Krāpnieces

Ko darīt ar krāpniecēm? Prece nav, nauda nav, ziņas ignorē🥺
ljampo4ka888
Nu tas jau ari ir atkarigs vai sutijat ar dpd. Ja jaa tad pacina var cela pavadit lidz pat menesim😂😂😂nez pec butibas otru pusi viedokli ari nedzirdejam varbut ari ir kada atbilde no vinas vai ir ari uzbrauciei vinai varbut tapec saka ignorreet jo cilveks ir andelemandele vairak ka gadu un nekas slikts nebija teikt tikai sitas 2vas sakritibas vienaa datumaa. Varbut tiesam sutisanaa ir vaina un cilveks nez ka to atrisinaat.
ljampo4ka888
Kapec kodu nesuta to gan nez. Protams zel ka taa notiek. Pedejaa laika andelemandele daudz taadas situacijas. Gan no pirceju puses gan no pardeveju puses. Tapec vienmer nosutu sutisanas kodinu tad cilveks var pats atrast savu pacinu ja kautkur iespruda celaa.
Laura Dzirjane
Sveikas es pirms nedelas pasutiju sandalites delinam man jau nedelu Ka nak velaizvien nav atnakusas! Ko man darit! Man ziniet ko rakstija pati pardeveja to Ka izsekosanas kodam nav jega. Vina man pat vinu neatsutija. Labi zandalites nebija dargas bet es pasutiju priekš bernu darza teica atri atri atnaks! Ka nav ta nav!
pērļu pūralāde
Jā diemžēl tā arī ir ,kā meitenes raksta,admiņiem ir viss dziļi vienalga,galvenais iekašāt naudu un bloķēt pārdevējas,kas reaucē viņu biznesam 1000 preces tirgot.
Man arī 1 nozaga kurpes un naudu,rakstīju 5 vēstules ar visām sarakstēm,kontu sūtīju,visu ko-ne uz vienu vēstuli neatbildēja.6.vēstulē tika iekopēts standarta teksts: mēs darījumos ar trešajām personām neiesaistamies.
ljampo4ka888
Diemzel seit tadu ir daudz palicis. Jo cilvekiem ir atlauts likt profila ne savu bildi ne savu isto vardu vai uzvardu. Tapec ar laiku sita lapa ari nozudiis jo sakuma sita nebija. Gada laikaa nu viss ir mainijies. Ja butu stingraki noteikumi tad tadaam krapnieceem nebuutu seit vieta. Un pokicija diezvai ka kautko izdariis. Cik dzirdets pati aiSutija uz kontu varat raxtiit iesniegumu bet neko nevaram izdariit. Varbut bankaa var atteikt parskaitito naudinu. Nez.. Bet diemzeel kamer nebus mainiti seit noteikumi bus vel un vel trakaak.
natalia.kay
Administrācija diemžēl neko neizdarīs (bet manuprāt tas nav pareizi). Bet ir cita izeja no situācijas! Mana draudzene man pastāstīja, ka pēc tam, kad viņa nopirka šeit somu un tā arī to nesaņēma, un pārdēvēja savu profilu šeit nodzēsa (atkal AM Administrācija var izslēgt tādu opciju kad bija neseni darījumi!), viņa iesniedza iesniegumu valsts policijai caur Latvija.lv portālu. 👌🏼 Jo tas ir noziegums. Ļoti rekomendēju!! Jums ir šis pārdevējas konta numurs? Tas būs uz viņas vārdu un policiju viņu atradīs.
mary5891
publiskojiet te. Ziņojiet administrācijai. Publiskojiet facebook krāpnieku grupās (1. Krāpnieki internetā/atsauksmes par pircējiem un pārdevējiem; 2. Krāpnieki Latvijā; 3. atsaucīgo māmiņu forumā arī var iemest - sevišķi, ja pirkta lieta bērnam). Nu un vēl atliek policijā iesniegums.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.