Dzēst pieteikumu

Sveiki! Vai kāda varētu pateikt kā tagad var izdzēst pircēju pieteikumus? :) Jaunajā versijā nevaru atrast :( Paldies jau iepriekš :)
Shona* Clothes
Cien. Administrācija, lūdzu atbildēt uz jautājumu. vairākās tēmās šo jautājumu uzdevu, bet, laikam, neesmu vienīgā, kam nav skaidrs. Kā var izdzēst pircēju pieteikumus. Pamatojums nepciešamībai sniegts iepriekš. Otrs jautājums - kā var nomainīt sludinājuma titulbildi?
Dzēsts lietotājs
Man arī interesē, kā iespējams atcelt pieteikumu. Kad potenciālā pircēja "izgaist", sanāk maldināt citas meitenes, kuras, redzot pieteikumu, bieži pat neriskē ko pajautāt par preci, līdz ar to, pērļu medībās esmu zaudētāja. Man tādi 3 fiktīvie pieteikumi pašlaik "karājas", bet izdarīt neko nevaru.
Shona* Clothes
es nesaprotu, kāds vispār lasa šos jautājumus? Ja rūpētu portāla kvalitāte, tad, laikam, atbilde būtu savlaicīgi, jo vairākas dienas jau mēģinu noskaidrot, pie tam ne es vienīgā, bet atbildes NAV. Cerams, atbildīgie sadzirdēs, jo es šomēnes vien par sludinājumiem iztērēju EUR 12. Protams, tas nav daudz, bet ir taču simtiem klientu, simtiem sludinājumu un tā jau ir reāla peļņa, nevis labdarība, tāpēc pašreiz nav saprotams, kāpēc lietotāju jautājumi tiek ignorēti....var būt nav laika atbildēt, jo strādā pie uzlabojumiem un risina problēmas, kas saistītas ar FIKTĪVO PIETEIKUMU DZĒŠANU UN TITULBILDES NOMAIŅAS IESPĒJĀM! :)
Šī tēma nav bijusi aktīva vairāk nekā 30 dienas, jauni komentāri vairs netiek pieņemti.