Neizsūtīts sūtījums jeb uzķēros uz krāpnieces?

Heijā,

šādi man gadās pirmo reizi. Nopirku matu fēnu kā pirmais pieteicējs. Vienmēr samaksāju uzreiz un vienmēr ceru arī uz momentālu reakciju no otras puses. Okei,var taču būt,ka iekavējas izsūtīšana (arī man tā ir gadījies), bet tak var paskaidrot, ka kaut kas kavējas vai nesanāca kā gribētos.

Tagad man iet vaļā bezpridela čats jau kopš 16.aprīļa,kur man saka,ka Omniva ir kaut ko nočakarējusi. Protams,ka izsūtīšanas kodu atsūtīt nevar (un nav organizēts caur Andeles portālu, jo man nav atnākusi ziņa par to,ka kods būtu rezervēts). Kaut kādas atvainošanās,kaut kādas atrunas,kāds cits kaut kur procesā vainīgs. Bāc, to laika čakaru es nevaru ciest. Absolūti neesmu persona,kas kādu vaino pirms apstākļi ir noskaidroti un labprāt ticu cilvēku teiktajam (jo WTF, kāpēc vienam otru čakarēt,ja vien tas nav mērķtiecīgi).

Nezinu - ir te taisnība vai nav, bet šī laikam ir mana mācība,ka no jauniem lietotājiem nekas turpmāk iegādāts netiks.
Kristīne Paegle
Paldies visiem par komentāriem. Situācija ir atrisinājusies - aizsūtīju diezgan nejauku vēstuli par to,ka rakstīšu VP iesniegumu un man atgrieza naudu. Atsauksmi par pārdevēju atstāju atbilstoši manai pieredzei.
Kristīne Paegle
Uzrādās klients,no kura sūti. Man,piemēram,skaisti izstāstīja,ka 5 Andele Mandele paciņas ceļo uz citu pakomātu (ne to,ko norādīju konkrētajā fēna gadījumā). Tāpēc - izsūtītājs ir viennozīmīgi redzams.
ljampo4ka888
Man bija situācija ka nepareizi uzrakstīju klientes telefonu mūžam pēdējo ciparu.gaidijam 4 dienas pēc tam zvanihu un izrādās ka ombiva gaida kad es nomainīšu to (man nepaziņoja ka nevarot aizsūtīt SMS uz doto numuru hn ka ir problema)bet labi ka visu ātri atrisinājās un paciņa jau tajā pašā vakarā bija pie klientes.varbut ka paciņa kūtkur "karajas"delj kļūdas.ja Jūsu numurs ir piereģistrēts nepareizi tad uz Jūsu numurs neuzrādās paciņu. Ir jāzina sūtītāja numurs vai vēl kāda informācija.ir reizes kad pērc interneta kodus un tos jū visus nevar saglabāt diemžēl.tapec ja pērku kociņu interneta vie mēr uzreiz īzsutu pircējam lai zin savas paciņas kociņu.
Kristīne Paegle
Omniva man laipni izstāstīja par visiem sūtījumiem,kurus plānots saņemt uz konkrēto pakomātu, taču AndeleMandele šajā sarakstā nebija un arī privātpersona nē.
LauraZ33 ...
Piekritīšu, ka omniva neko nemaina sūtījumiem, nekur citur nenovēršami.Arī or bijis gadījums,ka formējot sūtījumu uzspiedu uz nepareizo pakomātu un tad arī omniva neko nevarot izdarīt..bija jāanolē sūtījums un tad jātaisa jauns sūtījums. Par omnivas izmaksām pēc tam anolētajam sūtījumam bija jāgriežas pie andelemandele administrācijas .Tādēļ šeit meitene kko murgo, ja sūtījums ir izsūtīts viņš nekur nevar savādāk ceļot, kā tikai pie nosūtītāja.
La Isla Bonita
Anolēt, aha. Anolēt toletē, kuru ekspotē orģināli par diognāli saskaņā ar reiķiniem par preicēm.
Jāmāk noformulēt pieprasījumu, nevis demonstrēt Omnivai savu zemu intelekta līmeni, tad viss būs. Par to, ka to dara bezmaksas, nekur nav minēts - protams, iekasē samaksu par katru parvirzīšanas kodu sūtījumam. Un arī tad ne vienmēr var paspēt noķert sūtījumu pārvirzīšanai, atliek tikai komunicēt ar saņēmēju. Anyway, ja pārdevējai tā gadītos, noteikti tā arī pastāstītu. Omniva pēc tālruņa numura redzēs gan sākotnējos, gan pārvirzītos kodus, ja kas tāds bija darīts. Bet šie nekonkrētie attaisnojumi vairāk ož pēc krāpšanas.
La Isla Bonita
Nevar tur neko nepareizi noformēt. Vienīgais, varbūt sajauca pakas un svešo izsūtīja jums, bet citai personai jūsu pirkumu. Ja laikus to paziņot Omnivai, tā tiešām maina izsekošanas numuru un pārvirza sūtījumus. Vienīgais, tad vienalga jābūt izsekošanas kodam ar jūsu tālruņa numuru, kas rādīs, ka prece ir tikusi līdz terminālim un tālāk nevirzās. Bet ja tā būtu, cilvēks tā arī teiktu (pašai gadījās, uzreiz zvanīju, rakstīju, skaidroju), bet patlaban stāstītais izskatās pēc meliem. Ja Omniva rīt apstiprinās, ka uz jūsu numuru nekā nav, droši rakstiet, ka plānojat vērsties policijā, ja nebūs izsekošanas kods vai arī nauda atpakaļ, jo vairāk, ka savu numuru viņa iedeva, ir arī vārds un konta numurs - policijai ar to pietiek, lai ierosinātu krāpšanas lietu.
LauraZ33 ...
Jūsu vieta ir AMF tur tādas, kā Jūs ir pa pilnam- ar dzīvi neapmierinātas,vienmēr savu "pieckapeiku iemet "Jā, vārda kļūda ātri rakstot, man ikdienas galvenā nodarbe nav lasīt un komentēt citu cilvēku komentārus 😅😅Laimīgiem un ar dzīvi apmierinātiem cilvēkiem tam ikdienā neatliek laika.🤭
ljampo4ka888
Lai tik nesanāk kā kašķis viena nav saņēmusi doma ka krāpjas, otrā izsūtīja un saņem ka pircēja nesaņem un domā ka saņēma tik krāpjas un melo bet izrādās kāda maza kļūda Sūtīšana un paciņa "karajas"omnivas noliktavā un gaida kad izlabos numurus.
mauricija
Ja vien tas konta numurs un visi citi dati ir viņas.
Man pirms mēneša bija gadījums, kad vienu preci, kā vēlāk izrādījās, nopirkām vismaz 5 cilvēki. Norādītais konts no viena cilvēka, profila vārds, uzvārds no cita, telefons vēl no cita. Visu info ievācu un pieglabāju, draudēju pa visiem kanāliem un visām personām, kas parādījās sasitībā, gala beigās pēc 2 nedēļām naudiņu atguvu, bet ķēpa milzīga un uzticēšanās vairs nekāda.
Ilgu laiku pēc tam andelei līkumu metu. Un jā, uz lietotājiem bez atsauksmēm skatos ar aizdomām
Un ziņojiet administrācijai, lai uzliek pie profila atzīmi, ka krāpniece.

