Deaktivizetie!!

Hey velos noskaidrot cik daudzam un bieži deaktivize sludinajumus? Es apsveru domu versties pateretajos jo naudu atpakal neatgriz un sludinajumu labot jeb nomainit bildi nav iespejam no iphone! Tad nu aplikacijas ipašniece nopelna un es palieku beša jo pardot man nelauj! Kopuma tie ir 10 sludinajumi!! 😁😁😁
elena.g1
Laikam andele ta ir normala praktika,deaktivizet sludinajumus un likt banus uz menesi. Atzimejot ka nodarbojies ar komercdarbibu. Bet kad parejiem vesela čupa jaunas preces ar dažadiem dizainem salikta uz pardošanu un mierigi pardod,tas nekas. Laikam vajag papildus kabata maksat lai var kaut ko mierigi pardod.
L. B.
Man regulāri,katru mēnesi.Kā paiet mēnesis,atjaunoju sludekļus,kam beidzies termiņš,atkal nobloķē uz mēnesi.
PTAC un VID viss pie vienas vietas,laikam krietns kukulis iedots,nekad uz vēstulēm neatbild.
Kad uzdodu andelei jautājumu, atbild,ka varu aizvākties no portāla vispār.Bet uz galveno jautājumu,kāpēc draudzeņu draudzenes un citi pakalpiņi var likt simtiem sludekļus visos izmērus un nonstopā=nekad netiek paskaidrots. NOTEIKUMI paredezēti tikai muļķiem,kad tie būs visiem vienādi???
andelemandele-administracija
Sveika Lilita! Prieks, redzēt, ka joprojām esi AndelesMandeles fans :))

Bet Tavu, atklāto Komercdarbību neatbalstam. AndelesMandeles portālā Tu vari izpārdot savu personīgo garderobes saturu un lietas, kas Tev pašai nav vairs aktuālas!
zelta-zivtina
Pat ļoti bieži, man arī nupat deaktivizēja, salaboju, aktivizēja pēc 2vām dienām. Kaut gan pilns šeit sludinājumu,kuros tirgo vienu preci ar dažādām summām vai vienā sludinājumā vairākas preces, vai ir foto uz sevis. Tas ,ka nevar nomainī foto,gan šeit dīvaini.
andelemandele-administracija
@agnesha24 Sveika! Jau vairākkārt esam Tev norādījuši, ka tirgoties komerciālos nolūkos, it īpaši JAUNAS REPLIKAS preces dažādos izmēros, šeit neatbalstam. Diemžēl to ignorē un mums nākas apturēt Tavus sludinājumus! Gan no šī, gan cita Tava profila...

AndeleMandele ir platforma, kur vari izpārdot savu personīgo garderobes saturu un lietas, kas Tev pašai nav vairs aktuālas! Nevis nodarboties ar sistemātiku REPLIKAS preču pārdošanu.

Jebkuru apturēto sludinājumu Tu vari izlabot - atbilstoši noteikumiem ( iesniegt labojumu) un izmantot pakalpojumu, par kuru samaksāts! Gaidīsim labojumus ;)

Dodies uz MANA ANDELE / ES PĀRDODU / BLOĶĒTIE:
1. Tad izvēlies deaktivizēto sludinājumu / SKATĪT IEMESLU / LABOT SLUDINĀJUMU
2. Tur atbilstoši bloķēšanas iemeslam - izlabo tekstu un/vai maini attēlus, sadaļu, cenu utt. 
3. Kad informācija ir nomainīta, iesniedz sludinājumu uz izskatīšanu. 

Ja neizdodas labot sludinājumu no aplikācijas, lūdzu izmanto portāla pilno versiju datorā vai mobilā interneta pārlūkā. Tev noteikti viss izdosies!

