VICTORIAS SECRET REPLIKAS

Sveikas. Ieteiktu ļoti pievērst uzmanību, ja vēlaties iegādāties Victorias Secret apakšveļu. Ļoti liela daļa, kas šeit pēdējā laika tiek publicēta, kā oriģināls ir replikas. Uzskatu, ka tas ir ļoti negodīgi, jo sava ziņā tas var atstāt sliktu iespaidu par oriģinālu, jo cilvēks ir vīlies ka prece nav kvalitatīva.
Pārsvara tie ir komplektiņi ar dimantiņu elementiem. Oriģināli šāds komplekts maksā ap 90 eur. Šaubos, ka ja kāda tiešām būtu kļūdījusies ar izmēru komplektu pārdotu 2-3 reizes lētāk. Ir tak iespēja sūtīt atpakaļ vai samainīt.
Esam uzmanīgas.
punduris
stipri ātrāk ir pārdot, nekā sūtīt atpakaļ un gaidīt refund - tas var aizņemt pat mēnesi un ilgāk. viktoram ar izmēriem ir kā ir - manā garderobē ir viktora apģērbi un apakšveļa sākot no M-XL izmēram, tā kā nesakritības ar izmēriem tiešām var būt.
par kvalitāti - arī es pēdējā sūtījumā esmu mazliet vīlusies par apakšveļas kvalitāti, tā kā arī tas ir diskutabls jautājums :D
diandraa
Pašai nekad nav problēmas bijušas. Izmērs visu laiku ir viens un tas pats jebkuram modelim, un par kvalitāti sūdzēties nevaru. Tas tad varbūt kā laimes spēle kā kuram patrāpās.
Šeit vairāk tomēr ir tas, ka tirgo replikas nevis oriģinālu. Es negribētu šāda veida tikt apkrāpta
diandraa
Ja domājat par norādīto cenu augstāk, tad tas ir domāts par komplektu - krūšturis + biksītes. Jūsu atrasta cena 69 dolāri ir bez USA nodokļa, tas vēl nāk klāt + pašas biksītes. Ieteiktu skatīties mājas lapā atzīmējot, ka esat no Latvijas. Tad visas cenas būs pareizas.
Deleted user
Man, kā pārdevējam, kurš nodarbojas ar Victoria’s secret jau vairākus gadus, šī tēma īpaši aktuāla 🙈
Ļoti kaitina, kad redzu VS pakaļdarinājumu (un būsim godīgi, šī firma nav nemaz tik dārga un superkvalitatīva), it īpaši, kad sludinājumos nav neviena vārda par izcelsmi.
Oriģinālu no pakaļdarinājuma var viegli atšķirt pēc birkas, bet ne visi to zin.
Ja gribās tieši šo komplektu (ar spīdumiem), tad var pavaktēt akcijas un atlaides, tieši tā arī patrāpījās man un savu komplektu nopirku par 70 €, bet dažādos laika posmos pasūtot atsevišķi augšiņu un apakšu 👌🏾
Diemžēl, lielākā daļa ir gatava iztērēt 45 € par repliku nekā iegādāties oriģinālu..
L. B.
House of Andelemandele
Kristine Kristīne
mana-garderobe
modaiole
Mywardrobe 👗
dzekija123
auzina.agnese
cinka-minka
Vineta Veismane
jakrixus
maritala
Inga Rieksta-Riekstiņa
agrita-magone
alonuwka123
ineseakinese
alanija


Netīšām aiz garlaicības pamanīju personas,kam lupatas un apavi ar viltojumiem un visiem citiem krāmiem 400-950,nav slikti.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.