Neiesaku sadarboties.

Šonedēļ šeit no Jelenas Jegorovas( www.andelemandele.lv/love- ) nopierku it kā jaunu vējjaku. Speciāli pārprasīju, vai tiešām jauna. Atbildēja, ka jā.
Kad saņēmu paciņu atklājās, ka kreisajai kabatai absolūti sabojāts rāvējslēdzējs. Jautāju pārdevējai, vai prece tiešām ir jauna, un kas ir ar kabatu.
Atbildēja, ka jauna un kas tad kabatai kaiš? Informēju, ka rāvējslēdzējs ir sabojāts. Uz šo vēstuli pārdevēja neatbildēja 2dienas, kaut gan bija izlasījusi (to kad var redzēt). Tāpēc, jautāju, vai pārdevēja pieņems preci atpakaļ. Uz ko Jelena atbildēja, ka jaka ir jauna un preci atpakaļ nepieņems un nobloķēja sakarskti.
Pēc bloķēšanas radās iespaids, ka ir apzināti melots par preces stāvokli- gan to, ka vējjaka ir jauna, gan to, ka par saplēsto kabatu neko nezina.
Uzskatu, ka esmu apkrāpta, jo itkā iegādājos jaunu mantu- bet šeit ne tikai lieota, bet vēl ar defektu.
Tāpat, kabatu rāvējslēdžeji ir specifiski, tātad ja vispār šuvēja ņemsies un varēs pāršūt, būs jāpāršuj rāvējslēdzēji abām kabatām un nav teikts, ka to varēs izdarīt nepamanāmi. Tas arī, gluži kā visi uzlabojumi šuvēju ateljē, nav lēts prieks un varētu maksāt papildus 30-50 eiro.
Jūtos apkrāpta, un šokēta, par to, ka mana sarakste tika bloķēta pēc jautājuma par preces atgriešanu.
kkkkkkkkkkkk
Un vēl nejaukāk, ir kad ne tikai nobloķē saraksti, bet arī tevi uzskata par muļķi un sazin kur vaino.

''love-
Ув. покупательница. Во-первых, я Вас не блокировала. Во-вторых, куртка новая. Вы не видите состояние ноаой вещи?? Что вы там намудрили с замком , понятия не имею, может « рванули» так, что и выдрали, я не знаю….''
La Isla Bonita
Ja citu pretenziju nav, kabata varēja būt ražotāja brāķis, ko nevar pamanīt, kamēr neesi sācis valkāt. Protams, neredzu, kas tur un kā, bet salabot kabatu noteikti nemaksā 30-50 eiro, kā arī staigāt ar neaiztaisītu arī nav tik ļoti liela skāde. Galvas bāšana smiltīs problēmas risināšanas vietā, protams, arī nav tās labākais uzvedības stils.
kkkkkkkkkkkk
Iegādājos itkā jaunu jaku. Ja bikses atšūt maksā 10 eiro Alfā, tad 2 rāvējsledzējus pirmkāt akurāti atārdīt nomirkt 2 vienādus rāvējslēdžejus un tad akurāti (slēptie rāvējslēdžeji) pāršūt maksā gan.
Kāpēc man vajag saplēstu jaku. Kaut kāda jaka jau man ir un pilnīgi par velti. Pirku sev jaunu jaku, lai man arī būtu jauna jaka- nevis saplēsta.
maija1984
Ja rāvējslēdzis, saņemot jaku, bija pilnībā aizvilkts vai pilnībā atvilkts un defekts parādījās, to velkot vaļā vai ciet, tad tā nav pārdevējas vaina, tā notiek arī ar veikala drēbēm. Un tādā gadījumā no privātpersonas nevar prasīt ņemt atpakaļ, jo tas vienkārši nav pierādāms, vai saplīsa pats vai tika par stipru rauts. Savukārt, ja saņemot jaku, rāvējslēdzis bija pusatvērts vai pusaizvērts ar redzamu defektu, piemēram, abas malas nav aizgājušas kopā vai viena mala izkritusi no rāvējslēdža, tad, jā, pārdevējai to vajadzēja redzēt, zināt. Kā bija Jūsu gadījumā, neesat precizējusi.
kkkkkkkkkkkk
Rāvējs bija principā 100% atvērts un sunītis bija augšā-kas pie veselas kabatas (otrās) nozīmētu to, ka rāvējslēdzējam jābūt ciet. Tāpēc zinu- es nesaplēsu pati. Un tā kā pārdevēja ne tikai nevēlējās ņemt preci atpakaļ, bet mani nobeķēja, uzskatu, ka pārdots slēpjot brāķi ar nolūku- savādāk neviena neņemtu. Un tas, ka tevi uzskata par pamuļķi un krāpj tiešām sāpina. Tāpat tas, ka mieīgi varēju ieiet veikalā un nopirkt jaunu mantu, par jakas cenu un labošanas izdevumiem. Un kur labošu nezinu- jo Alfā jau bija, ka neņem sarežģītākas šūšanas.
ljampo4ka888
Vispar uzskatu ka jaunas lietas ir lietas ar birku vai ceku. Ja ta nav tad ta ir lieta perfekta stavoklu(ja nav nekadu defektu). Loti zel situacija tiesam nac forsa. Nez kapec man liekas ka tiesam pardeveja bija negodiga. Bet cik saprotu ka jaku nenemot. Pameginat samainit jakai "sunisus" dazreiz gadas ka nemaz pasu ravejsledzeju parsut nevajag.😉Ceru ka kada rokdarbniece palidzes pa mazam naudinam to salabot
kkkkkkkkkkkk
Nu man situācija tāda, ka rāvējslēdžejs vija vaļā un pats sunītis augšā- t.i. viņš augšā varēja vūt, tikai tad, ja kabata bija ciet. Tāpēc zinu ka pati nesaplēsu. Var gadīties, ka tādu nopirka pati pārdevēja, bet nepamanīja un tirgoja tālāk. Var gadīties, ka speciāli tirgoja tādu tālāk. Tāpēc zinu, ka sunīša nomaiņa nelīdzēs- apakša ir vaļā. Diemžēl nevienu rokdarbnieci nezinu. Un Alfā kādreiz negribeja pat kleitu iešūt ņemt- nestandarta darbs. Bet te- slēptais rāvējslēdžejs vispirms jāatārda un tad jāiešuj. Nezinu vai var jau gatavam izstādājumam un nezinu vai vispār var piemeklet identisku- jo ja atšķiras, tad jāpāršuj abas.
Kopumā jāsecina, ka lielākā škrobe par lielo vilšanos un protams, ja būtu uzrakstīts,ka defekts tad noteikti nepirktu un nopirktu jaunu. Un varbūt pat vēl iellāka, par to ka krāpjas un uzskata par muļķi- tirgot brāķētas lietas.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.