Sporta tērps aukstam laikam

Varbūt kāda var piedāvāt labu garo sporta tērpu aukstam laikam (sportošanai vēlā rudenī/agrā ziemā). Labprāt izkatīšu visus variantus. Paldies
laura-l.
Izskatās, ka meitenes nesaprot, ko nozīmē sporta tērps aukstam laikam un piedāvā parasto kokvilnu. Tāds, lai varētu skriet, slēpot ziemā noteikti būs ar windstopper membrānu, softshell materiālu, vēl siltāks variants ar Primaloft. Tādu Andeles piedāvājumā arī neesmu redzējusi un šie materiāli nav lēti. Kalnu slēpošanai, protams, materiāli būs citi!
Atvaino, Evita, neko konkrētu nepiedāvāju, bet man kā skriešanas veikala Maratons īpašniecei likās dīvaini šie augstāk minētie piedāvājumi :). Viegla pastaiga no nopietnas sportošanas gan arī atšķiras!
Evita Mackeviča
Redz, cik neprecīzu sludinājumu esmu ielikusi. Izmērs būtu M vai 38. Sportošanai es domāju skriešanu aukstā laikā. Droši vien, ka piedāvājumā vēlētos redzēt kaut ko no Maratons piedāvājuma klāsta, bet nav obligāti jauns. Zinu, cik tas viss maksā, tāpēc sāku ar mazumiņu (vasarai, mazliet vēsākam jau iepirkti).
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.