Nepiepildīti solījumi

Šoks, kas notiek portālā! Laicīgi sagatavojos izmaiņām portālā (paldies, ka brīdinājāt). Saliku piektdien vakarā jaunus sludinājumus, pacēlu kādu sludinājumu, jo KĀ BIJA SOLĪTS - portāls nestrādās 4 stundas sestdien un, loģiski, ka pēc palaišanas 14.00 tas strādās ātri un labi (ja tie ir uzlabojumi, tad tas strādās pat labāk nekā iepriekš). Vakar visu dienu līdz pat pusnaktij mēģināju ielogoties - "portāls atjaunos darbu 4 stundu laikā (šo informāciju varēju baudīt līdz kādiem 9 vakara"), pēc tam bija paziņojumi "atjaunosim darbu pusnaktī" un "atjaunosim darbu pēc stundas" un pa vakardienu nekā. Šodien beidzot ielogojos, bet nu atkal pēc dažām minūtēm "uzgaidiet 5 minūtes". Kad beidzot es tiku "iekšā" - pilns bardaks, sludinājumiem bildes nerādās, komentāri pazuda, viss nenormāli bremzē. Neesmu saņēmusi to, ko man solīja. Maksas portāla lietotājiem tas ir nepieņemami. Tad nevajadzēja solīt, ka pārtraukums būs 4 stundas un nevajadzēja palaist tādu "bug" pilno un lēnu versiju.
Paldies par uzlabojumiem (gan tos vēl nepaspēju izbaudīt un izmēģināt), bet nu pati portāla darbība šo 2 dienu laikā ir milzīgs administrācijas mīnuss, kas man sabojāja kopējo iespaidu un pilnīgi pārklāja visu to pozitīvu, kas varētu būt no portāla pozitīviem uzlabojumiem.
Mila Si
Manuprāt, kamēr portāla darbību neatjaunos iepriekšējā atrumā un jaudā likt jaunus slūdinājumus vai pacelt vecus nav VISPĀR NEKĀDAS JĒGAS - jo nevar jau neko normāli nopirkt-pārdot, tikai naudas tērēšana
Mila Si
Jauki! Tagad arī nevar mainīt bildes sludinājumam un vairākus citus sludinājuma parametrus! Pārdevu 2 šalles komplektā un tagad citā portālā vienu šalli man nopirka, gribēju izņemt to no piedāvājuma un līdz ar to samazināt cenu - nevar! Arī sakārtot bildes citā kārtībā nevar. Andelemandele - JŪS NEESAT VIENĪGI, kur notiek līdzīgie darījumi, bloķēt šādu funkciju nozīmē necienīt savus klientus un ignorēt to! Tas pats ar to „krāpšanu no pārdevēju puses” par kuru administrācija nejauki rakstīja facebookā – ka pārdevējas mēģina „krāpt” nabago portāla administrāciju ar to, ka nomaina kādu vecu preci sludinājumā, kas vairs nav pieejama, ar citu preci, lai nemaksātu par sludinājumu. Lūk, man ļoti interesanti kur ir tā krāpšana, ja es samaksāju par sludinājumu no sava maka un pārdevu šo preci citā portālā, kas nav jūsu sasniegums, starp citu. Un par savu samaksātu naudu tagad vēlos samainīt preci, kuru jūsu portālā man neizdevās pārdot, uz citu preci, jo pakalpojumu es jau apmaksāju!
Shona* Clothes
Piekrītu! Ja jau tas skaitas "apkrāpt" administrāciju, tad kā nosaukt, ka es esmu iztērējusi naudu par sludinājumu publicēšanu, un vakar solīto 4 h vietā portāls nedarbojas vispār visu dienu+ šodien arī darbojas problemātiski. Vai tā pašreiz nav klientu necienīšana? Vai tas tiks kompensēts? Vai tiešām pelnīšana ir krietni vērtīgāka kā kvalitatīva produkta piedāvāšana klientam?
T.T.
pilnīgi piekrītu, pašlaik apkrāpti ir visi lietotāji , maksājot par sludinājumiem. Ar tādu attieksmi un kvalitāti liels FUI portāla veidotājiem
parisaa
Pilnīgi piekrītu autorei par sludinājumu koriģēšanu - nauda samaksāta, jāļauj pārdevējam mainīt gan tekstu, gan bildes, gan pašu preci galu galā!
Esmu šokā!Man ir apmēram 100 sludinājumi melnrakstos,kurus es tagad nevaru nedz mainīt,nedz izvietot.Par tiem ir samakāta iespaidīga summa!Ceru tas nekavējoties tiks mainīts!
nouky
Pilnīgi piekrītu, ja ir samaksāts par sludinājuma vietu uz 45 dienām, ir visas tiesības to mainīt pēc saviem uzskatiem... Prece var būt pārdota citā portālā, atdota. Pircēja var redzēt ka nav pieprasījuma un mainīt pret citu, aktuālāku...
Vispār pārdevējas, īpaši ar daudzajiem sludinājumiem, ir zaudētājos... Darījumu rezultāts strauji kritīsies, vismaz uz kādu laiku, samaksātā nauda kaķim zem astes
Manas Pērles ♡
Ja man neizpirka kādu pērli, tad pēc kāda laika nomainīju uz citu kuru izpirka , tā vismaz nezaudējot savus 0,35 vai 0,50 centus.
Būtu jauki, ja atgrieztu šo iespēju rediģēt savu preci.

liimii
Meitenes, vai es pareizi saprotu - tagad ir noņemta funkcija rediģēt preci (tieši attēlus) tādēļ, ka andelemandele administrācija ir ieņēmusi galvā, ka viņi tādā veidā tiek krāpti?
... Schmetterling.... ,,,,,
Arī piekrītu,ka ļoti nesmuki šis ir izdarīts!Kā nekā mēs esam samaksājušas un uz tām dienām varam darīt,ko gribam ar to vietiņu!Kā nekāmēs arī paceļam tos sludinājumus,kuriem nomainām preci!Par to taču arī nauda nāk!!! Neesiet taču nekaunīgi!
shoppingfan
Absūrds! Ierosinu administrāciju palasīt ieteikumus veiksmīgai tirgošanai internetā, mans brīvais atstāstījums: "ja preci nepērk pietiekami ilgi, mēģiniet uzņemt bildes no cita rakursa, pamēģiniet nomainīt slūdinājuma nosaukumu un samaziniet cenu". Mums burtiski atņēma visas šīs iespējas veicināt mūsu tirdzniecību, izņemot cenu samazināšanu! Laikam administrācija domā "Nu gan šīs viltīgas pārdevējas apkrāpa portālu ar savu bezkaunīgu plānu tirgot zem sava apmaksāta slūdinājuma divas preces!" :D :D Godīgi, nekur citur tāda cirka neesmu redzējusi.
T.T.
Pirms aizliegt visas funkcijas kas bija pieejamas iepriekš, bija jābrīdina kas tieši nebūs pieejams, jo tomēr lietotāji maksā portālam un tiem ir jābūt izvēles iespējas.
tā sauktie " uzlabojumi" šobrīd izskatās pēc krāpšanas


lesiite
Bildes briesmīgi izkropļo, kaut kādas blāvas (kaut gan bildēts dienas gaismā, labā apgaismojumā), kā lādēju andelemandele tā bilde kļūst miglaina, kas tas par murgu??? Par sludinājumu samaksāju 50 centi, bet sludinājums ar izkropļotām bildēm!!! Dusmīga!
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.