Cerot  uz turpmāku abpusēji  korektu sadarbību.
AndeleMandele administrācija
elena.g1
Jus neatbalstat komercdarbibu??? Bet tad kas tas ? Jus pec garstavokli izvelejat kuru deaktivezet/bloket ? Vai jums vajag vienkarši piemaksat lai ta mierigi pardod kaut ko?
agnesha24
Man jums aizsutit ka nopirku kopsutijuma komplektu un man neder? Tas ka jauns nenozime ka komercdarbiba bieži perkos kopsutijumos un izmeri nesakrit! Ko jus varat zinat kas ko un ka sveci turejat? Ibio un biezi draudzenes drebes izlieku jo vina nevelas ar to krameties!
La Isla Bonita
Īsāk sakot, pārkapējas dabūja pelnīti pa purniem, bet tagad meklē, kuru pārkāpumi it kā smagāki. Bet soda ne jau par smagumu, bet par pārkāpumu kā tādu, ēzeļgalvas!
L. B.
Man nav neviena pārkāpuma un nekad nav bijis-Mariquete(kā Tevi tur atverskapi dēvē).
Vienkārši andeles planckiņas ir "uzēdušās"' un jau vēstulē skaidri un gaiši izteicās,lai aizvācos no portāla.BET TAS NENOTIKS,kamēr humpalu vairumtirgotava nebūs likvidēta vai apturēta,es te grozīšos un vēl simtiem godīgo lietotāju,kurus bezkauņas bloķē.
v-x-v
Man patīk administrācijas aktivitāte šajā Tēmā!! Man arī daudz jaunu preču, nobloķēja, nomainīju uz lietotām smaržām, izrādās arī komerciāli - smaržu komercija, administrācija tulko noteikumus kā pašiem izdevīgāk, galvenais lai noslauktu naudu, tas jau nav rādītājs ka pircēji apmierināti un atsauksmes labas. Tajā pat laikā iespējamā draudzene ----www.andelemandele.lv/user/306437/products/?pg=0 tirgo "savas" ķļūdas pēc sapirktās jaunās drēbes tirgo daudzumos kā veikalā, tur administrācija negrib neko izdarīt, liekulība!!
L. B.
AndeleMandele administrācija Administrācija13. maijs, 18:26
Sveika Lilita! Prieks, redzēt, ka joprojām esi AndelesMandeles fans
Jā,kā redzi neaizvācos,kā gribēji.Kas nu man tur raksta no pakalpiņiem-nezinu,kamēr nebūs visiem vienādi lietošanas noteikumi,tikmēr es te tusēšu.Un starp citu,man viss ir tikai un vienīgi mans personīgais īpašums ar čekiem,nevis ziedotas lupstas 1000+ apmērā.
L. B.

House of Andelemandele
fairyfairy
M. W.
G K
Ilze Andersone
skaistuma-ladite
Karīna Stahanova
kiki2006
cinka-minka
Inese Šinkēviča
by-puke
ligalaura
greenlove
Jana Trubača
Vineta Veismane
dzekija123
maritala
kiremons
Tīna Bekmane
agrita-magone
mlsv
alonuwka123
mrs.elyna
sweetcoffe

Kā ir simtiem hlamu,tā ir,nevis samazinās,tikai nonstopā papildinās.
Ziņo cik gribi,viņas tikai iezviedz.
Portāls ir ļoti forš, labi izstradāts, labi sistematizēts, pārskatāms. Īsumā man kā pircējai/ pārdevējai ļoti ērti, patīk. Bet jā, arī es saskaros ar sludinājumu bloķēšani. Vienu nesaprotu, kāpēc nav vienāda attieksme pret visiem, bloķē jaunas bērnu preces (man ir 3 bērni), ja labi grib, to var saprast pēc manu pirkumu vēstures. K-ko pērku internetā no ārzemēm, un, ja nepa uitīk, at
vai neder pārdodu. Atsauksmes labas, nekādus feikus, replikas nepārdodu! Saprotu, ka esmu melnajā sarakstā, nu ok! Bet vēlriez varu atkārtot, kāpēc nav vienādi standarti pret visiem lietotājiem.... 🤔
andelemandele-administracija
Sveika, vēlamies atgādināt, ka sistemātiska jauna preču pārdošana Andelesmandeles portālā tiek deaktivizēta. Redzam, ka portāla izmanto vairākus profilus, kuros pat vairākiem lietotājiem pārdod vienāda veida, jaunus bērnu apavus!

