Vai sūtīšana cenā ?

Saprotu, ka tas laikam ir tāds standarta jautājums , kaut arī profilā rakstīts , ka nav cenā ... Vienkārši , gribēju pajautāt citām pārdevējām/pircējām un saprast - vai tiešām tas 1.85€ ir tik liels un nozīmīgs cipars , lai tā dēļ atteiktos no iekārotās pērles ? Jeb arī tas ir principa jautājums - ja nenokaulēšu , tad nevajag.
Kad pati ko pērku , pārdevējas kaut kā nesteidzas tos pasta izdevumus dāvināt , parasti maksāju un neuzskatu to par kaut kādu briesmīgu cenas sadārdzinājumu.
An JC
Brīžiem nevar saprast , vai tas ir sporta pēc , vai cilvēkam tiešām tik grūta situācija . Ja prasa pasta izdevumus iekļaut cenā precēm 5-10€ vērtībā , tas nav nopietni .
i.i.
Es norādu vai cenā ir iekļauta sūtīšana vai nav. Bet meitenes izliekas, ka nav pamanījušas, ka sūtīšanas izmaksas nav cenā. 🤣 Es arī netaisu nekādu “drāmu”, bet man tiešām liekas smieklīgi, jo take away kafija maksā vairāk nekā paciņas nosūtīšana. Un ja iepērkos pati, tad sūtīšanas izmaksas noapaļoju uz augšu. 🤪

Ir gadījies, ka MK maku tirgoju pa 5eiro (man morāli novecojis) un meitenes prasa ar iekļautām sūtīšanas izmaksām. Kopš tās reizes tādas lietas atdodu labdarībai un ar preču pārdošanu, par tiešām simboliskām summām, nenodarbojos…. jo vienkārši nav vērts uzvilkt sev nervus.

Bet vispār esmu ļoti priecīga, ka vairumā manas pircējas ir ļoti foršas un patīkamas andelētājas un mums ir izveidojušās sadarbības jau pāris gadu garumā. 🤩
eliina.a
Tieši man tikko kā sieviete saka, ja atdošu par to naudiņu ,jas norādīta pērle tad ņems, ja jamaksā par pakomatu atteiksies. Nu rupji sakot wtf?
It kā preci grib pirkt,bet kad jamaksā par pakomātu,tad neņems...
indra.
Tās, kuras draud atteikties no pirkuma, ja netiek iekļauta sūtīšana - parastas manipulētājas. Neatsaku iekļaut sūtīšanu, gabals man no tiem 2 EUR nenokritīs, bet, ja prece maksā līdz 10 EUR un prasa iekļaut sūtīšanu - klaja bezkaunība, tādām atsaku. Pārsvarā ir foršas meitenes, ar kurām prieks sadarboties. Bet ir arī "interesantās" pircējas, kuras atgādina, ka dzīvojam visai vienkāršā sabiedrībā - kur pieklājība vai mēra sajūta ir liels retums.
madiminka
Man parasti netraucē, ja kāds jautā vai cenā ir iekļauta sūtīšana, tā kā mans mērķis ir pārdot drēbes, kuras man vairs neder,nepatīk nevis nopelnīt, tad par cenu var diskutēt. Es nepērku drēbes ar domu, lai tās dārgāk pēc tam pārdotu. Diemžēl lielai daļai šeit tā ir. Un pats princips Andeleties (ir kauleties par cenu).
Un, ja tiešam nevēlaties šādus jautājumus uzreiz leiekat cenai klat sutišanas izdevumus. Izdosies kadu preci pardot par pilnu cenu, kadai vel kads piemaksas sutošanas izdevumus.
Es ar regulāri rakstu, ka sūtīšanu atmaksā pircējs, bet kaulēties nav aizliegts 🤗
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.