Piesakies pirmā, bet pārdod citam!!!

Sveikas! Esmu galīgi sašutusi, jo kā tā var būt???? Es pieteicos pati pirmā uz dūnu mētelīti. Skatos, ka pieteikumi rodas vēl un vēl. Protams, ka cena ļoti laba. Bet tas jau uzreiz nenozīmē, ka man ir jāpērk (vēl caur Omnivu jāsūta). Mani interesē vai nav defektu, vai ir tīra.... Galu galā, tas ir tikai normāli! No pārdevējas puses komunikācija bija ļooooti skopa. Labi, ja atbildēja uz vienu no maniem jautājumiem. Un šodien man pienāk "'Paziņojums"', ka "'Pērle ir pārdota citai pircējai"'. Tagad, protams, ir skaidrs, kādēl viņa man neatbildēja- viņa jau tirgojās ar citiem potenciālajiem pircējiem. Bet tas nav godīgi!!!
Man liekas, tīri cilvēcīgi, priekšroka parasti ir pirmajam.. Tas ir tā pat, kā stāvēt veikalā rindā. Esmu dusmīga.... Vai Jums nevienai tā nav gadījies un ko Jūs par to domājat?

laima0123
Jā ir gan tā gadījies ,jo pieteikumu esi veikusi pirmā un precīti esi gatava pirkt uzreiz,BET IZRĀDĀS KA PIETEIKUMS IR VEIKTS AR VĒSTULES STARPNIECĪBU,NO CITAS PIRCĒJAS PUSES ,Tad gan tā bēdīgi paliek ,jo kā gan varu to zināt ,ja nav veikts pieteikums un paliec ar garu degunu!
Julia ;)
Te ir jārēķinās ar to, ka pārdots tiks nevis tai, kura pirmā pieteiksies un sāks uzdot jautājumus, bet tai, kura uzreiz būs gatava pārskaitīt naudu par preci vai arī piedāvās lielāku summu samaksāt. It's just business. Nothing personal.
kristine.k
Man kādu laiku atpakaļ,viena meitene pieteicās,ka ņems rokassprādzi, teica,lai rezervēju,ka noteikti 10000 % ņems.
Atsūtīja savu nr.lai rakstot viņai whatssapā. Protams, ilgāku laiku neatbildot uz maniem jautājumiem,par tikšanos utt..(jo es ļoti cienu savu , un citu cilvēku laiku),attiecīgi rezervāciju noņēmu.Pēc dienas meitene "pamodās'',un teica,ka viss paliek spekā, ka ņems utt.. un jau sarunājām,ka uz konkrētu laiku un dienu, ka pati pados ziņu,tajā norunātajā dienā,es vēl pieminēju,ka rokassprādzi paņēmu līdzi ,saplānoju savu laiku ,tā,lai iekļautos uz to laiku,kad bija paredzēts tikties ..es vēl speciāli uzkavējos centrā ,un gaidīju ziņu ,un tā arī nesagaidīju ..cilvēks,pat neuzskatīja par vajadzību paziņot,ka tomēr rokassprādzi neņems,ne telefoniski,ne elektroniski,vai, kā citādi..Protams,man bija iespēja atstāt atsauksmi,bet to neizdarīju ,laikam savu kautkādu principu dēļ..Kāpēc es visu šito garo ''penteri'' rakstu ,jo iespējams,ka arī Pārdevējai ir bijusi pieredze ar tāda tipa "ļoti aizņemtām biznesa sievietēm'',un tādejādi neievērojot ''pirmajam priekšroka'' principu.
krista-vm
Es domāju stresam nav pamata , pārdeva iespējams tam kas uzdeva mazāk jautājumus utml . Iespējams uzradās pircēja ar pieteikumu , ka uzreiz pērk, un jeb kura pārdevēja ir ieinteresēta viegli un raiti pārdot . Ja jāizvēlas starp divām pircējam to kurai interesē smalkākas nianses (kas arī ir normāli ,viss OK)starp pircēju kas neko nejautā un grib pirkt monentā ! ;) tā te notiek samērā bieži !
Laura Lori
Jūs jau pati atbildējāt uz savu jautājumu „Bet tas jau uzreiz nenozīmē, ka man ir jāpērk”. Ir pircējas, kas zina ko grib un ir čamas, runātājas – rezervētājas. Varbūt ar citu bija raitāka un patīkamāka komunikācija, varbūt bija vieglāk sarunāt tikšanos, varbūt cita ņēma divas lietas no šīs pārdevējas, varbūt jau iepriekš bija pozitīva sadarbība, varbūt atsūtīja cita atsūtīja savu telefona nr., lai ātrāk saruna ietu uz priekšu, varbūt vēl kāda „odziņa”. Es reiz no daudzām pircējām izvēlējos mammu, kas lietu bija noskatījusi savai atvasei uz balli... nevis rūdītām zīmola medniecēm. Vispār arī nopirkt ir jāmāk, it īpaši ja vēlies nopirkt kaut ko populāru. Citādi varēsi nopirkt tikai to ko neviens cits negrib.
liga-j.
Meitenes, te ir PĒRLU MEDĪBAS-kas to arī to nozīmē, kas pirmā (vai uzsolot cenu) brauc, tā arī dabū. Arī es dodu priekšroku tai, kura ērti priekš manis var pañemt un maksimāli ātri ieskaitīt vai kā citādi nodot norunāto maksu... :) Neesmu ieinteresēta bezgalīgi čatot (jo portāls ir gana neērts priekš tā) un kur nu vēl gaidīt, kad rezervētājai ienāksies alga :D un tagad arī zinu, ka nepatīk man uzńemt 101 foto, kā man izskatas mugura un iet uz lielveikalu, lai pirceja var uzmerities.... :) Tapec vienmer lieku maksimali zemu cenu, lai varetu atrak un efektivak notirgot un aprakstu, lai nerodas lieki jautajumi :) Veiksmigas medibas!
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.