Uzmanību - krāpniece!

Dāmas, šī persona ar vārdu AIJA, preces no mūsu sludinājumiem pārdod Vestiaire - tā, ka iesaku visām, kuras atrod savas preces šeit un nav ar to mierā - pacelt cenas:)

Links uz viltieces profilu: us.vestiairecollective.com
Beka Peka
Īsti nesaprotu Jūsu sašutumu, un apzīmējums "krāpniece" te nemaz nav piemērojams! Es Aijas vietā Jums liktu publiski atvainoties.
Jums vienkārši nepatīk, ka cits cilvēks varētu lietu kuru Jūs nevarat pārdot, ne tikai pārdot, bet arī dārgāk pārdot nekā Jūs. Arī otrs cilvēks iegulda darbu - raksta, izveido, komunicē utt. Jā, piekrītu, nav korekti - bez īpašnieka ziņas. Bet no otras puses - Jums netieši palīdz pārdot preci!!! Ja tajā portālā nopirks, tad arī Jums prece būs pārdota. Bet pa virsu uzliktā summa otrā portālā ir kā starpnieka samaksa.
Man ir bijusi tieši tāda situācija - ieliku pārdot dzīvokli par summu, kuru gribu saņemt. Pazvanīja mākleris, vai negribu sadarboties. Teicu, ja komisijas maksa ir no pircēja puses un es saņemu savu summu, kuru es esmu norādījusi, tad jā, labprāt. Un mākleris pateica - es dzīvokli pārdošu dārgāk nekā esat norādījusi. Un tā arī bija, es nevarēju caur ss.com dzīvokli pārdot par savu summu, bet viņš 7 dienu laikā pārdeva dzīvokli par 2000 EUR dārgāk. Es dabūju savu summu un viņš dabūja savu komisiju.
Tāpat arī te - Jūs esat izlikusi preci par summu, par kuru esat gatava to pārdot. Ja cits šo preci var pārdot vēl dārgāk, tad tā vairs nav Jūsu darīšana. Jo tur jau ir iesaistītas viņa spējas, prasmes un kontakti.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.