Uzmanies no darījumiem, kas tiek pārvirzīti ārpus portāla! Lai noformētu darījumu NAV nepieciešama Tava epasta adrese, kartes dati vai jebkāda cita sensitīva informācija.

Andele 04.02.17. Informācija?!

Kad tiek izsūtīta kāda informācija, lai būtu gana laiks visu sagatavot?! E-pasts joprojām klusē. :( Statuss - dalība apstiprināta. Tālāk?

diskopele
Dāmas, informācija jau SEN ir nosūtīta uz e-pastiem, ar kuriem esta reģistrējušās portālā!
Biežākais e-pastu "nesaņemšanas" iemesls ir tas, ka portālā reģistrējaties ar e-pastiem, kurus ikdienā nelietojat, attiecīgi arī mūsu sūtītās ziņas nonāk tur.

Diemžēl, arī inbox.lv pēc vairākkārtējiem mūsu lūgumiem turpina visas andelemandele.lv sūtītās ziņas "aizfiltrēt" uz visām citām pastkastītēm (ielūkojaties, piemēram pastkastītē "abonētie" ) , tikai ne "iesūtne" , tādēļ arī dēļ šī iemesla vairākas Dāmas ir palaidušas garām informāciju.

Tādēļ aicinām portālā reģistrēt saves aktuālos e-pastus, un, ja esat inbox.lv lietotājas- pievienojiet mūsu e-pastu info@andelemandele.lv savai adrešu grāmatiņai, vai arī pārejat no "akmens laikmeta" un reģistrējat savu e-pastu gmail.com :)

Uz tikšanos 4. martā Ķīpsalā !
Līva
vinchiks
Tikko párbaudíju, regjistréts aktuálais gmail epasts. Izgáju velreiz visam cauri un nav nekádu zinju par to, kas bùtu jâdara pēc pieteikuma iesniegshanas. Uz epastu ir tikai rekláma par sho pasákumu atnákusi ar aicinàjumu pieteikties dalíbai, ko esmu izdaríjusi. Bet nu tagad skaidrs, doshos uz Škúnu ielu 15
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.