Каталог

Noformēt sūtīšanu caur saraksti vēstulēs. Kā?

Tikko formēju sūtīšanu caur vēstuļu saraksti, bet nesanāk. Ievadu savus pakomāta datus, bet pircēja otrā pusē vispār nevar atvērt manas vēstules un papildināt ar savu pakomāta adresi. Atradām izeju, ka pieteicās uz vienu preci, tad caur to ļauj noformēt jebkuru pakomātu. Visticamāk, šo preci būs jāatzīmē kā pārdotu, kaut arī neesmu pārdevusi. Šoreiz,lai ir, bet īsti jau tā nav pareizā izeja. Kas būtu jādara, lai varētu noformēt caur vēstuļu saraksti?
tatjana-grossmane
Man skiet ka nevar, tehniski Omnivai tas nav iespejams, jo tas kods tiek generets jau pec apmaksas, savukart datu ievadisana + apmaksa notiek kad konkreta prece tiek atzimeta ka rezerveta. Nezinu ka var pariet uz apmaksu, ja prece nav registreta ar sludinajumu. Ta ir Omnivai, ka paslaik strada apmaksa ar dpd nemaku pateikt. Agrak rezervejot preci bija iespeja iegadaties dpd kodu un tad rezervaciju atcelt, varbut ta tas ari palika. Bet vismaz sutot ar Omnivu ta nesanak izdarit, pec apmaksas preci var tikai atzimet ka pardotu.
tatjana-grossmane
Jus varesiet noformet sutijumu tikai tam precem, kuras ir ievietotas caur sludinajumu. Tas tresais simbols lauj ertak nodot sutitajam datus par pakomatu uz kuru sutit, bet ievadit datus (noformet sutijumu) vares tikai pardevejs kad rezerves preci. Pie rezervesanas sistema lauj izveleties dpd, omnivu vai lp un attiecigi ievadit datus. Pardodot caur vestulem nevar izmantot to spec.cenu, vismaz es domaju ka ideja bija tiesi tada - piedavat izdevigu cenu tiem kas izmanto AM, maksajot par sludinajumu.
Комментарии к теме закрыты.