Papildus bilžu pieprasīšana

Sveiki visiem!

Man te šodien mazliet neforša situācija - gribēju pirkt elektronisku preci, cena normāla, bilde izskatās ok, bet bildē ir tikai kastīte. Pārdevējam palūdzu kastīti atvērt un nofočēt pašu ierīci, vienkārši lai būtu 100% pārliecināta, ka ierīce tur tiešām ir un izskatās, ka vajag (prece tomēr maksā 200eur, liela nauda).

Pārdevējs man tagad saka, ka atvērt kastīti nevarēšot, jo tad, ja es izdomātu tomēr nepirkt, pēc tam preci nevarētu pārdot tajā pašā cenā.

Vai jūs šim piekrītat? Man liekas, ka viens no galvenajiem principiem drošiem pirkumiem šādās saitēs ir redzēt pašu preci, kaut vai fotogrāfijā. Nedomāju, ka uzliku kaut kādus nenormālus uzstādījumus pārdevējam, vienkārši gribu pasargāt sevi no viltus sludinājumiem.
blue_ocean
Kas tā tāda par kasti, kuru atverot, tā tiktu tik ļoti bojāta, ka samazinātu preces vērtību? Manuprāt, visnotaļ loģisks lūgums no pircēja puses. Bet, ja pārdevējs atsakās vērt vaļā, no preces atteiktos. Lai meklē citu pircēju.
juspi
Neatceros ko arī gribēju pirkt, un pārdevēja to pašu teica. Uz maniem argumentiem, varbūt prece nevis viņas, bet ceļošanas laikā vai ražotāja brāķēta/bojāta, viņa atbildēja, ka viņai tikai labas atsauksmes, tāpēc noteikti tukšu kasti neatsūtīs... Atteicos no pirkuma.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.