Piesakās un ignorēt

Pajautā vai kleita pieejama,tad vienkārši izlasa un neatbild vai vienkārši ignorē un nelasa. Un no preces neatsakās arī. Nesaprotu, kāpēc daži indivīdi tā dara,piesakās,tad seko stulbais jautājums "Vai pieejams" un kad atbildu kad pieejams,tad vienkārši pazūd.
La Isla Bonita
Liels trūkums visā šai bloķēšanas sistēmā, ka vienalga šie neadekvāti var turpināt tev rakstīt savas pretenzijas un jebko, kas ienāk prātā. Gribētos jau, lai bloķēšana pilnībā pasargātu no atkārtotas tikšanās ar šiem unikumiem.
skapjuskapis
Iegādājos preci 10.07., pārdevēja teica, ka nākamajā dienā nosūtīs paciņu. Tas netika izdarīts, bet nu labi, gadās taču. Vakar rakstīju, kad plāno izsūtīt, jo gribētu uz sestdienu saņemt savu pirkumu, pārdevēja Online nāca visu dienu, bet mana ziņa tiek ignorēta. Nezinu, ko domāt un kā rīkoties tālāk, jo šis jau kļūst bezgala aizdomīgi. 😒
eliina.a
Man ši persona pieteicas 11.jul, Ka ņems preci, atsūtija kur jasūta,es nosutiju konta nr, tad sakas ignorešana,bet redzu ka nak on, tad viņai rakstu,ka varu izsutit ap 8iem vakarā,lai dod kādu gala atbildi. Viņa uzraksta,parskaitīs naudu, tā ari neparskaitīja,tad nu rakstīju 12jul,nelasa ziņas rakstīju šodien,jo redzu ka ik pa h nak online,bet nelasa vispār ziņas. Besī šie cilvēki,tiek līdz konta nr,beigas ignore ,ja pieteicies precei tad dod gala atbildi.
LauraZ33 ...
Ļoti bieži ir šie pieteikumi ar tekstiem-"Pieejams", "Pērku".utt.Neskatos,kurš pieteikums... pirmais otrais,trešais utt.Savas pērles pārdotu PIRMAJAI, kura veic samaksu un punkts. Netērēju savu laiku, gaidot..hmm ,kad pēc pieteikuma izlasīs utt.Ja pircējam ir vēlme iegādāties preci ,viņš ātri sniegs visu nepieciešamo info. Tās,kas piesakās un tad pēc pāris stundām atkal uzrodas profilā-neuzskatu par potenciālām pircējām!Ir gan bijušas situācijas,kad "kundzītes"pēc pieteikuma..Es pērku!Pēc tam pazūd un uzrodas pēc pāris stundām.Uzskata,ka viņas taču pirmās pieteicās..Sorry,šis nav interneta veikals,kur Jūs ieliekat preci grozā un viņa Jums rezervēta.🤣
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.