Interesanti A. M dalībnieki

Bez komentāriem
bfi34
Uzrakstat ka tads pakalpojums nav bezmaksas 👍🏾
Nosaucat savu cenu un lai skaita prieksapmaksu.
Lv jau sitie izvirtuli grib visu bezmaksas, citas valstis sadas diivainibas maksa lielu naudu un tadi pirceji to saprot un ir gatavi maksat
Izklaisas slimi bet ja man samaksatu uz kontu 1k par tadu es nosutitu 😅
grssmn
Es no sākuma padomāju moš nosūtīt savu konta nr, lai paskatīties īsto vārdu un uzvārdu, lai nodotu policijai :) Bet pēc tam sapratu, ka viņiem pietiek darba ar ko nodarboties))
juspi
Dīvaini... Būtu sapratusi sašutumu, ja viņš (cilvēks ar neīstu bildi) to piedāvātu mazgadīgai meitenei vai norautu kādam savu fetiša objektu no kājām parka krūmos. Viņš vienkārši uzdod jautājumu un pats piedāvā samaksu. Nepatīk - uzraksti, ka šādu pakalpojumu nepiedāvāju.

Neticēsiet, cilvēki arī sekssšopus apmeklē, vai kā viņi tur saucās, un nodarbojās ar seksu pludmalēs, kur klimats to ļauj.

Katram savs. Uzskatu, ka no posta autores tas nebija smuki. Pircējs neuzbāzās, neuzstāja, bija pieklājīgs un adekvāts, nu un kas, ka viņam šāda specifika patīk.
grssmn
Ja Jūs uzskatāt, ka šādi piedāvājumi sievietēm ir normāli, tad man Jums ir daži jautājumi...
Kamēr visi pieklājīgi rakstīs "nē, paldies" šādi neadekvāti turpinās rakstīt citiem. Un liela iespēja, ka neapstāsies tikai uz biksītēm, bet darīs kaut ko trakāku krūmos.
juspi
"tad man Jums ir daži jautājumi..." - neredzu jautājumus (??) Gribat parunāt par manu un Jūsu seksualitāti vai turpināsim tirgot lietotas mantas?

Šajā ziņā es uzskatu, ka ne mana darīšana kas ar ko guļ, kas ko osta, ja abas puses tam piekrīt. Ja vīram patīk saulesbrilles un sievai slēpes, viņiem ir plašs aksesuāru pielietojums rotaļu laikā.

Nevienā sarakstes ekrānšāviņā neredzēju rupjības vai jēlības no kunga puses.

Kad man bija 18 gadi, varbūt man būtu kauns publiski uzrakstīt vai kādam pateikt, ka kāds manas biksītes gribēja ostīt. Tagad 45 gadu vecumā es uzskatu par nepareizu iznest šādi tēmu apspriešanai (atkārtošos, burvīgi saprotu, ka tā nav kunga īsta bilde), un es vienmēr esmu pieņēmusi, ka cilvēkiem ir pilnīgi dažādi uzskati attiecībā uz seksu, seksa partneri, vakcināciju, karu, uzturu, stilu, bērnu audzināšanu utt. Katru cilvēku uzbudina savas lietas. TAS ir normāli, ka viens beidz, klausoties Paganīni, cits - guļot ar spalvainu partneri, cits - skatoties uz ekrānu un ostot biksītes. Tāpēc runāt par to man jau no sākta gala šķiet absurdi. Ja tas ir mājsaimnieču kaktiņš, kur nosoda, ja kāds zivis mājās ēd ar parasto dakšiņu... tad protams.. bez komentāriem... Man nav norma tikai vardarbība, kurai kāds nepiekrīt, un mazgadīgo pavedināšana. Punkts. Tā ir mana nostāja. Runājot ar cilvēku, es nedomāju ar ko un kā viņš guļ un gaidu, ka arī citi par to nedomās, runājot ar mani.

