Jautājums par pakomātiem.

Dāmas- beiži līdz mums nonāk "krāpnieciskie" gadījumi, lai gan pie vainas ir pakomāta nozaudētā vai nepareizi nosūtītā paciņa.

Jautājums- ar kuru pakomātu kompāniju jums līdz šim ir bijusi pozitīvākā/uzticamākā pieredze un , ar kuru pretēji?

Šī informācija mums palīdzēs izvērtēt, ar kuru kompāiju uzsākt sadarbību par draudzīgākiem apmaksas pakalpojumiem andeles lietotājām :)

Gaidīsim viedokļus un stāstus!

Līva/admin
Aija U.
Ar omniva. Bija gadījums, ka īsziņā par izņemšanu, omnivas kļūdas dēļ, bija dotas tikai 2 dienas-nepaspēju un paciņu aizsūtīja atpakaļ. Sazvanoties omniva atsūtīja paciņu atkārtoti bezmaksas.
shoppingfan
Omniva - tikai 1% slikta pieredze (nozaudēja paziņu vienreiz + vienreiz saplēsa iepakojumu un sasmērēja kleitu). Pasta Stacija - 10% neveiksmīga pieredze (reāli, katra 10.reize ir neveiskmīga - visu laika pilns pakomāts-nav kur ielikt paciņu/pakomāts nestrādā/pakomāts nepieņem kartes/nozaudēja paku/aizmirsa atsūtīt kodu...). Cenšos ar PS vispār neko nesūtīt :(
❣Kadrija ❣
Pasta Satcija ir labāka, lieli, ērti nodalījumi par to pašu maksu, atrodas siltās telpās, vismaz centrā Omniva ir uz ielas, aukstumā, pustumsā un slapjumā, šauri nodalījumi.
Taču tas, ka PSt ir bieži pārpildīta, ir taisnība. Tomēr nekad nekas nav pazudis vai noklīdis.
janetajumtina
Viennozīmīgi Omniva. Protams,ir jāsaprot tas,ka problēmas var gadīties ar jebkuru pakomātu un katram būs savs negatīvais stāsts,bet ērtāk ir Omniva tādēļ,ka paciņu var noformēt internetā,saņemt izsekošanas kodu un ļoti ātri paciņas tiek nogādātas galā. Neviens nav perfekts,bet,ja jāizvēlas,viennozīmīgi Omnivas pakalpojumi tiek izmantoti. Omniva vienmēr kompensējusi man personīgi kādus misēkļus. Ne velti vairums uzņēmumu izvēlas sadarbību tieši ar Omnivu.


murmule
Omniva viennozīmīgi...līdz šim ne reizi nav bijušas problēmas. Savukārt ar pasta staciju esmu sūtījusi tikai 4 reizes, vienreiz bijapilns pakomāts, vienreiz ļooooti ilgi tika piegādāta paciņa, vienreiz sūtot atvērās nodalījums, kurā jau bija paciņa un līdz ar to nācās pavadīt 40 min pie pakomāta runājot ar operātoru, lai abas paciņas, gan mana, gan tā kas jau bija iekšā nokļūtu pie adresāta untikwi vienreiz viss bija kārtībā.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.