KĀPĒC MANAS ATSAUKSMES NERĀDĀS, KURAS IERAKSTU PĀRDEVĒJAM?

Varbūt kāds zin?! Aizrakstīju jau arī administrācijai, bet tikai naivuma iespaidā, ka atbildēs 😆
andelemandele-administracija
Lai spētu atbildēt precīzi, nepieciešams zināt par kuru darījumu atsauksme nav pievienota. Foruma tēmas autorei daznedazadasperles esam atbildējuši uz e-pastu. Gaidām viņas atbildi. :)

Atsauksmes tiek pievienotas gandrīz vienmēr. Dažkārt tas var aizņemt kādu ilgāku laika sprīdī.
Ja darījums nav atzīmēts ar statusu “Pārdots”, vai arī pārdevējs nav atzīmējis konkrēto preces pircēju, iesniegtās atsauksmes tiek iesūtītas pārbaudei. Atsauksmes tiek pārbaudītas un apstiprinātas 24 stundu laikā darba dienās.

! Atsauksmi nepieciešams atstāt pēc notikuša reāla darījuma. Atsauksmes, kuras pievienotas par nenotikušu darījumu, var tikt dzēstas.

!! Negatīvai atsauksmei jāietver paskaidrojums par darījumu un/vai preci. Ja paskaidrojuma nav, atsauksme var tikt dzēsta.

!!! Negatīvās atsauksmes par lietotāja neatbildēšanu uz vēstulēm vai preces nepārdošanu tiks dzēstas. Portāla lietotājiem nav pienākums atbildēt uz visām vēstulēm, kā arī pārdevējam ir tiesības pašam izvēlēties savas piedāvātās preces pircēju.

!!!! Atsauksmes, kurās ir pievienotas rupjības, personas privātie (publiski neizpaužamie dati) vai arī redzam, ka darījuma gaita un atsauksmes teksts nesakrīt (atsauksmes autors apmelo otru darījumā iesaistīto personu), atsauksme var tikt dzēsta.
andelemandele-administracija
;) Atsauksmes, kuras tiek pievienotas par darījumiem, kas noslēgti ar statusu "Pārdots" konkrētam pircējam, netiek pārbaudītas. Tās uzreiz tiek publicētas un to apjoms ik dienas ir vairāki tūkstoši. Ja šāda darījuma atsauksmē tās saņēmējs konstatē pārkāpumu, tad par to, protams, jāziņo. Tomēr jāņem vērā, ka atsauksmes var tikt dzēsta, ja varam pārbaudīt darījumu (visa darījuma sarakste ir veikta portālā), un, ja pārkāpums ir konstatējams.

Par sludinājumiem. Diemžēl, bet joprojām redzam, ka tiek iesniegti sludinājumi ar pārkāpumiem - gan apzinātiem, gan nejaušiem. Ņemot vērā, ka sludinājumi tiek pārbaudīti pēc publikācijas fakta, pat ja tajā ir kāds pārkāpums, tas kādu laiku ir publiski pieejams. Sludinājumi tiek pārbaudīti gan rindas, gan atsevišķu izlašu kārtībā. Ja saņemam informāciju par sludinājumu, kurā ir konstatēts pārkāpums, tad, protams, tas tiek izskatīs ātrāk. Katrs ziņojums, kuru saņemam tiek pārbaudīts. Tomēr, ir arī gadījumi, kad noziņotajā sludinājumā pārkāpumu nekonstatējam.
pearlscloset
Cik ziņots arī par andelētājām, kas acīm redzami pārkāpj noteikumus ievietojot sludinājumu, - tiek ignorēts. Kā arī, pieļauju, ka ir kāds, kurš andeles labā strādā šajā portāla analīzes jomā, speciāli pievēršoties atsauksmēm. Kāpēc, lai man būtu kāda cita darbs jādara viņa vietā. Protams, saprotams, ka kopīgiem spēkiem varam uzlabot šo aplikāciju, taču, kā pierādījums jau man ir bijusi ar pieredzi, kas ir augstāk minēta. Tāpēc darbiniekiem jābūt acīgākiem, lai viss jauki! ✨
ljampo4ka888
Jociigi bet es ar kad velejos kautko iegadaties velos ari paskatities vertejumus un nekaa. Cilvekam kas atrodas jau apmeram 2 gadi un nav nevienas atsauksmes liek domat ka neka laba tur nav. 😂
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.