Neticami, bet kungu nenosodu nevienu mirkli. Bet pašu tēmu.. nu tas ir kā klaču pulciņš: "Neticēsi, ko man te piedāvāja!!! Ak, vai, ak, vai!!!" Pēdējo reizi kaut ko tādu piedzīvoju pamatskolas pēdējās klasēs.. hormoni, meitenes.. puiši... ak vai..

Kungs pilnīgi zolīdi cenšas nopirkt, iegūt savā īpašuma mantu, kas uzbudina viņu. Sliktāk būtu, ja viņš apenes zagtu meitenēm no nakts kluba pēc one night stand.

Vāks, kādā pasaulē dzīvojām?! Nav ko apspriest? Aizejiet kādu grāmatu palasiet.

Ja jautājumi, ko gribējāt, bet neuzdrošinājāties uzdot, ietver seksualitātes nianses, tad uzreiz atzīmēšu - mana seksualitāte nav svešu cilvēku darīšana. Tā ir 2 cilvēku attiecību daļa. Uz kāda/kādas netīrām apakšbiksēm arī nepretendēju.
juspi
pārsmējos: "bet darīs kaut ko trakāku krūmos...". Ja sāksim ar to, ka viņu uzbudina biksītes... tad krūmos viņš sāks kaut ko darīt tikai, saožot tās biksītes no attāluma.. bet tad... meitenes, rūpējāties par savām apakšbiksēm savlaicīgi :))))
marrgoo
Kungs "pa lēto" sagribējis izbraukt. Piekrītu augstākminētajam komentāram, ka citviet šādas lietas maksā bargu naudu, pietam ir paredzētas speciālas vietnes tam. Ir citas mājaslapas, kur savu fetišu mēģināt apmierināt, nevis šeit!
grssmn
Ja Jūs 45 gadu vecumā uzskatāt, ka šādi piedāvājumi mantu pārdošanas mājaslapā ir pieņemamas, tad man jr ļoti žēl. Paldies par bezjēdzīgu eseju no Jūsu puses, ka arī par ieteikumiem, tomēr neliela piebilde - grāmatas es lasu, ar izglītību arī viss ir kārtībā. Postu ieliku, lai pasmieties, nevis lasīt Jūsu esejas.
Pilnībā atbalstu posta autori!
Sievietēm nav jāsaņem šādi piedāvājumi. Šis ir seksuālās vardarbības veids! Kad cilvēks izsaka sievietei nevēlamus seksuāla rakstura piedāvājumus. Atslēgas vārds - NEVĒLAMUS.

juspi, Ja Jums personīgi ir nospļauties uz to, ka kāds Jums ko tādu rakstītu, un Jūs atbildētu "nē" un aizmirstu par šo gadījumu, tad ieteikums ir atcerēties, ka cilvēki ir dažādi. Jūs gan šai domai arī savā komentārā pieskārāties...
Ir cilvēki, kuriem šāds gadījums krietni sabojās dienu un garastāvokli. Jo atgādinu, šis piedāvājums un seksuāla rakstura uzmanība būs sievietei galīgi NEVĒLAMI.

Tas ir tāpat kā staigāt apkārt un visiem pēc kārtas pat ļoti pieklājīgi piedāvāt (es atvainojos) nokniebties. Pat ja atteikuma gadījumā vīrietis teiktu "Skaidrs, ja nē, tad nē. Jauku Jums dienu!", tas galīgi nebūtu OK.

"Kungs pilnīgi zolīdi cenšas nopirkt, iegūt savā īpašuma mantu, kas uzbudina viņu. " - nē! Zolīdi nopirkt nozīmē aiziet uz specializētu veikalu (aka sexshop), kur tādas lietotas biksītes piedāvā.

efiks
Jums laikam patiktu saņemt tādu vēstuli, tad gaidiet, varbūt paspīdēs tā laime un savu līmeni varēsiet izgāst tur un savas apakšbikses arī sūtīt. Ir cilvēki, kuru godu tas aizskar, un tas ir pilnībā pašsaprotami!
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.