Saņēmu bojātu pērli

Labvakar meitenes! 💐 Pārdevēja iepakoja acu ēnas kādā plānā aploksnē un nosūta ar pakomatu. Acu ēnas PROTAMS atnāc sabrukušas jo nebija adekvāti iepakoti. Manuprāt šis ir saprotams. Es pati vienmēr izmantoju vizmaz kastes kosmētikai lai pasargātu to transportēšanas laikā. Kādas ir manas opcijas šī situācijā? Pārdevēja pateica ka vainīgi ir pakomati! 😂
pearlscloset
Ja sūtījāt ar Omnivu, (jo nezinu par citiem pakomātiem..) tur ir opcija par papildus samaksu atzīmēt ar ķeksīti, ka iesaiņotā prece ir trausla.
To, kā pārdevēja (kas pārdeva Jums ēnas) pakos paciņu, to tikai un vienīgi viņa zināja un, tāpēc viņai vajadzēja dot ziņu, ka ir jāsūta ar papildus samaksas veicamo transportu - trausla paciņa.
Bet, ja nepiedāvāja, tad tas ir interesanti un tad, manuprāt, tā ir viņas vaina, jo, cik naivam jābūt, lai neiedomātos vai, lai ignorētu domu, ka paciņa uz visiem 100% būs traumēta sūtot nepārdomātā iepakojumā.
Protams, šādās situācijās uzticamies pārdevējam un iedomājamies, kā paciņai vajadzētu būt iepakotai un zemapziņā ticam, ka mūsuprāt tā arī iepakos, bet, diemžēl realitāte ir cita.
Domāju, ka pakomāta vaina tā noteikti nav, jo, tad ne par velti ir šāda opcija par atsevišķu samaksu sūtīt trauslas paciņas.
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.