi. Problēma nav DPD sazvanīšanā, problēma ir tajā, ka neviens ne par ko nevar atbildēt un neviens neko nezina. Es vēl varbūt naivi ceru, ka paciņa atradīsies, pretējā gadījumā naudiņu pircējai atgriezīšu.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.