Atkal sludinājumu bloķēšana!!!

Vai portāla administrācijai bieži "uznāk vēlme" bloķēt preces. Profilā tikai labas atsauksmes, pircēji apmierināti!!! Administrācija paņem visu nobloķē.
Vai bieži saskaraties ar to?
juditeb
Tagad arī šeit sāk uzdarboties tādas,kuras pasūtījušas Sinsey zem 5 eiro kleitas sākot no S izmēra līdz pat XL,bet sludinājumā nepiemin,kad tā ir Sinsey prece un tirgo uz nebēdu pa 10 eiro. Uz komentāru,kad nav minēts,kad tā ir Sinsey prece,kad tas nav diez ko godīgi, atbildē ir:" Bet Jūs jau nejautājāt". Cilveks mēģina iestāstīt,kad tirgo drēbes kuras ir sūtītas draudzenēm bet neder,nu maz ticams,ja ir divu veidu kleitas izmēru amplitūdā no S līdz L izmēram.Tirgojot preci ar uzcenojumu, tas jau ir bizness,cik zinu, Andelmandele nav tādam nolūkam domāta. Protams,pati vainīga,kad nepajautāju uzreiz, turpmāk būšu gudraka. Tāpēc iesaku visām pajautāt,kas ir ražotājs,lai nenākas pārmaksāt dubulto cenu.
ilzelapinja
tas ir apbrīnojami cik daudzi komerciālie un pakaļdarinājumu pārdevēji vaino portālu pie noteikumu pārkāpšanas xD kad jūs pārkāpjat ceļu noteikumus un aptur policija...arī sakat ka jātaisa boikots? xD hahhahahahah
raud tikai tie kuru pakaljdarinājumu un komerc bano
kā nav kauna XD ejej uz savu skapi un pārdo padjobku tur
neaizmirsti ka pardot pakaljdarinājumus ir nelikumīgi un pirms raudi publiski..nebrīnies ka kāds nostuchiis un tavu kravu konfiscees
siseiis
Laikam andelei atkal kāds bizdings uznācis. Dzēš un bloķē sludinājumus bez paskaidrojumiem. Viens vienīgs blēžu kantoris, naudu neatgriež. To dara pēc kautkādas feiskontrol metodes. Sludinājumi nostāv divas nedēļas, nav neviena pieteikuma un tad še tev, noblokē!!!! Murgs konkrētākais. Aicinu boikotēt šito kantori. Jāiet atpakaļ uz atverskapi...tur šitādi murgi nenotiek.
guppiis
Piegriezies. Stāv, stāv prece - neviens nebloķē un pēkšņi pēc 2-3-4 nedēļām tā kļūst par komerciālu kaut nav pārdota nevienu reizi. Kretīnisms.
ilzelapinja
tu negribi paņemt acis pierē? Tu esi redzējis,cik savus makus esi pārdevis? xDDD zem viena un tā paša sludinājuma vairākus!! Vēl rodas jautājumi??? Kur tādi idioti dzimst xD vienu maku sūtīji pa detaļām vairākiem cilvēkiem xDDDD? adminus te vaino pie sava stulbuma jebaaaaal xD
Deleted user
Ir aizdomas, ka Liva reāli ir zagle! Pati pārkāpusi savus dīvainos noteikumus, andelē savas komercpreces, bet citas pērles bloķē. Uz vēstulēm atbild kaut kāds neadekvāts robots!
guppiis
Cirks par brīvu - stāv prece 1 mēnesi un 4 dienas, nav pieteikumu, vienkārši stāv - un pēkšņi bloķēta, esot komercdarbība. vai tiešām portālam tik mazi ienākumi, ka jānodarbojas ar izspiešanu!!
skaistaslietas
Stulbākais ir,ka daudzus normālus sludinājumus bloķe bez iemesla, atceros pirms laika ziemassvētkos tirgoju paštaisītus sniegavīru dekorus, sludinājums tika bloķets, jo skaitoties komercdarbība. Bet tai pat laikā jau gadiem slavenā zīmola colorfall īpašniece šeit tirgo savus mētelīšus un tas nekas, tā drīkst, tā laikam neskaitās komercdarbība. Tas nekas,ka viņai ir savs veikals, mājaslapa, vēl te jātirgojas.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.