Каталог

Depop

Meitenes, kāda ir Jūsu pieredze lietojot šo aplikāciju? Vai izdevās kaut ko pārdot?
Paldies! 🙏🏼
efiks
Man personīgi ļoti patīk, jo sludinājumu izvietošana bez maksas, un ja sarunā, ka pircējs raksta individuāli, nosūti viņam rekvizītus vēstulē utml., nevis pērk pa taisno uzspiežot uz “buy”, tad nodokli par sludinājumu neiekasē. Vienīgais nav kā Andelē - pieteikumi nebūs uzreiz, man parasti ar visām brenda lietām paiet pāris dienas. Pārsvarā jaunieši iepērkas un pārdod, tāpēc lielākoties vieglāk pārdot ir arī brenda lietas - Nike, TH, CK utml.
megk
Man ir bijusi vairāku gadu pieredze Depop. Viss ir super ērti! Sludinājumus rakstu biežāk Angļu valodā, dažreiz abās. Bet ar iepirkšanos gan tur mazliet jauzmanās. Man ir bijušas 2/3 reizes, kad esmu bijusi apkrāpta. Bet kopumā ir super!
pupendrilla
Jau labu laiku izmantoju Depop, iesaku arī citiem.Es tur iepērkos un arī tirgoju dažādas mantas. Aprakstu rakstu Latviešu un Angļu valodā. Viss notiek ļoti ātri, jaunieši iepērkas un tirgo no visas pasaules cik vien uziet, neviens neko nebloķē, neviens neuzskata tavas vairākas mantas par komercdarbība (kā tas notiek šajā portālā) sludinājumi bezmaksas, ārzemniekiem var dot apmaksāt preci pa taisno uz PayPal kontu, tad nav jāmaksā komisija nauda.
Es noteikti iesaku izmantot Depop.
natalia.kay
Milzīgs paldies Jums, ka padalījaties ar savu pieredzi! 🙏🏼Ļoti ļoti noderīgi! ❤️ Vai varu lūdzu painteresēties kādus zīmolus Jums izdevās pārdot un kādā cenas diapazonā? 😍 🙏🏼 Gribu saprast vai derēs manām mantām. 😄
Эта тема неактивна более 30 дней, комментарии больше не принимаются.