mazliet vīlusies

Sveiki! Esmu mazliet vīlusies par sistēmu šajā portālā. Nesaprotu, kāpēc, ja tu maksā naudu par sludinājumiem, tie tik ātri nonāk sadaļā "beigušies"???! Riktīgākā naudas izspiešana, manuprāt, sludinājumus varētu izņemt pēc 3 mēnešiem??! bet pēc mēneša? tiešām? man nauda kokos neaug, lai katras 2 nedēļas varētu maksāt par sludinājumu atjaunošanu. Kādu laiku, šis bija mans favorītportāls, salīdzinot ar konkurentu, tagad laikam es tomēr atgriežos vecajā portālā, tur vismaz naudu "nekāš".
Meitenes, kurām tuliņ sāksies visi : " ko te raudi, nav ko reģistrēties šeit, ja naudas nav, blablabla" -nebojāsim dienu viena otrai :)
Jauku visām dienu!
diskopele
Sludinājumu derīguma termiņš ir 45 dienas un tas ir pilnīgi pieteikams laiks, lai Pērle tiktu nomedīta. Dienā notiek vidēji 150 darījumi un pēc statistikas, lielākā daļā pērļu tiek nomedītas 1-3 dienu laikā, tātad, te atkal ir runa par piedāvājumu, tā cenu, sludinājuma noformējumu, Pērles sezonalitāti utt. utjp :)

Sludinājumiem derīguma termiņš ir uzlikts tieši tādēļ, lai portālā "nekarātos" seni, neaktuāli sludinājumi un, pie atkārtotas sludinājuma iesniegšanas, pārdevēja varētu apdomāt, varbūt vērts nomainīt cenu, vai uzrunājošāk noformēt sludinājumu, vai dot iespēju kādai cita savai SUPERPĒRLEI :)

Šādi noteikumi mums ir bijuši kopš portāla pirmās dienas, tādēļ drīzāk laikam mums viela pārdomām, kurā brīdī favorītportāls kļuva par nefavorītportālu, ja noteikumi bija zināmi no paša sākuma :)

L.

L.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.