Каталог

Neizprotami pārdevēji

Labdien!
Nesaprotu pārdevējus,kas saliek sludinājumus pārdod preci,bet uz vēstulēm neatbild.Kad nu sagaidi atbildi un apstiprinājumu,jā es pērku,tad viss klusums un beigās tevi vēl ņem un nobloķē??? Kā tādi pārdevēji izprotami?
papuga
Ļoti bieži pircējas pat neizlasa aprakstu, uzdod jautājumus par izmēriem, sastāvu, lai gan viss norādīts pie preces. Vai pajautā PIEEJAMS? Un vairs neatbild, ignorē.
Kad prasīju noņemt pieteikumu (ja neder) - arī klusums, bet portālā ienāk regulāri.
Ar tādiem pat nevēlos sadarboties. Mana laika tērēšana.
La Isla Bonita
Nu te koks ar diviem galiem. Dažiem jautātājiem (ne pircējiem) viņu komunikācijas manieres un totālās apraksta nelasīšanas dēļ atbildēt vienkārši negribās. Kaut kā pa šiem gadiem iemācījos tūristus no īstiem pircējiem atšķirt. Atbildu pārsvarā gan, bet pieteikumu dzēšu, tiklīdz tas kļūst iespējams, jo skaidrs jau, ka nepirks - tikai pajautā, atbildi nelasa, portālā tusē, par pieteikumu neliekas ne zinis. Paldies dievam, man tādi nav bieži gadījušies.
Protams, ir arī neloģiski dīvaini cilvēki, arī slimi uz galvu, bet ja pārdevēji tev regulāri neatbild un nobloķē, iespējams, tomēr jāpārskata savu komunikācijas stilu un/vai prasmi izlasīt un uztvert profila un preces informāciju.
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.