Negodīga pārdevēja Ieva Kalniņa

Labvakar damas,šeit ir negodīga pārdevēja.Sakā ka jaunas drēbes,bet isti ir letotas un netīras! Naudu atgrieža,profilu izdzesa āra un bildes ari savas. Pardod vel matus. Laikam jamazga paduses kartīgi un nemelot ka jauna prece. Noteikti ir krapsana jo izdzesa āra profilu,kuršs bija 6 menesus seit. Ka jus domajat ta ir normali?Vina bildeja to kleitu ar garumu,ka nevar pamanit ka ir dēgi āra un pleki zem padusem. Ne iesaku viņu!! Cilvēks ir vainigs,tāpēc izdzesa visu nost,gan profilu gan bildes savas!!! Noteikti vel registreses šeit!! Lai cilvēķi zin varoņus!! Nauda nav liela,bēt nepatīk kad melo,ka prece ir jauna!! Bet isti ir lietota un slikta stavokli. Aizsutiju viņai kleitu atpakaļ,naudu saņemu,bēt laiku savu tereju!!😌 pirmo reize šeit rakstu. Nepatīk arī atteiksme no pardēvejas,it ka paņemi leti un vel nepatīk😁😁protams nevajag rakstit ka jauna un melot pircejam,un ka var tadu pardot netīru un ar savelkumiem. Izziņas viņa neatbild!! Ta ka kleitu aizsutīju atpakaļ,iedevu kodu ari no pakas. Var but vel pardos šiet kaut ko,tikai jaunā profila. Labu visam andelemandelu 😌
Lina Loves Pearls
Nu bāaac, es pati skatījos uz šo kleitu domādama nopirkt un sludinājumā bija norādīts kā tā ir jauna.
Kāpēc jāmēlo kā kleita ir jauna, ja tā ir ar vairākiem izrautiem diegiem un vēl piedevām tik netīrā? Nu nevar taču būt ka tie pleķi radušies kleitu tikai piemērot, izskatās kā tie ir pilnīgi ieēdušies tajā! Un arī par diegiem varēja pabridināt.
Man arī būtu pretīgi kaut ko tādu saņemt un vēl ar pārmetumiem "jūs saņemat kleitu tik lēti" kāda starpība par cik ir nopirkts, jā pārdevēja sniedz nepatiesu informāciju par preces stāvoklī?? Šeit taču ir daudz meiteņu kuras pārdod tiešām jaunās vai ideālā stāvoklī drēbes pilnīgi par kapeikām un pat dāvina! Un nemelo par to stāvoklī. Negribētos saņemt kleitu ar notraipītam padusēm pat par velti... un vai tad nevar visu pačekot pirms sūtīšanas? Jo es pirms sūtīšanas visu pārbaudu vairākas reizes un drēbes ir izmazgātas.
Žēl kā ir tādi cilvēki kuriem ir vispār vienalga un vēl ar tādu attieksmi pret pircēju un preci ko viņas tirgo.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.