Lūdzam vēlreiz rūpīgi izlasīt lietošanas noteikumus: www.andelemandele.lv

Par komercdarbību tiek uzskatīta:
- Sistemātiska tirgošanās ar jaunām /lietotām precēm;
- Sistemātiska līdzīgu preču tirgošana;
- Ja sludinājumā publicētā prece ir pieejama kā pasūtījums, vairākos izmēros, krāsās, variantos, eksemplāros u.c.;
- Ja sludinājumā publicētā prece tiek pārdota vairākiem pircējiem.

Visus apturētos sludinājumus varat labot ( atbilstoši noteikumiem iesniegt labojumu ) un izmantot pakalpojumu, par kuru samaksāts.


Cerot uz turpmāku abpusēji korektu sadarbību,
AndeleMandele administrācija
v-x-v
cienītā administrācija - bet kas tad šis (tas tik viens - piemēram):

www.andelemandele.lv

cita portāla reklāma, reklāma FB un citur, sistemātiska jaunu preču tirdzniecība!!
vairāki profili?? bet Jūs jau neatstājat citas iespējas. iedomājieties Jūs tērējat savu laiku lai izpētītu, kontrolētu cik kuram lietotājam profilu!! vai tiešām nav nekā cita kur ieguldīt portāla resursus??
v-x-v
... bet cik labi ienākumi būtu portālam ja tiktu atcelta šī nejēdzīgā preču bloķēšana!!
Ja Jūs cerējāt uzturēt portālu tikai kā zīmola preču pārdošanas vietni tad nevajadzēja TH, BOSS, CK, LV un citus atvasināt pieliekot REPLIKA.
Admin, bet kurš tad ir zaudētājs, ja notiek darījums? Pircējam plašākas izvēles iespējas un vienmēr ir izvēle iegādāties vai nē, portāls saņem naudiņu par slud. , + iespējams komisija par nopirktu pakomāta pakalp., nu uzņēmuma naudas apgrozījumu tas palielina, skaidrs, ka uzlabo uzņēmuma rādītājus!

Vairāk jācīnās ar krāpniekiem, jāmonetorē jaunie profili un profili par kuriem ir sliktas atsauksmes un jārisina tehniskās ķibeles.
Manu un līdzīgu sludinājumu bloķēšana ir tāda kā utošanās. Cīnīšanās par noteikumiem pārkāpumiem... tak bloķējat, tiešām veikalus ar 50 jaunām precēm! Un tiešām visām, tādām, kā "es", tiek deaktivizēti sludinājumi, ne taču! Bet es netaisos te par citiem profiliem ziņot, lai cilvēki darbojas, kas man žēl!

Lai visiem veiksmīga Andelēšanās!
agnesha24
Protams ka andele labi nopelna man ir blokēti 10 sludinajumi un naudu nevelas atgriezt jo ari sludinajumus nelauj labot es entas reizes rakstu ka velos lai atgriez naudu bet vińi runa tikai par saviem sūda noteikumiem😒
Man nobloķēja zābaciņu, ko tirgoju, man atsūtīja radiniece no UK, aprakstā skaidri saprotams, ka no manas ģimenes skapja (tak 1.5 gadīgam bērnam profilu netaisīšu), kvalificē kā komercd. , es pat nesaprotu, tas tāpēc, ka nelasa, kas rakatīts un automātā, ja jauni, tad komercd. vai arī principa pēc...😒
ljampo4ka888
Kovida laikā daudz ko pirku internet veikalos un daudz kas arī nederēja jo nesakrīt izmēri ar īsto un bija tieši tāda pati situācija ar sludinājumiem .man liekās ka tur arīkādi konkurenti sūdzas administrācijai lai nobloķē nesaprotot ka tā var tak gadīties ka jauns un stāv nevajadzīgs vairāk un var likt pārdot😄galvenais ka pēc tam jāgaida ilgi kamēr atbloķē ,bet laiku jau kamēr bija bloķēts jau neatgriež.
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.