Kāda pieredze Jums ir ar Andele Mandele administrāciju????

Mans gadījums, ieliku sludinājumu ar Savu bildi, taču Andeles adminiatrācija uzskata, ka bilde ir no interneta veikala, rezultātā sludinājums tika nobloķēts!!! Rakstīju, ka bilde ir personīga, var taču redzēt, ka bilde nav no interneta veikala!!!! 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Tā rezultātā izgāju cauri andeles mandeles sludinājumiem! Un ir daudz sludinājumu, kur tiešām par titulbildi ir ieliktas bildes no interneta veikaliem!!!!! Ja reiz bloķē vienu, kādēļ citus sludinājumus neņem vērā, kur tiešām ir bildes no interneta veikala!! No tā paša Butterfly!!!!

Vai Jums ir bijusi līdzīga situācija???
Varbūt tā ir administrācijas taktika, lai tikai cilvēki liktu sludinājumu un par to maksātu vairākkārtīgi????
andelemandele-administracija
Sveika @perlu-medniece8!

Pirms tiek iesniegts sludinājums, ikviens apstiprina, ka ir iepazinies ar portāla lietošanas nosacījumiem un par to, kā būtu jāiesniedz sava Pērle: www.andelemandele.lv

Diemžēl, Tavs iesniegtais sludinājums vizuāli neatbilst noformēšanas nosacījumiem, tādēļ administrācija to apturēja un lūdza Tev pievienot papildus foto, kur Tava piedāvātā prece ir glīti noformēta un pārskatāma portāla lietotājiem un potenciālajiem Pērļu pircējiem. Administrācijas lūgumu pievienot papildus foto, ignorēji 3x.

Sludinājumam pievienoji 1 bildi no interneta kataloga un otru šo selfija bildi. Iesniegtā sludinājuma apturēšanas iemesls, mūsuprāt, tika skaidri aprakstīts:

1. Sludinājuma pirmajai bildei ir jābūt Tevis bildētai. Pērlei jābūt kvalitatīvi nobildētai labā (vēlams- dienas) apgaismojumā, uz neitrāla fona.

2. Selfiji un/vai fotogrāfijas no interneta veikaliem var būt tikai kā papildus uzskates materiāls.

-------------------

Kā arī aicinam ikvienu portāla lietotāju ziņot AndelesMandeles Pērļu policijai! Ja redzi pārkāpumus, droši par tiem ziņo, nospiežot pelēko karodziņu (web versijā) vai uz trīs punktiņiem (aplikācijā) pie sludinājuma / pie lietotāja profila.

AndelesMandeles administrācija
Komentāru pievienošana tēmai ir slēgta.