Atrašanās vieta

Sveiki, Lietotāji🙂
Jau kādu laiku esmu Andelē Mandelē un pamanīju vienu tendenci - bieži vien netiek norādīta preces atrašanās vieta, jo īpaši tās preces, kuras nevar nosūtīt ar pakomātu. Lai to uzzinātu, ir jāveic pieteikums, jo komentārus ne visi lasa, kā arī atbildes uz pieteikumiem ir ļoti novēloti.

Ar cieņu,
Diāna
jau.dia
Cik es noprotu, tad Andele Mandele ir vieta, kur cilvēki kko pārdod un pērk. Es diezgan pieklājīgi uzrakstīju, neredzu problēmu sludinājuma tekstā norādīt atrašanās vietu - neprasu precīzu adresi.
La Isla Bonita
Nu tu neredzi, tu arī raksti. Tiem, kas neraksta, droši vien tavas problēmas redzēšanas vai neredzēšanas ir dziļi pie kājas. Neredzu arī problēmu uzrakstīt vēstuli ar jautājumu, kur atrodas prece. Tiešām problēma ir veselas foruma tēmas vērta.
ljampo4ka888
Bieži vien pašā pārdevēja profilā ir norādīta pilsētā,bet diemžēl ,dažreiz ir jautājumā atrašanās vieta,jo cilvēks laikam nevēlas lai redz kurā pilsētā tā atrodas.Bet būtu vienkāršāk ,protams ja redzētu.tad nevajadzētu gaidīt stundām ilgi atbildi .
dimants04
Ja arī ir norādīta atrašanās vieta,tas neko nemaina- tāpat jautās,kur atrodaties! Jo pircējas NELASA!!! Nelasa ne preces aprakstu sludinājumā,ne to,kas rakstīts profilā! Jautā,vai pieejams,kur atrodaties,kādi mēri(kaut sludinājumā viss ir aprakstīts)!
This topic has been inactive for more than 30 days, no new comments will be accepted.