Lai izdodas atgūt naudiņas!
lou-
Man bija divas nosūtāmas paciņas, kaut kas pie pakomāta mani izsita no domas, un es uzlīmēju nepareizo uzlīmi uz paciņas un ieliku iekšā. Tikai, kad durvis ciet, attapos, ka esmu sajaukusi. Omniva man teica, ka nekādus kodus viņi nemaina, neko palīdzēt nevar. Vienīgais, ko varēju izdarīt, palūgt, lai tajā galā meitene pārsūta uz pareizo adresi. Protams, pašai nācās segt visas izmaksas, bet no Omnivas nekādu palīdzību nesaņēmu. Tāpēc brīnos tagad, kad lasu, ka tā darot.
sunday
Sazinieties pati ar Omnivu (telefoniski: +371 27042424 vai caur e-pastu: info@omniva.lv) un pajautājiet vai uz jūsu mob. ir ticis noformēts sūtījums.
Jo pārdevējas retorika neizklausās daudzsološi.
Sandija anigoL
Izskatās, ka pie gaidītā fēna netiksi. Es arī pēdējā laikā ļoti rūpīgi apskatu lietotāja profilu, pirms ko iegādājos. Ja nevaru saprast, tad ierakstu GOOGLE rekvizītos norādīto vārdu uzvārdu. Pašai ir gadījies šeit samaksāt par neeksistējošu lampu, bet brīnumainā kārtā tomēr dabūju maksājumu atpakaļ. Pēc tā gadījuma rūpīgi izvērtēju ar ko ielaižos. Noteikti prasi naudu atpakaļ! ;)
Kristīne Paegle
Bet kā es varu zināt,ka sūtījums netiks noformēts internetā? Andelei Mandelei ir sadarbība ar Omnivu,kas ir krietni lētāks pakalpojums kā iet un pirkt kodu pie skapja. Kur tur vispār ir pamats domāt,ka kāds ar Tevis tikko nopirkto mantu sūtīs ne caur Andeli?
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.